Hospital San Roque Maspalomas

Hospital San Roque Maspalomas Las Palmas klinika 1

A San Roque Maspalomas kórház kozmetikai sebészetre és MAP / IVF-re specializálódott. Az 1920-ban alapított, ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkező klinika a spanyolországi Las Palmasban található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtétek áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Hospital San Roque Maspalomas, Las Palmas, Spanyolország

A San Roque Maspalomas kórházat 1920-ban alapították, 149 ággyal és számos szakrendeléssel rendelkezik, többek között kardiológia, fogászat, bőrgyógyászat, fül-orr-gégészet, általános sebészet, neurológia, szülészet és nőgyógyászat, onkológia, szemészet, ortopédia, plasztikai sebészet és urológia. A kórház 18 sürgősségi osztályon 24 órás sürgősségi ellátást biztosít, és 6 műtővel, 8 speciális ágyas egységgel és 10 hemodialízis egységgel rendelkezik.

Minden osztály és műtő a jelenleg elérhető legmodernebb technológiával van felszerelve. A kórház minden egyes szakterületen magasan képzett munkatársakkal rendelkezik. Biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb, az Ön igényeihez igazított ellátásban részesül. A San Roque Kórház az összes jelentős hazai és külföldi biztosítótársasággal együttműködik.


A klinika szakterülete :

Esztétikai sebészet
Labiaplastika
Fülplasztika
Orrplasztika
Mellfelvarrás
Mellimplantátumok
Mellkisebbítés
Bőrfeltöltés
Zsírleszívás
Plasztikai sebészeti konzultáció
Visszerek kezelése
Ránckezelés
Hasplasztika

MAP / IVF
Mesterséges megtermékenyítés

Szolgáltatások

Tolmácsolási szolgáltatások
Mozgáskorlátozottak számára hozzáférhető helyiségek
Internetes konzultáció
Szobatelefon
Privát szobák
Vallási létesítmények
Élelmezési óvintézkedések
TV a szobában


Város: Las Palmas – Ország: Spanyolország – Alapítás éve: 1920
Akkreditáció: ISO 9001:2008 – Beszélt nyelv(ek): dán, holland, angol, finn, francia, német, olasz, norvég, lengyel, holland, portugál, orosz, spanyol, svéd, orosz, német


Vélemények a San Roque Maspalomas kórházakról

Nadia Rossero
Nadia Rossero
10:53 30 Nov 23
Mentővel szállítottak, miután rosszul esett a kerékpáromon, és azonnal megvizsgáltak, röntgent és CT-t készítettek. A személyzet is keresett egy személyt, aki beszél olaszul, és megengedték, hogy a férjem mellettem maradjon. Köszönöm
Ana María Rodríguez Tejera
Ana María Rodríguez Tejera
07:35 05 Oct 23
Nos, hétfőn meglátogattuk itt a kardiológust, és az az igazság, hogy kiváló szakember volt, és szerettem volna megköszönni mind a keddi sürgősségi csapatnak, akik ellátták Antonio Peñate-et, és az intenzív osztály szupercsapatának reggel, délután és este. műszakosok,akik jól vigyáztak ránk.Nem a következők,csak néhány meseszép orvos,mivel kivételt tettek és hagytak vele maradni,mivel peritoneális dialízist kellett adni neki és mindig mellette hagyták.Köszönöm szépen szívből jövő profizmusodért Antonio Peñate Rodríguez családja
Oli Ver
Oli Ver
10:51 03 Nov 23
Mivel a nyaralás alatt egyre rosszabbul éreztük magunkat, sajnos orvoshoz kellett fordulnunk. Szállodánk a kórházat ajánlotta. Jó döntés volt. Nagyon gyorsan és jól elláttak minket a sürgősségi osztályon. A tolmács sokat segített. Másfél óra után hazaengedtek, diagnózist és gyógyszert kaptunk, és hála az orvosnak és az egész csapatnak, a gyógyulás útján haladunk. Köszönöm!
Michelle Lock
Michelle Lock
18:13 06 Jul 23
Apámat múlt pénteken vették fel az intenzív osztályra. Őszintén mondhatom, hogy a korábbi tapasztalatok alapján ebben a kórházban ezúttal az ellátás kiváló volt. A gondozó személyzet és az orvosok, de különösen a fordítók. Egy hölgy csodálatos Claudiban. Szeretnék köszönetet mondani azért a megnyugtatásért, amit önmagamnak és anyának adott, semmi sem volt túl nagy baj.
Cristobal Diaz
Cristobal Diaz
16:30 16 May 24
Jó napot, szeretném megköszönni az adminisztrációnak a megértést, amit kaptunk Ancortól és Juan Carlostól, valamint José Luistól, aki Urgenciában tartózkodik, professzionalizmusukért, ami miatt nagyon elégedettek és kényelmesek voltunk annak ellenére, hogy néhány percet nem töltöttünk. vágyott anyámmal. Köszönetet kell mondanunk az egész csapatnak is, akik gondoskodtak róla a 154-A szobában. NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK.Csak hogy még valamit hozzáfűzzek, megértem az összes rossz véleményt, amelyet közzétettek, mert mindenkinek megvan a maga oka, de szeretnék mondani valamit ezeknek az embereknek. Azt hiszem, szerencsére soha nem kellett átmenniük a Las Palmas-i Concerted Clinics-en, mi mindegyiken keresztülmentünk, és szörnyűek és szégyenletesek, és az igazság az, hogy a megértés, amit ezen a klinikán értünk, brutális volt ahhoz képest, mint mások, amelyekben mi voltunk, tudom, hogy lehet, hogy nem érdekli őket az, amit írok, de ez az igazság. Nem akarok belemenni abba, hogy mi történt mindegyikükkel, sok minden között, ami vele történt, az volt, hogy megelőző kezelést kellett adnia neki, mert egy másik nővel volt, aki rühös volt, a másikban pedig ugyanazok az egészségügyi dolgozók adtak neki COVID-ot, és mindannyian, a gyógyszereket úgy adták, ahogy akarták, stb. Az elhangzottakat KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK, AKI EBBEN AZ ÁTTEKINTÉSBEN EMLÍTETETT, és a Switchboardról érkezőknek is.
Jan Haugland
Jan Haugland
20:46 17 May 24
Egy mountain bike-baleset után a valaha volt legjobb szolgáltatást kaptam, bárhol. A személyesek mosolyognak és csodálatosak, miközben fantasztikus munkát végeznek a sebeken. Nagyon gyorsan gyógyulok a szakszerű kezelésnek köszönhetően.Már az első napon dolgozhattam. Hamarosan újra motorozom, de különösen a hegyekben leszek óvatosabb.
Andrea W.
Andrea W.
19:48 05 May 24
Péntek este voltunk a klinikán a lányunkkal (2,5 éves) A ​​rendelőben van egy gyerekosztály.5 másodpercen belül megkaptuk a kezelést, ez valóban hihetetlen teljesítmény volt. A szülők is megvigasztalódtak. ;)A tolmács nagyon kedves volt, csakúgy, mint az orvos és a megelőző vizsgálatok orvosa. Magánbetegnek érezte magát, nagyon szerető és nagyon profi volt. Valóban egyértelmű ajánlás, és nagyon hálásak voltunk a lányunknak nyújtott segítségért és kezelésért. 😊🙏🏻
Nico
Nico
17:22 18 Jun 23
Súlyos szívproblémák miatt este kellett a mentőhöz mennem. Mindenhol barátságosan elmagyarázták nekem az utat és a kommunikáció sem volt gond, hiszen napközben mindig vannak tolmácsok a kórházban (22 óra volt).Az állapotom válságos volt, ezért azonnal egy sokkszobába vittek, ahol 6-8 ember, köztük egy tolmács gyűlt körém. Annak ellenére, hogy az állapotom nem volt kezelhető, biztonságban éreztem magam. Angolul is jól tudtam kommunikálni.Az első kezelés után, és a szapora szívverésem kordában tartását követően azonnal az intenzív osztályra szállítottak. Itt is a legnagyobb gonddal és odafigyeléssel bántak velem és vigyáztak rám. Még ha voltak kommunikációs problémák is, egy dolog biztos volt – az orvosok, ápolónők és főleg az ápolónők teljes melegségükkel meggyőztek elhivatottságukról. Nagyon köszönöm Maria nővérnek is, aki szintén 06.16. az intenzív osztályon dolgozott. Sajnos nem tudtam megjegyezni az összes nevet, hogy mindenkinek megköszönjem, amit megérdemel.A kardiológus sikeres vizsgálata után másnap feltartott hüvelykujjjal hagyhattam el a kórházat korlátozásokkal és gyógyszeres kezeléssel, de a gép néhány órával később indult Németországba.Minden negatív véleményhez: Ha egy ilyen utazás előtt egy kicsit többet megtudna egészségbiztosításáról/nemzetközi biztosításáról, nem lenne gondja a költségekkel vészhelyzet esetén a helyszínen.Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki mellettem volt!Köszönet: A tolmácsoknak; a recepciósok; a mentő és az osztály orvosai; minden nővér és rendfőnök; és az összes többi ember a helyszínen!PS: A tolmács még 2 nappal később értesített. Ha már nem vagy az országban, akkor sem felejtenek el!
Samantha Baines`
Samantha Baines`
20:57 02 Aug 23
Hétfőn 31-én jártam a kórházban, amikor kiestem az üdülőhelyünk uszodájából. A papírmunka tovább tartott, mint a tényleges konzultáció, a röntgen, a diagnózis és a csuklóm gipszbe helyezése. A hölgy, aki segített a fordításban, fantasztikus volt, az összes személyzet rendkívül hatékony volt, és a kórház összességében nagyon tiszta volt. Nagyon köszönöm, hogy vigyázol rám.
Jens Alexander
Jens Alexander
09:54 21 May 24
Soha életemben nem tapasztaltam ehhez hasonlót. Jelentős gyomor-bélrendszeri panaszok miatt került oda. Semmit nem magyaráztak el neked. Semmi! A holland tolmács meg sem kérdezte, akarok-e valamit tudni. Senki nem adott nekem takarót, pedig nagyon fáztam. A végén átadtak néhány papírt, és azt sem mondták, hogy vannak receptek, amiket sürgősen be kell szereznem. Hogy lehet így békén hagyni valakit? Még mindig bocsánatot kell kérned azért, hogy nyilvánvalóan nem tudsz spanyolul. Nem volt retúr járatom vagy szállodám! Egyszerűen kikerültem a járdára. Annak ellenére, hogy jól tudták, hogy félek! És a kórházba: mentse el megjegyzéseit az értékelésekben! Úgy tűnik, nem ez az első alkalom, hogy így bánnak veled. Amúgy semmi sem változik!
Madalena Rocha
Madalena Rocha
00:07 27 Oct 23
A ma reggeli műtét után vér jött ki a sebből, és az egészségügyi központ sürgősségi osztálya elküldött a műtéti helyre. Nemcsak, hogy nem segítettek nekem, de Las Palmas szigetére is elküldtek, és megkérdezték: „Ha nem akarnak segítséget nyújtani egy műtét után, miért vállalják ezt?” Szeretik a társadalombiztosítási pénzt???? Szégyen. V
Amanda Solferini
Amanda Solferini
21:59 08 Jul 23
Műtét a szegycsontban lévő faggyúciszta eltávolítására...jobb lett volna henteshez menni!Jelentkezés 16.00-kor, belépés 18.30-kor.Sebaj, helyi érzéstelenítés injekciók, meg sem várva a hatását... érzem a vágást... megáll, várj... kész, elkezd varrni... érzem, ahogy a tű behatol a bőrbe, mondom. igen, nevess...nevess!!! Mondván talán a jobb oldalon nem hatott!A végén hazaküld semmivel (nincs recept, se antibiotikum, se időpont, hogy megnézzem, hogy áll a seb)..."a varratok menjenek el maguktól, ha 2 hét múlva még megvannak, akkor lehet vedd le őket"??!!??!!SOHA TOBBET!!!!!!! És nagyon sajnálom, mert nekem a San Roque volt a kórház nagy O-val... sajnos ezzel a műtéttel rosszul végződött... (többek között remélem, hogy minden rendben... nincs vizit poszt -jaj...a varratok, amik maguktól elmúltak?2 hét után is megvannak...A szoptatásomra időpontot kérek...NEM a San Roque-ban)
Hicham Elmarrouni
Hicham Elmarrouni
23:57 28 Jun 23
A sürgősségi ügyelet szégyen, nem tanácsolom senkinek, hogy ebbe az orvosi központba menjen, tavaly nagyon erős hasi fájdalommal távoztam (és a felfúvódott vakbél volt) és 3 órát kellett várnom anélkül, hogy orvoshoz fordultam volna. azt mondta neki, hogy erős fájdalmaim vannak a recepción, majd mérgesen elmentem egy közeli egészségügyi központba, ahol 10 perc alatt elláttak, és tegnap este megérkeztem a sürgősségire a feleségemmel, aki levert és nem tud állni, és kiderül, hogy 2 óra várakozás orvosi ellátás nélkül!!!? És előttünk emberek érkeznek és mennek a konzultációra (úgy tűnik, hogy ebben a kórházban többféle kezelés létezik) nem értek semmit, gyakorlati viccnek tűnik.
Jonas M
Jonas M
16:04 07 Jun 24
Van AIG S.O.S. A nemzetközi utasbiztosítást akkor kap segítséget, de úgy érzi, hogy ezt egy kicsit kihasználják.Bakteriális tüdőgyulladás miatt jött be, most hirtelen gyomor CT-re készülnek, de fontos volt, hogy hétvégén itt voltam, hogy hétfőn el tudjam vinni.Vagy az emberekkel, egyesek kedvesek, míg mások felsőbbrendűek és arrogánsak.Nincs kétségük, honnan szerzik a legtöbb pénzt a sz.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️