Mellplasztika Törökországban

ár mellfelvarrás pulyka olcsó 1
Írta Manuella

A török masztopexia minden olyan páciensnek ajánlott, akit zavar a mell formájának és térfogatának elvesztése.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi mellfelvarrásról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészekhez fordulhat. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a mellfelvarrás Törökországban?

Törökországban, Isztambulban a mellfelvarrás átlagos költsége 2200 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2 000 euró és 2 400 euró között változhat.

EljárásÁr Törökország
Mellfelvarrás2200 €

Mi az a mellfelvarrás?

A törökországi masztopexia minden olyan páciensnek ajánlott, akit zavar a mellei alak- és térfogatvesztésének érzése. A megereszkedett mellek vagy ptosis a természetes öregedési folyamat része, de a megereszkedés mértékét több tényező is befolyásolja.

A ptosisnak több típusa létezik, súlyosságától függően a Paula Regnault által 1976-ban közzétett Regnault-osztályozás szerint:

  • I. fokozat – enyhe ptosis
  • II. fokozat – mérsékelt ptosis
  • III. fokozat – előrehaladott ptosis
  • IV. fokozat – súlyos ptosis

Mellfelvarráshoz nem ajánlott

Az isztambuli mellfelvarrás vagy masztopexia műtét nem ajánlott olyan betegek számára, akiknek alapvetően egészségügyi problémáik vannak, például szívproblémák és tüdőbetegség.

A pácienseknek jó fizikai egészségi állapotban kell lenniük és stabil testsúlyt kell tartaniuk. Az elhízásban és cukorbetegségben szenvedő betegek nem jó jelöltek a mellfelvarrás műtétre.

A páciensnek egy éjszakát a kórházban kell töltenie

A műtét időtartama

2 és 3 óra között

Az eljárás áttekintése

A Törökországban végzett mellfelvarrás, más néven masztopexia a mammoplasztika egy fajtája, amelynek során a páciens megereszkedett melleit esztétikusabb szintre emelik és feszesítik. Megváltoztathatja a páciens melleinek helyzetét, kontúrját és méretét.

A masztopexia során a páciens mellkasáról eltávolítják a felesleges bőrszövetet, a felesleges zsírszövetet és a feszülő szalagokat is, valamint a belső mellszövetet is átformálják ezzel az eljárással.

A mellfelvarrásnak két fő típusa van. A mellfelvarrás típusai attól függnek, hogy a páciens csökkenteni vagy növelni kívánja-e a mellét:

  • Mellfelvarrásmellimplantátummal történő megnagyobbítással
  • Mellfelvarrás kicsinyítéssel

Előkészítés

Az erős dohányosoknak tisztában kell lenniük azzal, hogy a dohányzás károsan befolyásolhatja a szervezet gyógyulási és regenerálódási képességét. Ha a páciens dohányzik, a műtét előtt legalább egy hónappal fel kell hagynia a dohányzással.

A betegeknek azt tanácsolhatják, hogy hagyjanak abba bizonyos gyógyszerek, például a nem szteroid gyulladáscsökkentők, az aszpirin és az aszpirint tartalmazó gyógyszerek szedését.

Arra is megkérhetik őket, hogy hagyják abba az olyan természetgyógyászati anyagok szedését, mint a fokhagyma, a gingko és a ginzeng, mivel ezek befolyásolhatják a mellfelvarrás műtétje során az alvadást és az érzéstelenítést.

A mellfelvarrásnál alkalmazott technika számos tényezőtől függ:

  • A mell alakja
  • A mell mérete
  • Az areola helyzete
  • A mellpótlás mértéke
  • Az eltávolítandó extra bőr mennyisége

Miután a török plasztikai sebész eldöntötte az alkalmazandó technikát és a bemetszési pontokat, a páciens altatásban vagy nyugtatóban részesül. A megfelelő bemetszés elkészítése után az orvos megkezdheti a mellfelvarrást, amely a felesleges bőr eltávolításából és a mellszövet megfelelő helyre történő megemeléséből áll.

A mellszövetet átformálják, a mellbimbót pedig a mellkasfal magasabbra helyezik. A nagyobb areolák is csökkenthetők ebben a szakaszban. Ezután a területet kötszerekkel körbetekerik, és hivatalosan is megkezdődhet a mellfelvarrás utáni lábadozási időszak.

Gyógyulási idő

A mellfelvarrás felépülési ideje átlagosan néhány hétig tart, ez idő alatt a páciensnek bizonyos óvintézkedéseket kell tennie a műtét sikerének biztosítása érdekében.

A klinika speciális orvosi melltartót biztosít a páciens számára. Az orvosi melltartót a mellfelvarrás felépülési ideje alatt végig viselni kell. A lábadozási időszak alatt tilos hason aludni, mivel ez negatívan befolyásolhatja a műtét eredményét.

A felesleges vér vagy folyadék elvezetésére ideiglenesen egy kis, vékony csövet helyezhetnek a bőr alá. A betegek általában egy-két héten belül visszatérnek a munkához és a szokásos tevékenységekhez, például a sportoláshoz.

A legtöbb műtét utáni mellékhatás a mellfelvarrást követő első héten jelentkezik.

A mellfelvarrás műtét szövődményei lehetnek:

  • Fertőzés
  • Vérzés
  • Duzzanat, véraláfutás és fájdalom
  • Aszimmetrikus hegek
  • A mellbimbók csökkent érzékenysége
  • Allergiás reakciók

Mellékhatások

A páciensek a műtét után fájdalmat, kellemetlen érzést, duzzanatot és érzésvesztést tapasztalhatnak a mellbimbókon. A hegek először általában vörösek, majd lilák, és 12-18 hónap elteltével halványodnak. A mellfelvarrás műtét utáni mellékhatások az első 4 napban a legjelentősebbek, de fokozatosan csökkennek.

A mellbimbó érzékenysége általában 6 hét és 6 hónap között normalizálódik.

Sikerességi arányok

A masztopexia műtéten átesett betegek vizsgálatai alapján az átlagos sikerességi arány 94,2%.

Előtte és utána

A mastopexia (mellfelvarrás) műtét eredményei azonnal láthatóak, de a mellfelvarrás műtét végleges eredményei lassan, néhány hónap alatt jelentkeznek. A duzzanatnak több hónapig is eltarthat, mire lecseng. A masztopexia eredményei tartósak, de a páciens mellei idővel tovább változnak. A páciensnek egészséges és aktív életmódot kell folytatnia annak érdekében, hogy a műtét után is megújult és megfiatalodott megjelenése megmaradjon.

Szükségem van-e mastopexia műtétre, ha gyermeket tervezek?
A mastopexia nem zavarja a szoptatást. Ritka esetekben a műtét során idegek vagy csatornák sérülhetnek, és ez a tejtermelés csökkenéséhez vezethet. A terhesség befolyásolhatja a mellfelvarrás időzítését, mivel a terhesség teljes folyamata változó hatással van a mellek megjelenésére vagy működésére. Ha gyermeket tervez, akkor a legjobb, ha elhalasztja a mellfelvarrás műtétjét.

Amasztopexia műtét megváltoztatja a melleim méretét?
A mellfelvarrás műtét önmagában nem változtatja meg jelentősen a mellek méretét. A páciensek azonban a kívánt eredmény elérése érdekében választhatják a mellfelvarrást mellnagyobbítással vagy a mellfelvarrást kicsinyítéssel együtt.

Visszatérés a munkába
1-2 hét

Visszatérés a sportoláshoz
Egy hónap

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.


A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️