Ramat Aviv Medical Center

Ramat Aviv Medical Center Tel Aviv klinika 1

A Ramat Aviv Medical Center a kozmetikai sebészetre specializálódott. Az 1999-ben alapított, minősített klinika Tel-Avivban, Izraelben található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Ramat Aviv Medical Center, Tel Aviv, Izrael

A Ramat Aviv Medical Center 1999-ben jött létre. Ez egy modern és kifinomult magán egészségügyi intézmény, amely orvosi diagnosztikára, multidiszciplináris sebészetre és kozmetológiára specializálódott. A kórház a legújabb technológiákat alkalmazza a sebészet, a kozmetológia és a radioizotópos kutatás területén.

A központ különböző osztályai közé tartozik egy képalkotó intézet, egy izotóp intézet, egy gasztroenterológiai osztály, egy fájdalomklinika és egy plasztikai sebészeti osztály.

Különösen híres a fájdalomklinikájáról, amely egy multidiszciplináris egység, amelyet fájdalomcsillapításra szakosodott orvosok vezetnek. Elkötelezettek amellett, hogy betegeiknek a legbiztonságosabb és legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsák, és szívesen fogadják a helyi és a külföldi betegeket egyaránt.


Klinika szakterülete :

Esztétikai sebészet
Labiaplastika
Lipofilling
Perineoplasztika
Mellbimbó korrekció
Mellimplantátumok eltávolítása
Bőrátültetés
Ajak- és szájpadhasadék helyreállítása
Szemöldökfelvarrás
Egyetlen szemöldök kezelése
Combfelvarrás
Orrplasztika
Zsírleszívás
Genioplasztika
Mellkisebbítés
Nyakplasztika
Brachioplasztika
Gynecomastia
Mellimplantátumok
Mellfelvarrás
Mikrotia
Cervico-arcfelvarrás
Mellrekonstrukció

Kínált szolgáltatások

Privát szobák


Város: Tel Aviv – Ország: Izrael – Alapítva: 1999
Akkreditáció: Ismeretlen – Beszélt nyelv(ek): angol, héber, orosz


Vélemények a Ramat Aviv Medical Centerről

leonid fainburg
leonid fainburg
06:58 17 Apr 23
Prosztata biopszián estem át, és szakszerű kezelésben és kiváló kezelésben részesültem. otthon éreztem magam. Nagyon köszönöm az egész csapatnak és különösen Dr. Shapont Yigalnak
An Lal
An Lal
16:07 23 May 23
Számítástechnika a társadalomban az előző századból. És titkári szinten is.Készüljön fel arra, hogy fizikailag hozzájuk utazik, csak azért, hogy felvegye a szerencsétlen papírdarabot.
אברהם אברמוב
אברהם אברמוב
11:27 04 Jul 23
Az időpontok lemondva. Magában a tesztben nagyon hosszú a várakozás, ami egyre hosszabb. Egy egész nap elvesztegetése a rossz gazdálkodásukra
Buzi Ambawo
Buzi Ambawo
10:25 21 Sep 23
Készüljön fel arra, hogy ezen a helyen töltse a napotMegkönnyebbültünk, amíg ránk nem jött a sor, és mindezt a "dicsőséges titkárnőknek köszönhetjük, akik az ő nevében dolgoznak"Azt javaslom, hogy ne jöjjön el, ha lehet válasszon másik helyet.
חופית מסיקה
חופית מסיקה
07:22 03 Nov 22
Döbbenetes nukleáris térképészeti intézet...a személyzet és a technikusok megalázó bánásmódja!!!! Nagyon megsemmisülten távoztam onnan. Egy állami kórházban nem bánnak így az emberekkel!!!! Tiszteletlen bánásmód a betegekkel... Ott kaptam kiabálást, sértéseket egy technikustól, aki a térképezést elvégezte helyettem. Nem megyek vissza oda többet és nem ajánlom másoknak.
Vova Chepurnih
Vova Chepurnih
13:51 29 May 23
Nincs embertelen válasz és semmi! A parancsnok felveszi a telefont, és leteszi. Nem lehetségesKommunikáljon velük, és ne küldjön vissza e-maileket semtiszta szégyenJavasoljuk, hogy távol maradjon ettől a helytől!
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️