Forme Clinic

Forme Clinic Prága klinika 1

A Forme Clinic kozmetikai sebészetre specializálódott. A 2013-ban alapított, minősített klinika Prágában, a Cseh Köztársaságban található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérjen árat a külföldi műtétekre. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Forme Clinic, Prága, Csehország

A Forme Clinic 2013-ban alakult plasztikai sebészeti klinika. A sebészeti és nem sebészeti kozmetikai eljárások legátfogóbb választékára specializálódott, és büszkén mondhatja, hogy a legjobb kezelésekhez, szabványokhoz és gyakorlatokhoz kínál hozzáférést.

A klinika népszerű választás a nemzetközi páciensek körében, akik megfizethető és magas színvonalú kozmetikai beavatkozásokat keresnek, mint például arcfelvarrást, szemhéjplasztikát, orrplasztikát, mellműtéteket, vádliimplantátumokat, hasplasztikát, zsírleszívást, botoxot, fenékimplantátumokat, kopaszság orvoslását, áll- és arcplasztikát.

Mivel a helyek száma korlátozott, minden látogató optimális ellátásban részesül a sebész és a nővér részéről a kezelés teljes időtartama alatt.


A klinika specialitása :

Esztétikai sebészet
Ránckezelés
Fülplasztika
Ajaknagyobbítás
Mellbimbó csökkentés
Areola csökkentés
Zsírleszívás
Bimbó korrekció
Szájékbimbó-plasztika
Mellimplantátumok eltávolítása
Nyakplasztika
Zsírátültetés
Üreges arc – Bichectomia
Gynecomastia
Cervico-arcfelvarrás
Orrplasztika
Fenékfelvarrás
Mellkisebbítés
Mellnagyobbítás
Vádli implantátumok
Fenék implantátumok
Brachioplasztika
Combfelvarrás
Hasplasztika

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Ingyenes Wi-Fi
Szállodai foglalás
Nemzetközi újságok
Tolmácsolási szolgáltatások
Privát szobák
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Prága – Ország: Csehország – Alapítva: 2013
Akkreditáció: Nincs információ – Beszélt nyelv(ek): cseh, angol, német, orosz, német


A Formé klinika véleménye

Tereza Svobodová
Tereza Svobodová
11:14 06 Mar 24
Dr. Jiří Bayert választottam, és ez volt a legjobb döntés. Az orvos egy hihetetlen orvos és egy igazán kedves ember, aki a legszebb melleket fogja neked készíteni. Továbbá, a recepción lévő nőktől az önről gondoskodó nővérekig, ez abszolút durva. Mind annyira kedvesek, hogy nem akarsz hazamenni. Ezúton is szeretném megköszönni Alan Svoboda aneszteziológusnak, mert a vele való találkozás hihetetlenül megnyugtatott és gyönyörűen, remek hangulatban ébredtem. Abszolút elsőrangú. Az egész klinika hihetetlen. Nagyon köszönöm mindenkinek a barátságos hozzáállást, csak a legjobb módon fogok emlékezni rátok.
Kaleva
Kaleva
20:45 19 Oct 23
Hasplasztika volt Dr. Dychus csinálta volna, és 100%-ig elégedett vagyok! Az orvos nagyszerű, hozzáértő, barátságos és profi. Az aneszteziológus is remek volt és eltüntette a félelmemet!A klinikán a nővérek nagyon kedvesek és nagyon türelmesek voltak. A klinika tiszta és új volt. Nagyon tudom ajánlani a klinikát!A következő mellműtétemre is oda mennék. Egyáltalán nem vettem észre semmi rosszat. Nagyon kellemes tartózkodás volt.ps. Az ételek olyan szeretettel készültek 🙈 jobbak, mint egyes szállodákban ❤️
S B
S B
06:20 08 Oct 23
Egy hete látott engem a Forme Klinikán dr. Jiri Bayer működik. El sem tudok képzelni jobb klinikát. Bár először jártam plasztikai sebészeten, elmondhatom, hogy ha még egyszer tervezek valamit, biztosan újra a Forme Clinic lesz a választásom!A sebésztől az aneszteziológusig és a nővérekig minden tökéletes volt. Nagyon profi, és mindenekelőtt szeretetteljes. Nagyon-nagyon jól éreztem magam!
K p
K p
04:27 20 Dec 23
Nagyon sokáig gondolkodtam és kerestem, hogy melyik klinikát és melyik orvost válasszam.Hosszas keresgélés és gondolkodás után akadtam rá Dr. MUDr. Jiří Bayera.El kell mondanom, hogy az elejétől fogva minden tökéletesen ment, a telefonos megállapodás, az e-mailes megállapodás az áron keresztül, és hogy mire lesz szükség (nagy előnyt látok abban is, hogy a klinika minden vizsgálatot megad, ha megérikEgy hete elvégeztem az összes tesztet, ami jó lett, aztán eljött a D-nap.Először találkoznom kellett az orvossal, el kell mondanom, hogy szerintem nagyon nagy a választás, egy nagyon szimpatikus és megértő orvos, aki nagyon jól érti, és akiről az első pillanattól kezdve azt hittem, hogy tudja, mit csinál. Annak ellenére, hogy tegnapig nem szerettem tükörbe nézni, és ezt még az orvos is érezte, azt kell mondjam, megérte a 30 perc szenvedés. Bár még mindig a klinikán vagyok, eddig teljesen fájdalommentes vagyok. És ott is, ahol nagyon jól fognak gondoskodni rólad, ott nagyon kedvesek a nővérek, széles az ételválaszték, és ha kell fájdalomcsillapító és még sok minden más.Nem is választottam volna másképp, nagy élmény még a műtőben egy nagyszerű aneszteziológussal (aki közvetlenül a műtét előtt mutatkozik be, és a lehető legtöbb információt megtudja rólad), egy kedves, rénszarvasfülű és egy kedves 3 nővér és J. Bayer főorvos.Felejthetetlen élmény számomra, és ahogy az orvos mondta "hiszem, hogy együtt meg tudjuk csinálni" és már tudom, hogy van mire várnom, és 3 hét után végre meglátom a hihetetlen különbséget. Végül abbahagyták, mert komolyan nem fogja megbánni.Nagyon köszönjük minden munkatársnak, ahogy manapság, mert ez már nem mindenhol szokás.❤És érdemes megemlíteni Kristýnka nővért, aki igazán nagyszerű, és más nagyszerű nővéreket is.Köszönöm a Forme Clinic-et, és sok ugyanolyan elégedett ügyfelet kívánok.És nagy köszönet a recepciós hölgyeknek is, ilyen mosolygós hölgyekkel nem sűrűn találkozni 💖Üdvözlettel: K.P
Olivia Murray
Olivia Murray
15:11 31 Jul 23
Múlt hónapban Dr. Vasek orrplasztikáját végezte el, és az teljesen elképesztő élmény volt. Nagyon ideges voltam, mivel még soha nem volt műtétem, de amint Dr. Vasekkel beszéltem, tudtam, hogy remek kezekben vagyok. A klinika összes személyzete csodálatos volt, olyan kedves és szuper profi, amitől nagyon biztonságban éreztem magam, miután egyedül utaztam külföldről. Az orrplasztika felépülése hosszú folyamat, de annyira meglepett, hogy a gipsz leválása után milyen nagyszerűnek tűnt az eredményem, most egy hónap múlva még jobban néz ki, és a következő hónapokban is gyógyulni fog. Az utókezelés is nagyon jó volt, a klinika szuperül reagált egy kérdésemre, amelyet néhány nappal a műtét után kaptam. Határozottan ajánlom!
Soňa Kracíková
Soňa Kracíková
06:26 24 Aug 23
2023.08.21 - mellnagyobbításSzeretnék köszönetet mondani a Forme Clinic teljes munkatársának. A recepciós lányok már reggel is mosolyogva fogadnak, így már a belépéskor jól érzi magát. Nagy köszönet Klára nővérnek. Egy igazán nagyszerű ember. Bárcsak minden kistestvér legalább félig ilyen lenne. Persze a többi nővér is remek, de én Klárával inkább napközben voltunk kapcsolatban.Alan Svoboda aneszteziológust kell igazán kiemelnem. Remek munka, még mindig nem hiszem el, hogy egyáltalán altatásban voltam. Ébredés után éber, egyetlen jel nélkül, hogy bármi történik. Első érintkezéstől kellemes. Egyszerűen szeretlek 😁 Hihetetlenül emberi megközelítés.És természetesen a legnagyobb köszönet Dr. Bayer. . Remek tanácsokat adtál, hogy mennyire határozatlan vagyok. Nem tudom, hogy csinálta, de jól érzem magam, fájdalom nélkül, és csak várom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy kell.Ami magát a klinikát illeti - tiszta, illatos, nagyszerű ételek -, az elejétől a végéig nagyon jól éreztem magam.Nagyon szépen köszönöm mindenkinek és ajánlom mindenkinek, aki tétovázik, hogy ezt a klinikát válassza.
M. D.
M. D.
12:43 25 Feb 24
Benyomásaim a klinikáról 🫶🏼 az orvos dr. Baran, a rendkívül barátságos, segítőkész nővérek 🫶🏼 Jana Andrea Gabriela Denissa, akik mindig mellettem voltak éjjel-nappal, nem lehet szavakkal leírni, hogy mennyire törődnek veletek 🥰 ezen a modern klinikán 💯 nincs mit kívánni 👌🏽 szívélyesség, melegség, biztonság, ami a csinos hölgyekkel kezdődik a regisztrációnál 👆🏼Ne felejtsd el kedves "Hanám"-omat, akinek mindig nyitott füle volt a műtétem előtt, alatt és után is 🫶🏼 újabb extra "KÖSZÖNÖM" neked 🙏🏼💯 százalékban ajánlom mindenkinek ezt a klinikát 👍🏼 Adom ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ csillagok 😂Kulináris 😋😋😋😋 5 csillagos szálloda…. Lásd a képeket
Lucie Hudec
Lucie Hudec
10:11 15 Feb 24
A Forme Klinikán külső sebész műtött meg. Ezért csak a klinikát és az ápolószemélyzetet tudom értékelni.Mivel féltem és elég ideges voltam, a nővérek és az egészségügyi testvér higgadt, készséges és kedves hozzáállása sokat segített és megnyugtatott.A szoba szép, tiszta, praktikus. Kiváló reggeli, pontosan a betegek igényeihez igazítva.Nagyon szép klinika és barátságos személyzet!
Patty Jenkins
Patty Jenkins
09:54 29 Jun 23
Idén márciusban mellnagyobbítást végeztem Dr. Lhotskynál. Nagyon lenyűgözött a klinika, a gyors kommunikáció és a fantasztikus ellátás. Az online konzultáció ingyenes volt. Egy taxi várt rám, amikor megérkeztem a prágai repülőtérre. A klinikán mindenki nagyon barátságos és segítőkész volt. a szoba szép és hangulatos volt. A műtét nagyon jól sikerült, és nem voltak komplikációim a műtét után, így nagyon jól éreztem magam. Még egy hétig a szállodában maradtam, mielőtt hazarepültem. Nagyon boldog vagyok az eredménnyel.
Pavlína Mosiurczáková
Pavlína Mosiurczáková
11:18 21 Apr 23
Szeretném megosztani lelkesedésemet a prágai Formé Clinic mellműtétemmel kapcsolatban. Évekbe telt, mire rájöttem, hol szerezhetem be a kiegészítést. Miután áttanulmányoztam más ügyfelek véleményét és tapasztalatát, konzultációt kértem a MUDr-től. Lhotský, akivel már volt tapasztalatom a Vysoké na Jizerou-i csuklóműtétekkel kapcsolatban. Azt kell mondanom, hogy életem legjobb döntését hoztam - mind a klinika, mind az operátor kiválasztásakor. A személyzet a recepciótól a fekvőbeteg osztályon át a műtőig teljesen profi. A klinika barátságos hozzáállása, kivételes kiszolgálása és fényűző környezete a teljes nyugalom és derű érzését ébreszti fel Önben – minden gondját „eldobja” a klinika kapuján kívül. Mr. MUDr. Lhotský nagyon gondoskodó és aprólékos, a műtétet követő napokban is továbbra is kapcsolatban vagyunk egymással és figyelemmel kísérjük állapotomat a műtét után. Ha még hezitál, gyere el és győződj meg róla egy személyes konzultáció alkalmával♥️P.S. csak egy kis hátizsákot kellett magával vinni, a klinikán mindent ingyen lehetett kapni (beleértve a műtét utáni csomagot is).
Inna Artiushenko
Inna Artiushenko
08:39 23 Jan 24
Édesanyámmal kiábrándító élményben volt részünk a Forme klinikán. Műtétet terveztünk, de a 4500 Kč-ba kerülő műtét előtti vizsgálat kérdéses volt. Az EKG gép meghibásodott, ami tévesen jelzi, hogy édesanyám szívrohamot kapott. Ez nagy szorongást okozott nekünk, de egy külső kardiológus később megerősítette, hogy a szíve rendben van (további pénz és idő).A műtétet másnapra halasztották. Azonban a vérvizsgálati eredmények nélkül folytatták, amelyek később megemelkedett májenzimeket mutattak ki. Az aneszteziológus ezt az érzéstelenítés ellenjavallatának ítélte, ami a műtét megszakításához vezetett.Annak ellenére, hogy nem végeztük el a műtétet, a klinika díjat számított fel nekünk. E-mailben 60 napon belüli visszatérítést ígértek, és elküldték a feltételeket, ahol csak 30 nap szerepel, de még tovább halasztották. Kezdetben megállapodtak abban, hogy visszatérítik a teljes költséget, beleértve a vizsgálatot is, de később csak a műtét költségét térítették meg. Ragaszkodtak ahhoz, hogy a vizsgálat hibátlan volt, annak ellenére, hogy a szívinfarktus hibás diagnózisa, a késleltetett vizsgálati eredmények, valamint az időnk és kötelezettségeink figyelmen kívül hagyása.Később máshol is elvégeztük a műtétet minden gond nélkül.
Veronica Villanueva
Veronica Villanueva
14:20 21 Jul 23
Amikor július 21-én Prágába érkeztem, elkezdtem rosszul érezni magam, és felkerestem egy helyi klinikát abban a reményben, hogy iv. tápanyagterápiát kapok. Elmagyaráztam igényeimet a hívásomra válaszoló személynek, de nyilvánvaló volt, hogy nem ismeri a koncepciót. Miután tisztázta, hogy ez olyan anyagok beadásával járt, mint a C- és B-vitamin, az egyén szkepticizmusát fejezte ki a kezelés megszervezésének lehetőségével kapcsolatban, tekintettel arra, hogy négy napig tartózkodtam a városban.Annak ellenére, hogy megbizonyosodtam arról, hogy a rendelkezésre álló napok egyikén (pénteken, hétfőn vagy kedden) akár egyetlen kezelés is előnyös lenne, az egyén elbátortalanodott a válaszában. Véleményem szerint megközelítése nem szolgálta jól a klinikát sem az ügyfélszolgálat, sem a kínálatuk hatékony népszerűsítése szempontjából.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️