Clinica Juaneda

Clinica Juaneda Palma klinika 1

A Clinica Juaneda fogászati ellátásra, kozmetikai sebészetre, PMA / IVF és hajbeültetésre specializálódott. Az 1923-ban alapított, tanúsított klinika a spanyolországi Palmában található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtétek áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Clinica Juaneda, Palma, Spanyolország

A Clínica Juaneda 1923-ban alakult. Teljesen modernizált és nemrégiben kibővített, jelenleg több mint 90 szakorvossal rendelkezik, akik minden orvosi szakterületet lefednek, többek között a következőket: Szemészet, száj- és állkapocssebészet, sebészet, ortopédiai traumatológia, gyermekgyógyászat, plasztikai, helyreállító és esztétikai sebészet, pszichiátria, emlőpatológia, víz alatti és hiperbár gyógyászat, rehabilitáció, reumatológia, urológia, kardiológia, kardiológiai angiográfia / stentek, nőgyógyászat, reprodukciós orvostudomány és öregedésgátlás.

Magas szintű szaktudásuk garantálja Önnek a magas színvonalú ellátást a diagnózistól a kezelésig. A kórházban elhivatott szakorvosok elismert csapata várja a helyi és külföldi betegeket.


Klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
Fogtisztítás
Fogfehérítés
Fogászati ellenőrzés
Fogászati konzultációk

Kozmetikai sebészet
Mellnagyobbítás
Plasztikai sebészeti konzultáció
Hasplasztika

MAP / IVF
IVF – In vitro megtermékenyítés
Reprodukciós orvosi konzultáció

Hajbeültetés
Hajhullás kezelése
Hajátültetés
Hajhullással kapcsolatos tanácsadás

Szolgáltatások

Reptéri transzfer
Családi szállás
Ingyenes Wifi
Tolmácsolási szolgáltatások
Mosoda
Mozgáskorlátozottak számára akadálymentesített szobák
Internetes konzultáció
Gyógyszertár
Privát szobák
Rehabilitáció
Élelmezési óvintézkedések
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Palma – Ország: Spanyolország – Alapítva: 1923
Akkreditáció: Ismeretlen – Beszélt nyelv(ek): cseh, dán, holland, angol, finn, francia, német, olasz, norvég, lengyel, lengyel, orosz, spanyol, svéd, finn, holland


Vélemények a Clinica Juaneda

Laura F
Laura F
11:51 13 Nov 23
Kiemelném az egészségügyi személyzetet és a recepción lévő ügyfélszolgálatot, mert nagyon jó. Külön szeretném megköszönni a Natividadtól kapott kiváló ellátást, aki nagy türelemmel és professzionalizmussal tanácsot adott, és segített a szükséges orvosi időpontban. Ez milyen szép! Köszönöm.
Ana Garcia Mendoza
Ana Garcia Mendoza
15:54 05 Feb 24
Kiváló és nagyon emberi bánásmód az összes személyzet részéről, aki ellátogatott hozzánk az első érintkezéstől a sürgősségi osztályon a recepcióval a felvétel utolsó napjáig, az adminisztráció, az orvosok, az ápolás, a sugár, az őrök, a takarító személyzet, a bár személyzete. ... Köszönjük mindenkinek, hogy a körülményeink ellenére kellemessé tette ittlétünket.Ana Garcia.
David Marjalizo
David Marjalizo
12:02 26 Jan 24
Az elmúlt 3 alkalommal, amikor egy családtagommal mentem a sürgősségire, nagyon gyorsan és megfelelő kezelésben részesültünk. Korábban egy másik központot használtam, egy másik egészségügyi csoportból, és a várakozás mindig elkeserítő volt. Őszintén szólva nincs szín. Kiváló munka!
TONI
TONI
14:31 21 Sep 23
Lehetőségem volt ellátogatni Juaneda Palmába, hallottam szilárd hírnevéről az egészségügy területén.A klinikára kerülve értékelhettem modern infrastruktúráját, és a minőségi ellátásra koncentrálhattam. A létesítmények jól felszereltek és fizetős parkolóval rendelkeztek.Bár a tapasztalataim nem feltétlenül pozitívak, azt kell mondanom, hogy mindent megtettek azért, hogy személyre szabott figyelmet kapjak. Elmentem szemvizsgálatra, és körülbelül 20 perc várakozás után rájöttek, hogy olyan szakembert rendeltek hozzám, aki nem az én feladatom.A szemorvos nagyon profi és kellemes volt. biztosan visszatérek
paul anderton
paul anderton
15:11 24 Jul 23
A lányom nyaralni a barátjával ment be egy erős fájdalommal a jobb oldalában. A kórház fantasztikus volt, pontosan tudták, mit kell tenni, és a recepciótól az ápolónőkig minden személyzet olyan udvarias és türelmes volt velem. Aggódó apaként megnyugtatták az elmémet. A lányom is nagyon lenyűgözött, és szerette a barátságos személyzetet, és csodálta, milyen modern és tiszta a kórház. Köszönöm a Juaneda személyzetének a recepciótól a nővérig és az orvosokig, hogy gondoskodtak a lányomról.
Fichtner Markus
Fichtner Markus
18:11 30 Aug 23
Édesanyámat a sürgősségi osztályon keresztül kezelték. Nagyon intenzív, személyes és professzionális kezelés. Az orvos és egy németül beszélő nővér a lehető leggyorsabban megkezdte az összes vizsgálatot. A diagnózis után elhagyhattuk a klinikát. Nagyon tiszta és barátságos, példakép Németország számára!
Miguel Angel
Miguel Angel
15:48 29 May 24
Az ellátás pontossága kivételes volt, 5 percet sem vártam.Ma vissza kellett mennem a kórházba és egy másik osztályra, így meg tudtam nézni, hogy a múlt heti pontosság "véletlen"-e... és NEM, megint hihetetlen pontosság, vettem egy könyvet, mint mindig, és nem. van esélye Ki sem nyitni... hahahaha, ezzel a pontossággal nem fogom tudni befejezni a könyvet!!!Köszönjük a Juaneda klinikának, hogy tiszteletben tartja a páciens idejét.
Henrietta Roslund
Henrietta Roslund
11:18 12 Mar 24
Mindig gyors kiszolgálás és kezelés. Nagyon magas színvonalú orvosok. Nemzetközi betegszolgálatuk csodálatos! Két svéd volt a segítségünkre (Karin és Gabriella).
Thomas Schrell
Thomas Schrell
10:24 16 Mar 24
Vészhelyzet miatt kerültem a kórházba. A recepció szuper kedves és szuper barátságos és nagyon gyors volt. Az egész személyzet nagyon, nagyon kedves volt. Az orvosok nagyon hozzáértők. Nagyon biztonságban és jól éreztem magam itt.
Merche Ruiz
Merche Ruiz
17:00 05 Mar 24
Jó napot, múlt héten elmentünk a Juaneda klinikára bőrgyógyászatra. Szeretnék gratulálni a konzultáción belüli személyzetnek és a lánynak, aki segített, amikor megérkeztünk, Verónica Losa. Az első pillanattól kezdve úgy éreztük, hogy nagyon jól törődnek velünk, és meghallgatnak minket a problémánkkal. A konzultáción résztvevő lányok is nagyon figyelmesek voltak ránk.Bárcsak mindig olyan kellemes lenne az orvoshoz járás, mint a bőrgyógyászat Juanedában. Remélem elmondják a lányoknak. Köszönet a betegek részéről.
Omar Budoh Blanco
Omar Budoh Blanco
11:15 19 Apr 24
Elkísértem édesanyámat a kardiológus, Dr. Joan Miguel Soler Bricolle konzultációjára. Attól kezdve, hogy bementünk, nagyon jól éreztük magunkat. Mindent nagyon világosan elmagyarázott, és időt fordított anyám ellenőrzésére. A szolgáltatása kiváló volt, és határozottan ajánlom.
Doris Anna Kirch
Doris Anna Kirch
04:02 06 Feb 24
Évtizedek óta vagyok beteg ezen a klinikán, és csak jó tapasztalataim vannak. Több műtét; beleértve a mellrákot és a lágyéksérvet is megoperálták és kitűnően kezelték. A törött bokát optimálisan kezelték, és a rehabilitáció kiváló volt. Rövid várakozási idő mind az időpont egyeztetésnél, mind a rendelőben. A klinika nagyon tiszta, a betegszobák világosak és modernek. Mint egy szálloda, csak kórházi ágyakkal. Még egy kétágyas szobát is kaphat, amelyben egy rokon aludhat.Szuper ez a klinika! Számos nyelvhez vannak tolmácsok, így a spanyol nyelvtudással nem rendelkező külföldiek valószínűleg nagyon jól érzik magukat.
Juncal photograph
Juncal photograph
21:30 18 Feb 24
A Clinica Juaneda véleményem szerint az egyik legjobb egészségügyi központ mind a napi orvosi ellátásban, mind a sürgősségi orvosi ellátásban. Ami az adminisztratív személyzet figyelmét illeti, a bánásmód kiváló, nagyon udvariasak, figyelmesek és nagyon barátságosak. A létesítményeket az elmúlt években korszerűsítették. Az orvosi személyzet kiváló. A sürgősségi szolgálat nagyon jó, minden alkalommal, amikor az ügyeletre kellett mennem, nagyon jól bántak velem, nagyon sok türelemmel és mindenekelőtt empátiával, ami nagyon fontos. Csak jó szavaim vannak erre a kórházra, mert tényleg az az érzése, hogy emberekkel van dolgod, és ez nagyon fontos. Voltam más kórházakban, amelyekkel úgy éreztem, beszéltemüzenetrögzítő, és hogy amikor rosszul érzed magad, az egyáltalán nem kellemes. A Juaneda klinika 100%-ban ajánlott
Dan Metcalfe
Dan Metcalfe
08:36 21 Jul 23
Abszolút első osztályú orvosi ellátás…Minden kétséget kizáróan a valaha volt legjobb orvosi tapasztalatom.Bejelentkeztem, orvoshoz vettek, EKG-n vettek vérvételt, gyógyszert adtak, kaptam vérvételi eredményt, kaptam EKG eredményt, röntgent kaptam, röntgen eredményt kaptam, felírtak, orvossal konzultáltam, MINDEN 3 ÓRA ALATT hazaküldtem!!!Olvasd el még egyszer… ez csodálatos!Az összes személyzet udvarias, hatékony, segítőkész, barátságos és rendkívül hozzáértő volt.Tényleg nagyon jó kórház.Nagyon ajánlott
Natalia S.D.
Natalia S.D.
18:25 30 Aug 22
Nincs panaszom, a kezelés nagyon jó, a létesítmények nagyon jók, minden nagyon tiszta, kiváló szobák, nagyon kedves és udvarias nővérek, orvosok is. A kávézóban sokféle van és nagyon kedvesek a lányok, a parkolás némileg visszaélés, tekintve, hogy aki megy, az a klinika ügyfele, vagy meglátogat valakit, aki beteg... nem parkol kedvéért vagy sétálni. ... de nagyrészt mások szuperek!
J Oscar Alonso Garcia
J Oscar Alonso Garcia
13:38 07 May 24
Általában minden tökéletesre sikerült. A személyzettel való bánásmód példamutató volt, orvosok, nővérek, asszisztensek, takarítás, kaja...a személyzet nagyon jól.Az öt csillagot a szoba festéke miatt lehet adni, a falakon vannak karcolások. Az éjszakai zaj rossz élmény volt. Pihenni kell, ezért a kórházban elengedhetetlen csendet kell tartani.
Rhona Summers
Rhona Summers
17:25 09 Jun 24
5 napot töltöttem ott egy porckorongsérv után nyaralás közben, a fordító zseniális volt, és kicsit könnyebbé tette a borzalmas élményt, néhány személyzet kedvesebb volt, mint mások, az étel nem volt nagyszerű, és napokig, amikor nem mostak, rájöttem, hogy ez nem a személyzet feladata. , az Ön családtagjai vagy látogatói. Ezután a hátproblémák miatt problémáim akadtak a hólyagommal, és a teljes tartózkodásom alatt felnőtt pelenkába tettem, ami teljesen lealacsonyító volt. Egy doktornő, akit a személyzet végén láttam, mielőtt 3 napra az inka kórházba szállítottak volna, elborzadt. Nem kaptam katétert.Nagyon felkavaró volt a törődés és a megértés hiánya egy odakerülő turistával szemben.Hosszú napokat és éjszakákat töltöttem úgy, hogy nagyon elszigeteltnek és magányosnak éreztem magam.Volt 1 vagy 2 alkalmazott, aki valóban törődött és próbált segíteni, de összességében te csak egy szám voltál.Ez volt a legközelebbi kórház ahhoz, ahol nyaraltam, és oda kellett vinni, mivel a 6. napig alkalmatlan voltam, hogy Inkába költöztessék.Figyelmeztető szó: győződjön meg róla, hogy van utasbiztosítása, én megtettem, de nem fedeztem néhány dolgot, sürgős MRI-vizsgálatra volt szükségem, de azt mondták, ha nem tudom fizetni, akkor nem kapom meg, csak akkor kaptam meg, amikor hazatért az Egyesült Királyságba.
Olga
Olga
15:28 01 Feb 24
SZÉGYEN AZ ELÉRHETŐ KEZELÉS. Azt indokolják, hogy a konzultáció azért késik, mert a szakember késve érkezett, ami önmagában az ügyfél iránti abszolút tisztelet hiányát jelenti. Ezt soha nem jelentik be, és nem kínálnak fel alternatívákat, ami abszolút megvetést mutat az ügyféllel szemben. Rendkívül jobban szolgálja a referenciakórház, a Hospital Universitario Son Espases, egy olyan kórház, ahol sokkal nagyobb a munkamennyiség, és mind az emberi, mind a szakmai odafigyelés nagyon rossz helyzetbe hozza ezt a kis klinikát.
MCS
MCS
18:15 28 Aug 23
Időben megyek a szakorvoshoz, és egy óra várakozás után megkérdezem a recepción, és azt mondják, hogy nagyon későn van.Olyan nehéz a késésről értesíteni érkezéskor, hogy ne kelljen egy órát várnom? Ezért megyek a nyilvánosság elé... Nagyon boldogtalan.*A konzultációt követően szeretném hozzátenni, hogy az orvos által kapott kezelés sok kívánnivalót hagyott maga után. Arrogáns és lenéző hozzáállás, amikor nagyon kényes kérdésekről beszéltek. Bár a recepció személyzete nagyon barátságos volt, az első tapasztalatom ezen a klinikán katasztrofális volt, nem ajánlom senkinek.
Isabelle Dominique Hervas Fraile
Isabelle Dominique Hervas Fraile
14:04 28 Apr 24
SZORÚ TAPASZTALAT!Kórházként sok kívánnivalót ad. Apám kórházba került, lábtöréssel. Azt tapasztaltam, hogy nem tisztították meg megfelelően, és még kevésbé ellenőrizték, hogy a lapok tiszták-e.Megemlítem az ápolónőknek, és nagyon sajnálatos volt a válaszuk, és megkímélem a szavakat.Micsoda szakmaiság és empátia hiánya a betegek iránt.Feljelentést tettem, lássuk, hogyan kezelik ezt.Mert sok udvariasság, de a nap végén a rossz minőségű szolgáltatásért és odafigyelésért fizetünk.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️