Adonis Ivf

Az Adonis Ivf a meddőség kezelésére szakosodott. Az 1997-ben alapított, tanúsított klinika Kijevben, Ukrajnában található. Tekintse meg a vásárlói véleményeket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Adonis Ivf, Kijev, Ukrajna

Az 1997-ben orvoscsalád által alapított Adonis Ivf Medical vállalatcsoport országosan elismert egészségügyi központok hálózata, amely a legmagasabb nemzetközi szabványoknak megfelelő minőségi egészségügyi szolgáltatások nyújtásáról ismert. A csoport 2 klinikáról 8 klinikára nőtt, amelyek kiváló hírnevükről ismertek, és az orvosi szolgáltatások széles skáláját nyújtják a helyi és nemzetközi betegeknek.

Az Adonis Ivf-hoz tartozik egy IVF-klinika, egy szülészeti klinika, egy őssejtklinika, egy esztétikai gyógyászati központ, egy fogászati klinika, egy gyermekklinika, diagnosztikai központok és ambuláns kezelőközpontok. Az elmúlt évek során az Adonis Ivf egészségügyi cégcsoport megfigyelte, hogy a külföldi betegek körében egyre nagyobb az érdeklődés orvosi szolgáltatásaink iránt.

Elkötelezettek vagyunk a legmagasabb orvosi színvonal mellett, mivel szeretnénk biztosítani a biztonságos és kényelmes tartózkodást orvosi központunkban. Megértjük, hogy milyen stresszes és nehéz lehet az orvosi kezelés egy idegen országban – távol a családtól és az otthontól.

Ezért klinikánk környezete barátságos és nagyon megnyugtató a betegek számára. A legnagyobb hangsúlyt fektetjük a betegek magánéletére és átlátható számlázási rendszerünkre, amely kiérdemelte pácienseink hűségét.


Klinika szakterülete :

MAP / IVF
Follikuláris ultrahang
Spermogram
Termékenységi állapotfelmérés
Reprodukciós orvosi konzultáció
Retrográd ejakuláció kezelése
Spermafagyasztás
Spermium DNS-fragmentációs vizsgálat
Hormonális vizsgálat
Támogatott keltetés PMA
Herékből vett biopsziák kriokonzerválása
Mesterséges megtermékenyítés
Embriófagyasztás
Embrioszkóp
Spermagyűjtés
Oociták fagyasztása
IVF – In vitro megtermékenyítés
PGD – preimplantációs diagnosztika
IMSI – Intracitoplazmatikus spermiuminjekció
ICSI – Intracitoplazmatikus spermiuminjekció
Embrióátültetés
ROPA módszer
IVF konzultáció

Szolgáltatások

Ingyenes Wi-Fi
Idegenvezető
Parkolás
Fordítási szolgáltatások


Város: Kijev – Ország: Ukrajna1997-ben alapították
Akkreditáció: Nincs információ – Beszélt nyelv(ek): angol, ukrán

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️