Gleneagles Hospital Singapore

Gleneagles Hospital Singapore Szingapúr klinika 1

A Gleneagles Hospital Singapore a kozmetikai sebészetre specializálódott. Az 1987-ben alapított, JCI akkreditált klinika Szingapúrban található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérjen árakat a külföldi műtétekhez. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Gleneagles Hospital Singapore, Szingapúr

A Gleneagles Hospital Singapore az óriási Pantai Parkway Group egészségügyi hálózat tulajdonában van. Ez a 258 ágyas, több mint 300 szakorvossal rendelkező akut ellátást nyújtó magánkórház az orvosi és sebészeti szolgáltatások széles skáláját kínálja, és elnyerte a Singapore Quality Class minősítést. A képalkotás és a robotsebészet terén szilárd technológiai erőforrásokkal rendelkező regionális referenciaközpont is.

A Gleneagles volt az első kórház Délkelet-Ázsiában, amely sebészeti robotot használt idegsebészeti, gerincsebészeti és fül-orr-gégészeti műtétekhez. A Parkway Healthcare 1994-ben létrehozta a Gleneaglesben az Ázsiai Májbetegségek és Transzplantáció Központját (ACLDT).

Az ACLDT az első magánközpont Ázsiában, amely a májbetegségek valamennyi típusának kezelésével foglalkozik, beleértve a májrákot, a hepatitiszt, az alkoholos májzsugort és a gyermekkori májbetegségeket. A Gleneagles volt az első kórház Délkelet-Ázsiában, amely élő donoros májátültetést végzett.

A Gleneagles további szakterületei közé tartozik a rákgyógyítás, a kardiológia, a szív-, mellkas- és érsebészet, a gasztroenterológia és hepatológia, a hematológia, a litotripszia, az idegtudományok, a száj- és állcsont- és arcsebészet, a neonatológia, a szülészet és nőgyógyászat, a szemészet, az ortopédia, a gyermekgyógyászat, a sport- és mozgásgyógyászat, valamint az urológia. A Gleneagles szívesen látja az utazó orvosokat.

A Gleneagles Betegsegítő Központ (PGAC) segítséget nyújt a megfelelő szakorvosokhoz való orvosi időpontok egyeztetésében, megszervezi a repülőtéri és szállodai transzfert, segít a szállással, a speciális étel- és italigényekkel kapcsolatban, szükség esetén segít a vízumokkal és a vízumhosszabbítással kapcsolatos ügyintézésben.


Klinika szakterülete :

Esztétikai sebészet
Mellnagyobbítás

A Gleneagles Hospital Singaporeban kínál:

Cafeteria
Családi szállás
Ingyenes Wi-Fi
Egészségbiztosítás
Nemzetközi újságok
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Parkolóhely
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Rehabilitáció
Vallási létesítmények
Étterem
Szobai széf
Élelmezési óvintézkedések
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Szingapúr – Ország: Szingapúr – Alapítva: 1987
Akkreditáció: JCI akkreditált – Beszélt nyelvek: arab, bengáli, khmer, kínai, angol, hindi, orosz, vietnami, kínai, angol, hindi, orosz, vietnami

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️