Orrrekonstrukció Törökországban

orr rekonstrukció 1
Írta Maria

Az orrrekonstrukció Törökországban olyan sebészeti eljárás, amelyet az orr hibáinak kijavítására vagy átformálására végeznek. Az orrrekonstrukció fő célja az arc harmóniájának elérése.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi orrplasztikai rekonstrukcióról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül az orrplasztika Törökországban?

Törökországban, Isztambulban az orrplasztika átlagos költsége 2700 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 2500 és 2900 euró között változhat.

EljárásÁr Törökország
Orrplasztika2700 €

Mi az orrplasztika?

Az emberek beszélgetés közben szemkontaktust teremtenek, de néha az arc egy másik része vonzza a figyelmet, valószínűleg az orr. Sok embernek van problémája az orrával, akár esztétikai, akár funkcionális szempontból.

Az orrplasztika Törökországban az orr hibáinak kijavítására vagy átformálására végzett sebészeti beavatkozás. Az orrrekonstrukció fő célja az arc harmóniájának elérése. A rekonstrukcióval azonban az orr funkcionális problémái is megelőzhetők, amelyeket az orrsövény túlzott feszülése vagy eltérése okoz.

Az isztambuli orrrekonstrukció egyszerűen átformálja az orrot, hogy kisebb, kerekebb orrot hozzon létre. Ma már nagyon népszerű az orrplasztika Törökországban, mivel az országban a legjobb orrplasztikai sebészek által, jól felszerelt egészségügyi intézményekben végzett orrműtéteket kínálnak. A külföldi orrműtétnek számos előnye van, az alacsony áraktól kezdve a rendkívül kielégítő orrplasztikai eredményekig.

Az orrplasztika végezhető az orr csak egy részén, vagy az egész orron. Más szóval a lógó orrú jelöltek elégedettek lehetnek az orrplasztikával, más néven orrhegy műtéttel.

Azokban az esetekben, amikor az orr púpos, nagy orrlyukakkal vagy széles szárnyakkal rendelkezik, a sebésznek több manővert kell végrehajtania, különböző orrműtéti technikákkal. Az igényektől és az alkalmazott technikától függően az orrplasztika Törökországban 1-4 óráig tart, és általános érzéstelenítésben történik.

Lásd még: Másodlagos orrplasztika Törökországban

Orrrekonstrukciós technikák Törökországban

Az orrplasztikai sebészeknek minden páciens számára személyre szabott orrplasztikai műtétet kell tervezniük, mivel különbözőek az igényeik és elvárásaik. Egy fizikális vizsgálat után a sebész egyszerűen megérti, hogy melyik orrplasztikai megközelítés és technika lenne a leghatékonyabb.

Törökországban jelenleg három fő technikát alkalmaznak az orrplasztika rekonstrukciójára, amelyek mindegyike különböző állapotokat céloz meg:

Zárt orrplasztika:

Ez a sebészek és a betegek által leginkább kedvelt orrplasztikai technika, mivel nagy előnye, hogy az orrplasztikai műtét után nem marad látható heg. A műtéti területhez az orrlyukakon keresztül lehet hozzáférni, így nem kell külső bemetszéseket ejteni.

Nyílt orrplasztika:

Ez a technika ugyanazokat a bemetszéseket használja, mint a zárt orrplasztika Törökországban, plusz egy további bemetszést az orr külső oldalán, az orrlyukakat elválasztó szövetben. Ezzel a plusz metszéssel az orrplasztikai sebész vissza tudja húzni az orr bőrét, és teljesen feltárja a belső struktúrát, ami jobb láthatóságot és pontosabb munkát tesz lehetővé.

Orrplasztika:

Az orrplasztika fő célja az orr funkcionalitásának és megjelenésének javítása. Ez az orrplasztikai technika az orrlyukak belsejében végzett kis bemetszéseket alkalmaz. Az orrsövényt módosítani lehet a légzési nehézségek és a görbe orrhíd korrigálása érdekében.

Az orrplasztikai műtétet leggyakrabban nyitott technikával végzik, mivel ez jobb hozzáférést biztosít a sebész számára, különösen a bonyolult esetekben. Az egyes esetekre legmegfelelőbb technikát a török sebészekkel való konzultáció során döntik el.

Lásd még: Etnikai orrplasztika Törökországban

A törökországi orrplasztika előnyei

Azok számára, akik külföldön tervezik az orrműtétet, a kezelési csomag mindent tartalmaz, amire a törökországi orrplasztika során szüksége lesz, a legjobb árgaranciával:

  • Ingyenes fizikai konzultáció
  • Orrplasztikai műtét
  • 6 éjszakai szállás 4 csillagos szállodában
  • 1 éjszaka a kórházban
  • Transzfer a repülőtér és a szálloda között személygépkocsival
  • Személyes házigazda
  • Különleges kedvezmény csoportok számára
  • Rendszeres ellenőrzés és nyomon követés

A világ minden tájáról egyre több páciens választja az orrplasztikai műtétet Törökországban.

Műtét utáni nyomon követés

Az orrplasztika utáni felépülés lassú és igényes. Közvetlenül a törökországi orrplasztikai műtét után az alkalmazott orrplasztikai technikától függően egy orrsínnel az orrára erősítve és egy orrtamponnal az orrában ébred. Az orrtampont általában két nappal később eltávolítják, míg az orrsínt legalább egy hétig magánál tartják.

A betegek enyhe fájdalmat érezhetnek, különösen a műtétet követő első három napban. Zúzódások és duzzanatok is meglehetősen gyakoriak az orrplasztika gyógyulási időszakában. A legtöbb zúzódás és duzzanat az orrplasztika után az első hónapon belül eltűnik; azonban körülbelül egy évbe telik, amíg a páciensek teljesen felépülnek az orrplasztikából.

Az orrplasztika eredményei Törökországban

Az orrplasztika fáradságos lehet, mivel a szöveteknek jelentős időre van szükségük ahhoz, hogy alkalmazkodjanak az orrcsont új formájához. A legsúlyosabb esetekben az orrműtét eredményei bizonyos mértékig észrevehetőek lehetnek, azonban az is valószínű, hogy az orrplasztika után Törökországban azonnal szinte ugyanúgy fog kinézni az orr. Az orrplasztikát követő első év végéig az orr formája tovább javul. Ahogy a duzzanat csökken, a páciens észreveszi, hogy az orra kisebb, szimmetrikusabb, és hogy a dudor már nincs ott.

  • Az arc arányainak általános javulása
  • Javuló önbecsülés és önbizalom
  • Könnyű légzés

Az orrműtét után a betegek visszanyerik önbizalmukat, és a műtét megváltoztatja az életüket, különösen a szeptoplasztikán átesett betegek esetében. Az orrműtét eredményei legjobban legalább egy hónap elteltével figyelhetők meg. Az arc új arányaival való elégedettségnek tovább kell nőnie, ahogy a gyógyulásnak is.

Törökország az egyik legnépszerűbb ország az orrplasztika költségei tekintetében, köszönhetően a neves orvosi személyzetnek, az évente elvégzett műtétek nagy számának, a természetes eredményeknek, a megfizethető áraknak és az orvosi turizmus állami ösztönzőinek.

Mi az a septorhinoplasztika?

Általában száraz a szája és horkol? Nehezen vagy egyáltalán nem tud az orrán keresztül lélegezni? Ha igen, akkor lehet, hogy orrplasztikára, pontosabban “septorhinoplasztikára” van szüksége. A szeptorhinoplasztika jelentése; a szeptorhinoplasztika olyan műtét, amelynek során mind az orrát (orrplasztika), mind az orrsövényét (szeptoplasztika) helyreállítják. A septum az a kis szövetfal, amely elválasztja az orrlyukakat.

Szüksége lehet septorhinoplasztikára, ha orrsövényének atipikus elmozdulása, azaz a septum eltérése van. Talán kíváncsi, hogy mit jelent az orrsövényferdülés. Orrsövényferdülésről akkor beszélünk, ha az orr belső orrfala behajlik vagy meggörbül, megakadályozva a levegő egy részének átjutását.

A septorhinoplasztika akkor is szükséges lehet, ha az orra sérülés, például trauma miatt torzult el. Azok is alávethetik magukat ennek a műtétnek, akik vonzóbb orrot szeretnének.

Azért is alávetheti magát ennek a műtétnek, hogy korrigálja egy korábbi orrműtéthez kapcsolódó problémákat. A septorhinoplasztikával könnyebben fog tudni lélegezni, és vonzóbb lesz az orra.

Szeptorhinoplasztikai technikák

A törökországi septorhinoplasztikának kétféle megközelítése van;

  • Nyílt megközelítés: İstanbulban általában nyitott septorhinoplasztikát végeznek, hogy az orvos könnyebben hozzáférjen a megműteni kívánt területhez. A nyílt megközelítésnél a columella szélességében egy bemetszést ejtenek, és a bőrt megemelik, így nagyobb a láthatóság és a tökéletesség. Ennek a megközelítésnek számos előnye van, mivel a sebész hozzáfér az orr teljes szerkezetéhez, beleértve a hegyet is. Erre a megközelítésre gyakran van szükség a septorhinoplasztika revíziójának részeként a műtéti hibák vagy más esztétikai vagy szerkezeti problémák kijavítása érdekében. Ez a megközelítés olyan betegeknél is alkalmazható, akiknél az orr nagyobb mértékű rekonstrukciójára van szükség.
  • Zárt megközelítés: Ez általában úgy történik, hogy a módosítandó területekre az orrlyuk belsején keresztül hatolnak be. A zárt septorhinoplasztika alkalmas lehet kisebb korrekciók és módosítások elvégzésére. Ez a megközelítés kevésbé invazív, ami rövidebb gyógyulási időt és kisebb duzzanatot jelent. Mivel a bemetszések az orrlyukak belsejében készülnek, nem marad látható heg. A zárt septorhinoplasztikát általában olyan betegeknél végzik, akiknél csak az orrhegy kis mértékű rekonstrukciójára van szükség.

Szeptorhinoplasztika Törökországban

A plasztikai sebészet Törökországban nagyon népszerűvé vált, különösen a septorhinoplasztika, mivel a török sebészek nagy tapasztalattal rendelkeznek, különösen a septorhinoplasztikára szakosodott sebészek.

Bebizonyosodott, hogy a török plasztikai sebészek alapos tudásuknak köszönhetően természetes eredményeket érnek el a septorhinoplasztikában. Az isztambuli septorhinoplasztika után pácienseink élvezettel sétálgatnak a városban, mivel a vásárlás Isztambulban nagyon kedvező árú, ahogyan a septorhinoplasztika költsége is.

A törökországi septorhinoplasztika műtét általában 1-2 órát vesz igénybe, és általános érzéstelenítésben történik. Utógondozó szolgálatunk a törökországi tartózkodása alatt a hét minden napján, a nap 24 órájában rendelkezésre áll, ha a septorhinoplasztika után bármilyen fájdalmat vagy kellemetlenséget tapasztalna.

A törökországi septorhinoplasztika előnyei

Az isztambuli septorhinoplasztikához kapott kezelési csomag mindent tartalmaz, amire szüksége lehet, és a legjobb árgaranciával jár:

  • Ingyenes konzultáció
  • Szeptorhinoplasztikai műtét Isztambul egyik legjobb sebészével
  • 6 éjszakás tartózkodás egy 4 csillagos szállodában
  • 1 éjszaka a kórházban
  • Minden transzfer személygépkocsival
  • Személyes házigazda
  • Különleges kedvezmény csoportok számára
  • Ingyenes szűrés és időszakos nyomon követés
  • Fizikai nyomon követés az Egyesült Királyságban

A törökországi septorhinoplasztika gyógyulása, eredményei és költségei

A septorhinoplasztika utáni felépülés:

A septorhinoplasztika utáni felépülési időszak alatt a páciensnek türelmesnek kell lennie, mivel ez lassú és megterhelő lesz. Közvetlenül az isztambuli septorhinoplasztika után a páciens az orrára erősített orrsínsínnel ébred, és az orvos által alkalmazott technikától függően valószínűleg orrtampont helyeznek bele.

Három nappal a zárt vagy nyitott septorhinoplasztika után normális, hogy a betegek némi fájdalmat éreznek. A véraláfutás és a duzzanat szintén teljesen normális a septorhinoplasztika utáni lábadozási időszakban. A legtöbb véraláfutás és duzzanat az első hónapon belül eltűnik, de körülbelül egy évbe telik, amíg a betegek teljesen felépülnek a septorhinoplasztikából.

A török sebész megkérheti Önt, hogy a műtét után néhány hétig tartson be bizonyos utasításokat, hogy csökkentse a vérzés és a duzzanat kockázatát. A műtét nehézségétől függően előfordulhat, hogy a páciensnek nem kell követnie ezeket az utasításokat:

  • Amikor alszik, aludjon 2 vagy 3 párnával, hogy a feje megemelkedjen.
  • A septorhinoplasztika után néhány hétig a betegek nem fújhatják az orrukat.
  • Olyan ruhákat viseljen, amelyek elöl összeérnek, például cipzárral vagy gombbal; ne viseljen olyan ruhákat, például ingeket, pulóvereket vagy kapucnis pulóvereket, amelyeket a fejére kell húznia.
  • A műtét után három héttel a véraláfutásoknak és a duzzanatnak csökkennie kell.
  • Legfeljebb öt hétig, hogy elkerülje az esetleges orrvérzés kialakulását. Kerülje az olyan megerőltető tevékenységeket, mint az aerobik és a kocogás.
  • 4-6 héttel később a betegek elkezdhetik a megerőltető tevékenységeket.

A septorhinoplasztika eredményei:

a septorhinoplasztika után 3-6 hónappal az orr anyaga mérsékelten stabil. Mindig lehetséges, hogy a porc és az anyag idővel elmozdul vagy átalakul. A törökországi septorhinoplasztika után még egy évig vagy még tovább is előfordulhatnak különböző változások.

A legtöbb beteg úgy találja, hogy a septorhinoplasztika segít enyhíteni az olyan tüneteket, mint például a légzési nehézség, amelyet az orrsövényferdülés okoz. Az, hogy a beteg milyen mértékű javulásra számíthat a septorhinoplasztika után, egyénenként változó.

Egyes betegek úgy találhatják, hogy a beavatkozás után is vannak még tüneteik, és úgy dönthetnek, hogy egy második septorhinoplasztikát végeznek orruk és orrsövényük további javítása érdekében.

A septorhinoplasztika költségei :

Törökország nagyon népszerű országgá vált a plasztikai sebészet megfizethető árai miatt, és mert a török plasztikai sebészek nagyon tapasztaltak abban, amit csinálnak. Amikor a páciensek összehasonlítják a septorhinoplasztikai eljárás árát a saját országukban alkalmazott árakkal, rájönnek, hogy Törökországban az ár nagyon megfizethető, és az orvosok minősége nagyon magas. Tehát ez egy win-win helyzet. Mivel az ide érkező pácienseket mi operáljuk, az olyan műtétek, mint a septorhinoplasztika eredményei természetesnek tűnnek.

Ha eddig olyan orral kellett együtt élnie, amely nem segítette a megfelelő légzést, és egyszerűen nem tetszett a kinézete, most megjavíttathatja. Lehet, hogy aggódik a septorhinoplasztika költségei miatt, ami érthető. De képzelje el, hogy képes lesz megfelelően lélegezni, képzelje el, hogyan befolyásolja majd az alvását, sokféleképpen befolyásolja majd, ha zavarta az eltérés, a beavatkozás után ez már nem lesz így. Tehát alapvetően egy újabb okot ad a mosolygásra, ráadásul gazdaságosabb áron. Ráadásul lehetőséged lesz egy másik kultúra felfedezésére is.

Az orrplasztika és a septorhinoplasztika műtét előtti és utáni utasításai

Fontos megjegyzés:
A műtétet ELMARAD, ha fennáll annak a lehetősége, hogy a páciens terhes vagy egészségügyi problémákkal küzd (az altatóorvos ellenőrzi, mielőtt a páciens a műtőbe kerül).

Két héttel a műtét előtt:

  • Hagyja abba az alkoholfogyasztást és a dohányzást. A nikotin befolyásolja a vérkeringést, ami befolyásolhatja a műtét eredményét, és növelheti az altatással kapcsolatos szövődmények kockázatát.
  • Ne szedjen ibuprofent (Advil, Motrin), aszpirint, gyulladáscsökkentőket vagy E-vitamint tartalmazó készítményeket.

Egy nappal a műtét előtt:

  • ÉJFÉL UTÁN NE EGYEN ÉS NE IGYON SEMMIT.

A műtét napján:

  • A betegek zuhanyozhatnak, mielőtt a kórházba mennek
  • A betegek nem viselhetnek sminket. A hajra nem kerülhet semmilyen termék, a körömlakkot és a műszempillát pedig el kell távolítani.
  • A betegeknek magukkal kell hozniuk egy táskát, amelyben laza ruházat és kényelmes cipő van.
  • A beteg ne viseljen ékszert és ne hozzon magával értéktárgyakat a műtétre.

Műtét utáni utasítások

  • A betegeknek két hétig nem szabad dohányozniuk és alkoholt fogyasztaniuk.
  • A betegek egy hétig nem moshatják az orr területét. Egy hétig ne mossák az orr területét.
  • Az orrsínt a kontrollvizsgálatig tartsa magánál.
  • A betegek a műtét napján és azt követően a vérrögök elkerülése érdekében sétálhatnak; a lábukat is gyakran mozgassák.
  • Normális, hogy az első néhány napban fáradtnak érzi magát.
  • Minden gyógyszert a sebész utasításai szerint szedjen. A fájdalomcsillapítót még azelőtt vegye be, hogy a fájdalom erőssé válna, mivel a műtét után 24 órán keresztül kellemetlen érzésre számíthat a metszés körül.
  • Egy hétig véraláfutásra és duzzanatra kell számítani, és 6-12 hónapig tart, amíg a végleges eredmény láthatóvá válik.
  • A kontrollvizsgálat után ragasztószalagokat helyeznek fel. A ragasztócsíkokat 5 napig tartsa tisztán és szárazon, majd eltávolíthatja őket.
  • Eleinte gyorsan lezuhanyozhat, háttal a víznek, a fertőzések elkerülése érdekében a bemetszéseket teljesen szárazon tartva.

Az orrműtéten átesett betegek éjszakára kórházban maradnak, és a műtétet általános érzéstelenítésben végzik. Nagyon fontos, hogy a páciensek kövessék a plasztikai sebész utasításait, hogy a gyógyulási folyamat a megfelelő módon zajlik.

Eljárás:Az orr méretének javítása, az orrhegy és/vagy az orrnyereg és/vagy az orrlyukak alakjának megváltoztatása.
Duration:időtartam: 1-3 óra
Maradjon :1 éjszaka a kórházban, 6 éjszaka szállodában
Érzéstelenítés :Általános érzéstelenítés
Felépülési idő:7-10 nap a munkába való visszatérésig
Mit hozzon magával :Kényelmes ruházat (pulóver, gombos vagy cipzáras ing stb.)
Mellékhatások:Puffadás, duzzanat, a szaglás átmeneti elvesztése, vérzés.
Szövődmények :Hegesedés, vérzés, szeróma, fertőzés, extrudáció, duzzanat, véraláfutás és fájdalom, aszimmetria, fokozott vagy csökkent érzékelés, mély struktúrák károsodása, nem kielégítő eredmény, idővel történő változás, allergiás reakció (mellkasi fertőzés, vérrögök, szívroham vagy stroke és halál), lyuk a szeptumban (szeptumperforáció), légzési nehézségek, szaglás zavarai.
Gyakorlat:3-4 hét elteltével
Hegek :Nincs
Fájdalom:Fájdalom: Enyhe (pácienstől függ)
Eredmények:A duzzanat 7-15 nap után csökken, a végleges eredmény 6 hónap és 1 év között látható.
Több műtéti beavatkozás:Zsírleszívás, mellműtét, hajátültetés

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Maria

A nevem Maria. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezem marketingmenedzserként az orvosi iparban. Számos terméket, köztük orvosi eszközöket is sikeresen piacra dobtam, és nagy szenvedélyem az értékesítés és a marketing.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️