IVF ICSI Törökországban

öt icsi ár 1
Írta Manuella

Törökországban létezik egy újabb és hatékonyabb technika: az ICSI-vel végzett IVF, amely során a spermiumokat mesterséges megtermékenyítéssel juttatják a petesejtbe.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi IVF ICSI-ről, és segít lefoglalni egy műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészeknél lehet jelentkezni. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül az IVF ICSI Törökországban?

Az IVF ICSI átlagos költsége Törökországban, Isztambulban 2200 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2 000 euró és 2 400 euró között változhat.

EljárásÁr Törökország
IVF ICSI2200 €

Mi az az IVF ICSI?

Az in vitro megtermékenyítés Törökországban a meddőség jól ismert kezelése. A gyermekvállalásért küzdő párok számára, akik bizonyos okok miatt erre képtelenek, a törökországi IVF-kezelés egyedülálló lehetőséget kínál: az emberi testen kívüli fogantatást.

Bár az IVF-nek ez a megközelítése széles körben ismert, Isztambulban egy újabb és hatékonyabb technika is elérhető: az ICSI-vel történő IVF. Az eljárás nevében az ICSI az intracitoplazmatikus spermiuminjekciót jelenti, ami azt jelenti, hogy a spermiumot mesterséges megtermékenyítéssel juttatják a petesejtbe. Ez a technika tehát nagyobb esélyt kínál a sikeres megtermékenyítésre és a születésre.

Aférfi meddőség, vagyis a rossz minőségű spermiumok termelődése világszerte a termékenységi problémák mintegy 40-50%-áért felelős. Az ICSI-vel történő in vitro megtermékenyítést kis citoplazmacseppek jelenléte alapján kiválasztott ejakulált spermával végzik, ha a férfi partner súlyos férfi meddőséget diagnosztizált.

Előkészítés

Az ICSI-vel végzett IVF Törökországban nem jár semmilyen bonyolult előkészülettel. A páciens termékenységi gyógyszert kap, amely a petesejttermelést indukálja, és vérvizsgálatokat végeznek. A férfiak eközben spermavizsgálaton vesznek részt.

E vizsgálat során spermamintát kell adni, amelyet egy laboratórium elemez, hogy meghatározza a spermiumok számát, méretét és alakját, hogy megértse, a partner spermája megfelelő minőségű-e ahhoz, hogy hasznos legyen a mesterséges megtermékenyítéshez. Ha ez nem így van, megoldásként szóba jöhet a donorsperma.

Hogyan kell elvégezni

Az ICSI-vel végzett IVF első szakasza a petesejtek és a spermiumok kivonását jelenti. A sperma esetében a férfi maga is előállíthat mintát. Ha ez nem lehetséges, sebészi kivonásra lehet szükség.

A petesejtek és a spermiumok biztosítása után az orvosok elvégzik a mesterséges megtermékenyítést. Hormonokat, például progeszteront adnak a páciensnek, hogy felkészítsék a méhét a baba kihordására. A végső szakaszban, 2-5 nap elteltével az újonnan megfogant embriókat beültetik a nő testébe.

Összefoglalva, az eljárás ugyanaz, mint a normál IVF esetében, kivéve, ha a kezdeti spermaelemzés azt mutatja, hogy a spermiumok gyengék vagy sérültek, akkor az ICSI-eljárással végzett IVF-et lehet alkalmazni. Ennek során egy technikus közvetlenül a petesejtbe fecskendezi a spermiumokat. Az összes többi szakasz ugyanúgy zajlik, mint a normál IVF esetében.

Olvassa el cikkünket a következő témában: IVF a baba nemének kiválasztásával Törökországban

Helyreállítás

Törökországban az ICSI-vel végzett IVF után nincs lábadozási időszak. Ha az in vitro megtermékenyítés sikertelen, néhány héttel később új ciklus indul, mint a hagyományos IVF esetében.

Kockázatok

A törökországi ICSI-vel végzett IVF-hez nem társulnak kockázatok vagy komplikációk. Az ICSI eljárás nem invazív, kivéve, ha a spermiumot a férfi partner testéből kell kivenni.

Mellékhatások

A Törökországban az ICSI-vel történő IVF kezelés részeként hormoninjekciókat is alkalmaznak, amelyek enyhe duzzanatot okozhatnak a nőnél, de ez nem igazán kellemetlen élmény. Ettől eltekintve az ICSI-vel végzett IVF-nek nincsenek mellékhatásai.

Sikerességi arány

Amikor az ICSI eljárással végzett IVF sikerességi arányáról beszélünk, különbséget kell tenni a megtermékenyítési sikerességi arány és a születési sikerességi arány között. Az ICSI-vel végzett IVF során a petesejtek 50-80%-a sikeresen megtermékenyül. A hagyományos in vitro megtermékenyítéshez hasonlóan azonban az ICSI-vel végzett IVF esetében is a terhesség és a születés sikerességi aránya a női partner életkorától függ.

A 35 év alatti nők esetében az ICSI-vel végzett IVF sikerességi aránya akár 48% is lehet, míg a 42 éves vagy annál idősebb nők esetében. A sikerességi arányt 7% körülire becsülik. Ezenkívül egy normális terhesség körülbelül 1,5-3%-os veleszületett rendellenesség kockázatával jár. Az ICSI-vel végzett IVF-kezelés bizonyos mértékben magában hordozza a veleszületett rendellenességek kockázatát, de ez ritka.

Előtte és utána

A törökországi IVF ICSI-vel növeli a petesejt megtermékenyülésének lehetőségét, és ezáltal annak a lehetőségét, hogy Ön a meddőségi kezelés után boldog szülővé váljon, amint azt számos IVF ICSI-vel végzett sikertörténet mutatja.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️