Clinica Foguet

Clinica Foguet Alicante klinika 1

A Clinica Foguet kozmetikai sebészetre szakosodott. A 2004-ben alapított, minősített klinika a spanyolországi Alicante-ban található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtétek áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Clinica Foguet, Alicante, Spanyolország

A Clinica Foguet a Quiron Torrevieja kórházban található, és a kórház orvosi létesítményeit használja sebészeti beavatkozások elvégzésére. A klinika magas színvonalú kozmetikai beavatkozásokat kínál, mint például arcfelvarrást, szemhéjplasztikát, orrplasztikát, mellplasztikát, vádliimplantátumokat, hasplasztikát, zsírleszívást, botoxot, mezoterápiát, fenékimplantátumokat, kopaszság orvoslását, áll- és arcműtéteket.

A Quiron Torrevieja kórház a jelenleg elérhető legmodernebb technológiával van felszerelve. A csapat magasan képzett, egészségügyi szakemberekből áll, és a klinika a legmagasabb minőségi és biztonsági szabványokat tartja fenn. a Clinica Foguet tapasztalt szakemberekből álló csapatot egyesít, akik minden eljárást megfizethető áron kínálnak, és szívesen fogadják a helyi és nemzetközi betegeket.


A klinika szakterülete :

Esztétikai sebészet
Ránckezelés
Bőrfeltöltés
Hegkezelés
Fülplasztika
Orrplasztika
Mellfelvarrás
Mellkisebbítés
Mellimplantátumok
Cervico-arcfelvarrás
Plasztikai sebészeti konzultáció
Hasplasztika

Clinica Foguet kínál Önnek :

Ingyenes Wi-Fi
TV a szobában


Város: Alicante – Ország: Spanyolország – Alapítva: 2004
Akkreditáció: Nincs információ – Beszélt nyelv(ek): angol, spanyol

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️