Bagatin Clinic

Bagatin Clinic Zágráb klinika 1

A Bagatin Clinic fogászati ellátásra szakosodott. Az 1995-ben alapított, ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkező klinika a horvátországi Zágrábban található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Bagatin Clinic, Zágráb, Horvátország

A Bagatin klinikát 1995-ben alapították. Ez egy korszerű létesítmény, amely a plasztikai sebészet, a bőrgyógyászat, a fogászat és a kozmetológia területén az orvosi eljárások széles skáláját kínálja.

A több mint 250 kezelést kínáló klinika eljárásai közé tartoznak a fogászati implantátumok, fogkoronák, furnérok, bőrfeltöltések, mellnagyobbítás és ultrahangos zsírleszívás.

A csapat magasan képzett, az egészségügyi szakemberek és a klinika a legmagasabb minőségi és biztonsági normákat tartják be.

A klinika népszerű választás a megfizethető, magas színvonalú kozmetikai beavatkozásokat kereső nemzetközi páciensek körében, mint például arcfelvarrás, szemhéjplasztika, orrplasztika, mellplasztika, vádliimplantátumok, hasplasztika, zsírleszívás, botox, mezoterápia, fenékimplantátumok, kopaszság orvoslása, áll- és arcplasztika.

A klinika az Orvosi Turizmus Szövetség arany fokozatú tagja, és a Global Clinic Rating, a klinikákat és kórházakat nemzetközi szinten értékelő orvosi összehasonlító weboldal is tanúsítja.

A klinikát a 2017-es IMTJ Awards-on, amely az orvosi utazási szolgáltatók kiválóságát ünnepli világszerte, a “Legjobb nemzetközi kozmetikai sebészeti klinika” címet is elnyerte.


Klinika szakterülete:

Fogászati ellátás
Fogászati szkennelés
Furnércsiszolás
Fogtömés
Fogtisztítás
Fogászati tömőanyagok
Sebfertőtlenítés
Foghúzás
Frenektómia
Koronahosszabbítás
Koronarekonstrukció
Gingivectomia
Támasztó sín
Apikoektómia
Gyökérkezelés
Bölcsességfogak kihúzása
Fogfehérítés
Csontbeültetés
Inlay / Onlay fogpótlás
Fogászati burkolatok
Fogak
Sinus graft
Fogászati implantátum
All-on-4
Fogászati korona
Ideiglenes fogpótlás

A Bagatin Clinic kínál Önnek :

Reptéri transzfer
Repülőjegy foglalás
Ingyenes Wifi
Szálloda foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Orvosi akták átadása
Internetes konzultáció
Rehabilitáció
Fordítási szolgáltatások


Város: Zágráb – Ország: Horvátország1995-ben alapították
Akkreditáció: ISO 9001:2008 – Beszélt nyelvek: horvát, angol, német, olasz, szlovén, olasz, szlovén

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️