Clinica Cuevas Queipo

Clinica Cuevas Queipo Malaga klinika 1

A Clinica Cuevas Queipo fogászati ellátásra és kozmetikai sebészetre szakosodott. Az 1992-ben alapított, minősített klinika a spanyolországi Malagában található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtétek áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Clinica Cuevas Queipo, Malaga, Spanyolország

A Clinica Cuevas Queipo 1992-ben alakult, és egy vezető multidiszciplináris fogászati és állcsont- és arcsebészeti klinika. Szaktudásuk kiterjed az olyan alapvető dolgokra, mint a szűrővizsgálatok, tisztítások és tömések, egészen a fejlettebb koronákig, implantátumokig, hidakig, furnérokig, gyökérkezelésig, fogfehérítésig, arc- és állcsontsebészetig, fogpótlásig és parodontológiáig.

Magas szintű szaktudásuk garantálja Önnek a magas színvonalú ellátást a diagnózistól a kezelésig. A tapasztalt orvosokból álló csapatot tömörítő klinika minden fogászati beavatkozást megfizethető áron kínál. Filozófiájuk a kiválóság elérése a csapatmunkával, az egyes páciensekre fordított kellő idővel és a minőséget a mennyiséggel szemben előtérbe helyezve, és szívesen fogadnak helyi és külföldi pácienseket egyaránt.


A klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
Fogászati röntgen
Gyermekfogászat
Fluorid alkalmazása
Fogtömés
Fogtömítés
Fogtisztítás
Fogászati ragasztás
Foghúzás
Fogászati szkennelés
Koronarekonstrukció
Gyökérgyalulás
Személyre szabott szájvédő
Gingivectomia
Foghúzás
Gyökérkezelés
Fogászati burkolat
Bölcsességfogak kihúzása
Lézeres ínykezelés
Frenektómia
3D fogászati nyomtatás
Csontbeültetés
Fogfehérítés
Gnatológiai kezelés
Fogászati híd
Fogászati korona
Fogpótlás
Inlay / Onlay fogpótlás
Fogászati implantátum
Alineadent
Fogászati készülék
Hibrid protézis implantátumokon
Sinus graft
All-on-4
All-on-6
Konzultáció a kozmetikai fogászatban
Fogászati ellenőrzés
Fogászati konzultáció
Invisalign
Járomcsont implantátum

Kozmetikai sebészet
A bukkális zsír eltávolítása

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Ingyenes Wifi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Orvosi akták átadása
Internetes konzultáció
Parkolás
Fordítási szolgáltatások


Város: Malaga – Ország: Spanyolország – Alapítva: 1992
Akkreditáció: Ismeretlen – Beszélt nyelv(ek): angol, francia, portugál, orosz, spanyol, spanyol


Vélemények a Clínica Dental Cuevas Queipo városáról

alejandro ruiz segalerva
alejandro ruiz segalerva
10:43 23 Nov 23
Szeretném végtelenül megköszönni a Cuevas Queipo klinikán kapott kezelést. Rendkívül profik voltak velem, törődtek, és olyan fogadtatásban részesültem ezen a klinikán a szakemberek részéről, amilyet még soha nem kaptam hasonló klinikákon. Az engem kezelő doktornőtől, aki munkáját maximálisan finoman és nagy szakértelemmel végezte, egészen a csapat többi tagjáig. Másrészt kötelező megemlíteni azt a figyelmet, szeretetet, a beteg iránti empátiát és azt az együttérzést, amellyel Alba Cámara adminisztrátor bánt velem minden alkalommal, amikor meglátogattam a klinikát, mindig mosolyogva. őszinte köszönet a nagyszerű munkájukért, az odaadásért és a szakmai erőfeszítésért!! 100%-ban csak ajánlani tudom a klinikát.
Ursula Beceiro Benitez
Ursula Beceiro Benitez
16:02 17 Nov 23
Amikor a lányod boldogan távozik a fogorvostól, az csodálatos érzés!!! Köszönet az egész Cuevas Queipo csapatnak és különösen Teresának és Beának, ők szuper profik! Sonia a recepción nagyon kedves és barátságos! Hat hónap múlva lesz felülvizsgálatunk, és April lányom már azt kérdezi tőlem, hogy mennyi van még hátra...megkönnyíted a nehezet!! Kétségtelenül ajánlott!
Conchita Contreras Garcia
Conchita Contreras Garcia
16:31 07 Feb 24
A klinikán kapott kezelés kiváló. Lehetőségem volt találkozni Dr. Eduardo Cuevas-szal és Dr. José Montes-szal, akik nagyon profik és nagyon figyelmesek a betegekre. Nagyon ajánlott. Az asszisztensek és a lányok is nagyon kedvesek a bejáratnál.
Juan Antonio Jiménez garcía
Juan Antonio Jiménez garcía
14:28 26 Jan 24
Ez a legjobb fogászati ​​klinika, ahol valaha jártam. És sok helyen jártam. Több mint 10 éve jártam először, azóta sem én, sem a családom nem jártunk másik fogászati ​​klinikán. A kezelés nagyon szoros és meleg, a recepciósoktól az utolsó nővérig segítő személyzet nagyszerű. És ott vannak a legjobb orvosok a fogászati ​​​​egészségügyhez kapcsolódó bármely szakterületen. Emellett minden típusú gépben és eszközben a legújabb technológiával rendelkeznek. Orvosok: Eduardo, Alberto, Santiago, Tete, Montes, Javier, Federico, Juan Antonio, . Tudom, hogy elfelejtettem néhányat. Alberto és Teresa mindennek a főnökei. Ha kérdésed van, csak el kell menned és megtudnod, biztosan ott maradsz. Menjen habozás nélkül.
Antonio Duarte Hens
Antonio Duarte Hens
16:07 17 Apr 24
A látogatás nagyon kielégítő volt annak ellenére, hogy félek a fogorvostól. Nemcsak a fogászatban végzett kiválóságuk figyelemre méltó, hanem a betegellátó csapatuk is, akik igyekeznek túlszárnyalni az elvárásokat, és pozitív és kifizetődő fogászati ​​élményt nyújtanak.
Chelo Gaitán López
Chelo Gaitán López
12:09 24 May 23
Több alkalommal is részt vettem, és az összes személyzettel való bánásmód kiváló volt, és kevés a várakozási idő. Csak a klinika esztétikai változását emelje ki; Sokkal jobban tetszett a falakon a bakelit díszítés, mint korábban, nyugodtabb klímát teremtettek. A higiénikusok, kedvesek.
Meme Meme
Meme Meme
14:09 29 May 23
Nagyon elégedettek vagyunk a klinikával. Nagyon profik, a kezelés pedig verhetetlenA fiamat Dr. Teresa kezeli fogszabályozással, és néhány hónap múlva minden mosolygásnál észrevehető a változás. Minden tökéletes.Az ár nagyon jó. 100%-ban ajánlom.
Amaya Eraso Melgar
Amaya Eraso Melgar
09:33 22 Aug 23
Csodálatos és barátságos szakemberek. Vészhelyzet fogott el minket nyaralás közben, és időpont egyeztetés nélkül fogadtak. Dr. gyors diagnózisa Kifogástalan nővérek és recepció. Jó dolog ilyen szakértőkkel fogorvoshoz járni. A férjem, aki a félelmetes beteg volt, szintén örült. Köszönöm.
Mari González
Mari González
18:03 12 Jul 23
A tapasztalataim nem jók. Többször voltam, de utoljára csalódás volt. Reggelre megadták az utolsó időpontot. 40 percet vártam, hogy bejussak. Amikor bemegyek, azt mondják, hogy nincs ideje megcsinálni azt a kezelést, amelyre időpontot kért, és újat kérni, mert ha nálam járna, akkor a következő, akire került a sor. megérkezik, és elkésik az egész délutánt. Teljesen semmire mentem. Mindezt figyelembe véve, hogy több hete várok az időpontomra, kifejezetten külföldről érkezem a klinikára, és három hónapos babámat szoptatom, így nem könnyű elmennem a szakrendelésre. klinika. Nulla empátia.
B J
B J
15:30 28 Jun 23
Tapasztalataim csalódást okoztak. Nekem úgy tűnik, hogy az egyetlen dolog, ami számít nekik, az a pénz, és semmi emberiségük nincs.Különféle problémákkal, valamint gyulladással és fájdalommal jártam. Az első látogatás ingyenes, de nem mondanak semmit. A sebészhez irányítanak, aki becslést ad. Az Ön klinikáján elvégzett tesztek nem láthatók, bár magam is meg tudtam nyitni őket a személyes laptopomról. A sebész azt mondja, hogy nem tud nekem semmit mondani, még antibiotikumot sem ajánl, vagy nem, ha nem csinálok 300 eurós vizsgálatot. Elmentem a kórház sürgősségire, ahol láthatóan első pillantásra tudják, hogy antibiotikumot ajánlanak.Egy hétig elvesztegetett idő és fájdalom, bízva abban, hogy megoldást adnak, és nem így volt.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️