Szemhéjműtét Törökországban

szemhéjplasztika ára 1
Írta Manuella

A szemhéjplasztika, más néven szemhéjplasztika egy Törökországban végzett plasztikai sebészeti eljárás, amely a szemhéj hibáinak kijavítására vagy az arc szemkörnyékének javítására szolgál.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatást nyújt a törökországi szemhéjműtétekről, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon, ahol képzett sebészeknél lehet jelentkezni. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül a szemhéjműtét Törökországban?

A szemhéjműtét átlagos költsége Isztambulban 1900 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1 700 € és 2 100 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
Szemhéjműtét1900 €

Amit a törökországi szemhéjplasztikáról tudni kell

A szemhéjplasztika Törökországban, más néven szemhéjplasztika, plasztikai sebészet Törökországban a szemhéj hibáinak kijavítására vagy az arc szemkörnyékének javítására. Ezt a beavatkozást elsősorban esztétikai okokból végzik, hogy fiatalosabb, éberebb megjelenést kölcsönözzenek az embernek.

Bizonyos esetekben azonban a látást is javíthatja azoknál az embereknél, akiknek a felső szemhéjuk lelóg és akadályozza a látóterüket.

Mivel jár az eljárás?

Valószínűleg helyi érzéstelenítő injekciót adnak Önnek a szem köré, valamint szájon át szedált nyugtatót, amely segít Önnek ellazulni a műtét alatt. Ha felső és alsó szemhéjműtétre is sor kerül, a sebész általában először a felső szemhéjakon dolgozik.

Először a szemhéj ránca mentén végez bemetszéseket, majd eltávolítja a felesleges bőrt, zsírt és izmot, és a bemetszéseket öltésekkel zárja le. Miután a felső szemhéj elkészült, az alsó szemhéjon dolgozik, az alsó szempillák alatt végez egy bemetszést, majd eltávolítja a felesleges bőrt és izmot, és lezárja a bemetszést.

Mennyi ideig kell Törökországban maradnom?

A szemhéjműtétet Törökországban általában ambulánsan végzik, így Ön még aznap elhagyhatja a kórházat. Mivel azonban utóvizsgálaton kell részt vennie, amelynek során orvosa eltávolítja a varratokat és ellenőrzi általános állapotát a szövődmények szempontjából, törekedjen arra, hogy 7-10 napot maradjon Törökországban.

Mennyi a felépülési idő?

Két hétig duzzanat és véraláfutás jelentkezhet a szemhéjakon, de 5 nap múlva újra folytathatja mindennapi tevékenységeit (beleértve a testmozgást, a nehéz emelést, az úszást és a munkát).

Ha kontaktlencsét használ, a műtétet követően legalább két hétig ne viseljen kontaktlencsét. Orvosa valószínűleg pontos felépülési ütemtervet fog adni Önnek.

Lásd még: A rókaszemek ára Törökországban

A műtét utáni utókezelés

Szigorúan tartsa be a török sebész által adott műtét utáni utasításokat, amelyek magukban foglalhatják a sebellátást és a korlátozásokat (kerülje a dohányzást, a passzív cigarettát és a szem dörzsölését). Az isztambuli lábadozás alatt óvatosan tisztítsa szemhéját, és az előírt módon használjon szemcseppeket vagy kenőcsöket.

Hogy szemhéja bőrét megvédje a naptól és a széltől, mindig viseljen sötét napszemüveget, amikor kimegy a szabadba.

Mekkora a sikerességi arány?

A törökországi szemhéjplasztika biztonságosnak tekinthető, magas a sikerességi aránya, és a legtöbb ember elégedett az eredménnyel. Egyeseknél az eredmények egy életen át tarthatnak.

Az eljárás lehetséges mellékhatásai és kockázatai közé tartozik a szemszárazság, a szem irritációja, a fertőzés, a vérzés, a látható hegesedés, a szemizmok sérülése, a szemhéjproblémák, a bőr elszíneződése, az átmeneti homályos látás vagy látásvesztés, a vérrögök, a szemhéjak visszatérő lógása és az érzéstelenítőre adott allergiás reakciók.

Vannak alternatívái a szemhéjműtétnek?

Ha nem szeretne műtéten átesni, de szeretné elérni a szemhéjplasztika eredményét, vannak nem invazív alternatívák, amelyeket Isztambulban megfontolhat.

Ezek az alternatívák közé tartozik a lézeres kezelés, a botulinum toxin (Botox) injekció, a HIFU és az Ulthera. Mindenképpen konzultáljon orvosával, hogy megtudja, melyik eljárás a legjobb az Ön számára.

Mire számíthat az eljárás előtt és után

A szemhéjműtét előtt előfordulhat, hogy a szemhéjak lelógnak, ami csökkenti a perifériás látást (oldalsó látás). A szem körüli felesleges bőr ráncokat és kidudorodásokat okoz, amelyek fáradtnak és a koránál idősebbnek tűnhet. A szemhéjműtét után kipihentebbnek, fiatalosabbnak és magabiztosabbnak fog tűnni.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️