Jordánia Kórház és Orvosi Központ

Jordán Kórház Orvosi Központ Amman klinika 1

A Jordan Hospital & Medical Center fogászati ellátásra, kozmetikai sebészetre és MAP / IVF-re specializálódott. Az 1996-ban alapított, JCI akkreditált klinika Ammanban, Jordániában található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Jordan Hospital & Medical Center, Amman, Jordánia

Az 1996-ban megnyitott Jordan Hospital & Medical Center egy modern, átfogó, 300 ágyas egészségügyi központ, amely az orvostudomány minden területén a legkorszerűbb orvosi szolgáltatásokat nyújtja. Speciális terápiás egységeket biztosít a sürgősségi orvoslás, a képalkotó és intervenciós radiológia, a nukleáris medicina, a vesedialízis, a kőműtét, a fizioterápia, a gasztrointesztinális és légúti endoszkópia, a szívkatéterezés és az intenzív ellátás területén.

Emellett diabétesz és endokrinológia, csontritkulás, in vitro megtermékenyítés (IVF), férfibetegségek és elhízás szakrendeléseket is kínálnak. A kórházban leggyakrabban végzett eljárások a dialízis, az endoszkópia és a szívkatéterezés.

A Jordán Kórház különösen büszke transzplantációs programjaira, amelyek között máj-, vese-, szaruhártya- és csontvelőátültetések is szerepelnek. A kórház saját lakásokkal rendelkezik, amelyek a helyi és az orvosturisták rendelkezésére állnak.

A JCI akkreditációval a kórház a legmagasabb minőségi és ellátási normákat tartja be. Ennek eredményeként nagyon népszerű a helyi betegek és az orvosturisták körében.


Klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
Csontpótlás
Fogászati híd
Fogkorona
Fogászati implantátumok
Fogászati konzultáció
Fogorvos

Kozmetikai sebészet
Mellrekonstrukció
Mellkisebbítés
Hasplasztika

MAP / IVF
Mesterséges megtermékenyítés
Termékenységi állapotfelmérés
Hormonvizsgálat
IVF – In vitro megtermékenyítés
IVF konzultáció

Szolgáltatások

Ingyenes Wi-Fi
Egészségbiztosítás
Privát szobák
Élelmezési óvintézkedések
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Amman – Ország: Jordánia – Alapítva: 1996
Akkreditáció: JCI akkreditált – Beszélt nyelv(ek): arab, angol


Vélemények a Jordan Hospitalról

Mazin Altajer
Mazin Altajer
10:04 23 Jan 24
A legjobb és legjobb... együttműködő orvosok, akiknek tapasztalata nem elhanyagolható... tisztító berendezések nagyon magas színvonalon...
Jetty Guliani
Jetty Guliani
03:22 14 Dec 23
Bejártam a világot, és ez volt a legjobb kórház, amit valaha is tapasztaltam. A személyzet nagyon aggódó és segítőkész volt. Az ár nagyon korrekt volt. Az Egyesült Államokból származom, és az itteni tapasztalataim után soha nem megyek másik amerikai kórházba. A Jordan kórház az orvosi problémád orvoslásáról szól, az amerikai kórházak csak hasznot húznak belőled. Körülbelül 5 hónapja vagyok Jordániában, és az emberek teljesen elképesztőek és barátságosak a legjobb ügyfélszolgálattal, amit a világnak ezen a felén láttam.
maher hamzah
maher hamzah
19:15 21 Jul 23
Elmentem egy fül-orr-gégészhez, Shiham Idrisnek hívják, és őszintén szólva egy idegen testet fedezett fel a bal fülben, bár előző nap elmentem egy másik orvoshoz, aki azt mondta, hogy a fülem egészséges... Ennek ellenére kevés garázs van a kórház és a járóbeteg-rendelők környékén.
saifaldeen alrhahleh
saifaldeen alrhahleh
13:01 24 Dec 23
Ez a kórház a legrosszabb az ammani kórházak között, szolgáltatása nagyon kiábrándító volt. A személyzet, az ápolónők, a sürgősségi orvosok szervezetlenek, agresszívak voltak, a kommunikáció rossz volt, és az általános légkör nem volt barátságos. A várakozási idők túlságosan hosszúak voltak (2-3 óra körül), és úgy tűnt, hogy a betegellátás nem prioritás. Összességében frusztráló élmény.EGYÁLTALÁN NEM AJÁNLOTT!!
Amira Alsaber
Amira Alsaber
17:25 31 Jan 24
Az első dolog, amiről beszélni fogok, az a szülészetAz orvosi személyzet és az ápolószemélyzet természetesen 0% tisztelettel, nagyon rossz bánásmóddal és durvasággal, és azt feltételezik, hogy szép a helyzetük!! Másodszor, a kórházból Al-Bashir Kórház lett, amelyet a tervek szerint magánkórházból állami kórházzá alakítanak át.Beszéljünk egy kicsit a szobákról, amik még a negyedét sem tiszták! A fürdőszobák undorítóak és koszosak, és ez a legnagyobb bizonyíték arra, hogy...Az ott tartózkodásom története az volt, hogy senkinek nem volt gyereke, mivel a kórház rossz állapotban volt, őszintén szólva, amíg nem beszélek, nem tudom elmondani, milyen volt a helyzet.És van egy orvos, úgy értem, ha Isten úgy akarja, nem érdemli meg az orvosi címet, mert állítólag az irgalom angyala, de ő egy ördög.A kórházi értékek nullánál kisebbek, és ez undorító és gyalázatos, és ez az utolsó látogatásom egész életemben
Reham Makhlouf
Reham Makhlouf
11:05 22 Jan 24
- A legrosszabb kórház valaha.- rossz hozzáállás a személyzet részéről.- A klinikák nem reagáltak a betegek hívásaira.- Nincs jó parkoló, hagyjam a kocsit a biztonságiaknak.- háromszor nem talált gyógyszert a kórház gyógyszertárában.- nincs kapcsolat a klinikák és a kórház között, egyszer egy orvos azt mondta nekünk, hogy nem találunk gyógyszert a gyógyszertárban, de találtunk.- gyenge biztosítási rendszer.
Ahmad Alk
Ahmad Alk
17:57 05 Jun 23
Úgy érzed magad, mint a kőkorszak korából származó kórházban, Jordánia nevében ilyen módon tilos kórházat létesíteni. Nincs kezelés, nincs higiénia, nincs rendszer. Istenre esküszöm, hogy valakinek pszichológiai kezelésre van szüksége az Önt sújtó stressz miatt. Nézd meg az Abdali Kórház és a Jordan közötti különbséget, ami ebből van
Saja Alsmadi
Saja Alsmadi
19:45 08 Aug 23
Sok minden van benne.Az öbölből jöttem azzal az indokkal, hogy magán, de sajnos egyáltalán nincs magánszolgáltatás.A takarító személyzet soha nem fázik.Digiznek.Koszos a kórház és koszos a fürdőszoba. Egy része kedves és együttműködő, egy része beszél veled, hogy sétáljon, és nem kérdezek semmit,,, mintha ingyen lenne bent a kórházban,,,És a kórházba belépő és onnan kilépő laboratóriumok egy órára, két órára, háromszor hagyják a lelkedet egy papírért.Nagyon rossz tapasztalat, és nem fog megismétlődni.Mindenkinek, aki ezt kérdezi, azt mondom, tegye meg. ne közelítsd meg őket és soha ne menj hozzá.
Mierna Kakish
Mierna Kakish
07:13 27 Feb 24
A legrosszabb élmény valaha.-Orvosok, személyzet, nővérek még a kávézóban is. Mindegyikük arrogáns, durva, szakszerűtlen,Embertelen.- Az egyik orvos, még azelőtt, hogy meglátta volna az r-sugarat, felkeresett valakit, hogy elmondja neki, hogy az ár alacsony, és emelnie kell az árat az orvosi szindikátustól.- Nincs kapcsolat a klinikák és a sürgősségi eset között, az egyiket az orvos elhagyja, eltűnik.- Szívesen jártam más kórházakra, de amit a jordániai kórház orvosaitól láttam, az borzalmas volt
khaldon amyirah
khaldon amyirah
17:39 28 Mar 24
Minden mércével mérve rossz kórház. A nevén kívül más kórházi szabványok sincsenek: az ápolás a gonoszság csúcsa. Az orvosok annyira túllépték a szakmai etika határait, hogy az emberek gyengeségeit és betegségeit kihasználó gépekké váltak a lehető legnagyobb összeget kivonni.Az adminisztrációnak nincs elve vagy etika, és amikor panaszkodsz nekik rossz egészségi állapotra és baktériumok jelenlétére a műtőben nem reagálnak az antibiotikumokra (a baktériumok a lányomra kerültek), és a kezelés nyomorúságos.Agyag fület és tészta fület tettek.A lányom kezelése ezen a vágóhídon több mint 100ezer dinárba került,remélem a lány életben marad.Ó, Istenem, vedd el az én jogaimat és minden olyan beteg jogait, akit ez a kórház ezen a világon és a túlvilágon elkap.
Shahd Fadi
Shahd Fadi
23:41 01 Apr 24
A bolygó legrosszabb kórháza. A nagymamám az utolsó napjaiban verekedte kint.Nagyon rosszak voltak a szolgáltatások.Istenre esküszöm képzeljétek Titát.Amikor először bekerült az intenzív osztályra,romlott az állapota.Mármint amikor bevittük a kórházba,romlott az állapota.A nőtt az pont, hogy meghalt ahelyett, hogy javult volna, akár csak egy kicsit is, nem bocsátjuk meg, ráadásul kb 11 ezret fizettünk. Isten elég nekem.
Saja N
Saja N
20:52 30 Dec 23
Mi ez a sürgősségi, aminek nincs látszata? Úgy értem, van bent egy nővér, bármennyire is tiszteli azokat, akiknek a nevére nem akarok emlékezni. Mondom neki, hogy a páciensem fáradt, és elmondja nekem, hogy az egyik nővér kijön és bejön. Nincs üres szobám. Mondtam, hogy várj egy órát. De méltóság Scutlk doktornak. Ön jobban irányít egy farmot, mint maga.
Eman Alakhras
Eman Alakhras
11:54 16 Jul 23
Nem javaslom a kórházzal való foglalkozást, különösen a külföldön élőknek, ha a kórház felkerül a biztosítási kártyájukkal fedezett kórházak listájáraMa felvettem a kapcsolatot a kórházzal, hogy csak ellenőrizzem és erősítsem meg, hogy a kórházra vonatkozik-e a kártya, mert a kártyát az Egyesült Arab Emírségekben adták ki, és kérésemre hozzáadták a kórházat, hogy fedezze, sajnos, mert nem volt velük tapasztalatomA hívások fogadásáért felelős alkalmazottnak kellett volna áthelyezni a biztosítási osztályra, de kétszer több mint 10 percig nem vették fel a telefont, harmadszor pedig egy olyan személy vette fel, akinek fogalma sincs, hogy a biztosítási osztályon vagy a recepciónMegkérdezte a kártya típusát, majd megkért, hogy először jöjjek be a kórházba, és utána nézzem meg a kártyát, és miután megkérdeztem a rendszeren keresztüli ellenőrzés lehetőségéről, a válasz az volt, hogy fél órát ne hogy nyissa meg a rendszert, majd ellenőrizze Önt) tudván, hogy olyan hírei vannak, hogy vészhelyzetben vanA kórházi adminisztrációnak nyomon kell követnie a hívásokat fogadó személyzetet, mivel ők a kórház élén állnak, és rendszeres időközönként értékelik és rögzítik a hívásokat, hogy korlátozzák és csökkentsék a tapintat és a professzionalizmus hiányát a pácienssel való kezelésben.Mert vannak emberek, akik nem érdemelnek felelősséget, és nem képzettek és kompetensek az emberekkel való foglalkozásra
Lina Odah
Lina Odah
20:32 03 Sep 23
Nagyon rossz, főleg az állapotom. Eltört a lábam. Körülbelül egy órát maradtam, de nem engedtek be. A nővérek nagyon rosszul bántak velük.Nagyon rossz volt,főleg az állapotom.Eltört a lábam.Körülbelül egy órát ültem és nem engedtek be.A nővérek nagyon rosszul bántak velem.Napközben, amikor eljött a nap, amikor eljött az idő, amikor öreg volt, meg kellett ennem, de aznap lángolt.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️