A szemhéjműtét ára Tunéziában

szemhéjplasztika ára 1
Írta William

Minden, amit a tunéziai szemhéjplasztikáról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres szemhéjműtéthez Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a tunéziai szemhéjműtétekről , és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészeknél lehet jelentkezni. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A szemhéjműtét ára Tunéziában

A szemhéjműtét átlagos költsége Tunéziában 1900 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1700 euró és 2100 euró között változhat.

EljárásÁr Tunézia
Szemhéjműtét1900 €

Mi a szemhéjműtét?

A szemhéjplasztika Tunéziában az egyik leggyakoribb kozmetikai sebészeti beavatkozás. A felső szemhéj lógó bőrének, valamint a felső és alsó szemhéj felesleges zsírrétegének eltávolítását foglalja magában. Az előnyök a következők

  • Csökkenti a szem alatti táskákat vagy puffadtságot
  • Felvilágosítja a “fáradt” megjelenést.
  • Csökkenti a szem alatti sötét karikákat
  • Megemeli a felesleges bőrt, amely ronthatja a látást

A műtét nem szünteti meg teljesen a sötét karikákat, de a kiegészítő technikákkal még jobb eredményeket lehet elérni. Egyes esetekben pedig az emberek azt hiszik, hogy a szemhéjuk lóg, holott valójában a homlokuk lóg, ami alkalmassá teheti őket a szemöldökfelvarrásra.

A sebész meg fogja mondani, hogy a szemhéjplasztika megfelelő-e Önnek, de ne feledje, hogy az ideális jelöltek általában nem dohányoznak, és nem szenvednek súlyos szembetegségben.

Mire számíthatok a szemhéjműtét előtt, alatt és után?

A műtét előtt a kezelőorvosa konkrét utasításokat fog adni Önnek arról, hogyan készüljön fel a szemhéjműtétre, beleértve azt is, hogy milyen ételeket, italokat és gyógyszereket kerüljön. A gondozócsoportja személyre szabott utasításokat is ad Önnek a gyógyulás felgyorsítása érdekében.

Az Ön szakképzett sebésze által ejtett valamennyi bemetszést jól elrejti szemhéja természetes struktúráiban. A beavatkozás előtt részletesen megbeszéli sebészével esztétikai céljait. Az Ön által elmondottak alapján sebésze kiválasztja a szemhéjműtét legjobb megközelítését.

Bár a szemhéjműtét ambuláns beavatkozás, altatást igényel, ami azt jelenti, hogy Önnek gondoskodnia kell arról, hogy hazatérhessen. Az Önt ellátó csapat személyre szabott utasításokat fog adni Önnek a műtéti terület ápolására vonatkozóan, és tanácsot fog adni az esetleges komplikációkról, amelyekre figyelnie kell.

Amikor hazatér, a műtét után néhány napig megemelt helyzetben kell aludnia, és a duzzanat és a véraláfutás nagy része két-három héten belül megszűnik. Ekkor már kezd felfrissülni és ragyogni a megjelenése.

A szemhéjműtét költségei

A szemhéjműtét költsége az Ön konkrét kezelési céljaitól és az egyéb, esetleg szintén elvégzendő szolgáltatásoktól függően változik. Sebésze a konzultáció során megbeszéli Önnel a szemhéjműtét költségeit.

A szemhéjműtét kockázatai

A kozmetikai szemműtét általában biztonságos, de mint minden sebészeti beavatkozásnál, itt is fennáll a fertőzés, a vérzés vagy a hegesedés kockázata. Ezek elkerülése érdekében tartsa be az egészségügyi személyzet műtét előtti és utáni utasításait, és a felépülési folyamat során nyíltan beszélgessen aggodalmairól.

A szemhéjplasztika lehetséges szövődményei ritkák és csekélyek, de a következők lehetnek:

  • Homályos látás néhány napig
  • Enyhe egyensúlyzavar
  • Ektropium (súlyosabb, de kezelhető probléma, amely akkor jelentkezik, ha az alsó szemhéj kifelé húzódik)

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

William

A nevem William Royer, és orvosi szakíró vagyok, aki komplex tudományos adatok megírásában jártas. Szakterületem az immunológia és a hematológia. Nagy inspirációt jelent számomra a különböző egészségügyi szakemberekkel, köztük orvosokkal, ápolókkal és betegjogi képviselőkkel való szoros együttműködés. Emellett recenziókat is publikálok.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️