Csípőnagyobbítás Tunéziában

prix augmentation hanches tunisie pas chere 1
Írta Laura

Minden, amit a tunéziai csípőnagyobbításról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tanácsaink a sikeres tunéziai csípőnagyobbításhoz.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt atunéziai csípőplasztikáról , és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészekhez fordulhat. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást.

A csípőnagyobbítás ára Tunéziában

Tunisz, Tunézia városában egy csípőnagyobbítás átlagos költsége 2500 €. Az Ön igényeitől függően az ár 2400 euró és 2600 euró között változhat.

EljárásÁr Tunézia
Csípőnagyobbítás2500 €

Mi az a csípőnagyobbítás?

Ha egy nőt szemből nézünk, láthatjuk, hogy a csípője láthatóan gömbölyded, hogy közvetlenül lefelé ereszkedik, vagy hogy a comb belső oldala felé homorúan ívelt. Az utóbbi esetben a csípő üreges. Beszélhetünk csípőüregről vagy erőszakolt csípőről is.

A csípőüregek lehetnek nagyon finom vagy nagyon kifejezettek, az egyéntől függően. Akár látható, akár nem, ha belenézünk, és összehasonlítjuk mindenki csontvázát, láthatjuk, hogy mindannyiunknak van ez a bemélyedés ott, ahol a comb felső része a csípőcsonttal találkozik. Kívülről csak az számít, hogy a súly és az izmok hogyan oszlanak el az egyes testtípusokon.

Nem ritka, hogy a nők és a férfiak a testüknek legmegfelelőbb sziluettet keresik. Gyakran a cél a sima, homokóra alak elérése, ahogyan azt a média népszerűsíti – sőt, szenzációhajhászássá teszi -. Az elképzelés szerint a formásabb csípő- és fenéktájék szexibbnek és nőiesebbnek tűnik.

Sok nő azonban nem rendelkezik ezzel a természetes csípőgörbülettel. A csípőjük inkább hasonlíthat hegedű alakra, mint homokóra alakra. Kezdjük azzal, hogy ez teljesen normális és helyes, és ettől senki sem lesz kevésbé nőies!

Megértjük azonban azt a vágyat, hogy sok nőnek tökéletes csípőgörbülete legyen. Ezért a Silhouette Plasztikai Sebészeti Intézetben arra szakosodtunk, hogy álmai alakját az Ön alakjának tökéletesítésével érje el, bármi legyen is az. Elvégre a nevünkben is benne van! Nézzük meg, hogyan tudjuk ezt elérni injekciókkal és csípőmélyítő műtéttel.

Sculptra csípőbeültetés

A Sculptra egy nem műtéti injekciós beültetési lehetőség, amely bőrfeltöltő anyagot használ a csípő térfogatának és kerekségének növelésére. Az FDA által jóváhagyott csípőinjekciók egy szintetikus cukorból, a poli-L-tejsavból állnak. A töltőanyag úgy működik, hogy elősegíti a célzott területen a helyi kollagéntermelést.

Bár a Sculptra csípőtöltő injekciók nem invazív kezelési lehetőséget jelentenek, hátrányuk, hogy nem adnak azonnali eredményt. A Sculptra hip dips injekciók fokozatos folyamatot jelentenek, több egymást követő kezelésre van szükség 6 hónapon keresztül (plusz-mínusz 6 hónap), mielőtt a páciens láthatja a kívánt eredményeket.

Liposculpting (zsírátültetés) Csípő Dips

A másik lehetőség a zsírleszívás, más néven zsírátültetés műtéti eljárása. Ez az alacsony kockázatú eljárás lényegében a test egy területéről (has, comb, fenék stb.) történő zsírleszívást és a csípőmélyedés területén történő elosztását jelenti. A zsírátültetés kitölti a csípőboltozat íveit és kerekíti azokat, hogy simább, teltebb formát hozzon létre.

Ha valakinek nincs elég zsír a test más területeiről történő zsírgyűjtéshez, a csípőaljzat területének műtéti feltöltésére mesterséges töltőanyagok vagy akár szilikon implantátumok is szóba jöhetnek.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laura

A nevem Laura. 2004 óta dolgozom orvosi és tudományos szakíróként. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően széleskörű szakértelemmel rendelkezem a dokumentumok széles skálájának megírásában, fordításában és szerkesztésében, beleértve a tudományos és orvosi kutatási cikkeket, valamint a konferencia-kiadványokat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️