Clinica Estels

Clinica Estels Alicante klinika 1

A Clinica Estels fogászati ellátásra szakosodott. A 2008-ban alapított, tanúsított klinika a spanyolországi Alicantéban található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Clinica Estels, Alicante, Spanyolország

A Clínica Estels esztétikai és kozmetikai fogászat, fogászati sebészet, fogszabályozás, gyermekfogászat, fogszabályozás, fogszabályozás, endodontia, fogászati implantátumok és fogpótlások, gyökérkezelés és koronák/vénák, valamint egyéb területeken, olyan technológiai támogatással, mint a diagnosztikához szükséges panorámaröntgen (OPG) és intraorális röntgen (Bitewing) berendezések, valamint keménylézer és lágylézer (Picasso) az orvosi kezelési lehetőségekhez.

A klinika négy kezelőhelyiséggel rendelkezik, és elkötelezett amellett, hogy pácienseinek a legbiztonságosabb és legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsa. A tapasztalt orvosokból álló csapatot tömörítő fogászati klinika minden fogászati beavatkozást megfizethető áron kínál, és szívesen látja a helyi és külföldi pácienseket.


A klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
Fogászati röntgen
Fogászati konzultáció
Gyökérkezelési konzultáció
Fogtömítés
Zúzódások kezelése
Kozmetikai fogászati konzultáció
Fogtisztítás
Gyermekfogorvos
Fogtömés
Gyökérgyalulás
Foghúzás
Gingivectomia
Apikális reszekció
Fogászati tályogok kezelése
Fogászati hemisszió
Bölcsességfogak kihúzása
Apikoektómia
Inlay / Onlay fogpótlás
Fogászati ékszerek
Korona-gyökér rekonstrukció
Lézeres ínykezelés
Ínykezelés
Gyökérkezelés
Sínezés
Fogfehérítés
Foghúzás
Foggyűrűk
Fogak átformálása
Személyre szabott szájvédő
Fogászati ciszta kezelése
Frenektómia
Alveoloplasztika
Gnatológiai kezelés
Fogászati ragasztás
Fogászati burkolat
Csontbeültetés
Fogászati híd
Fogszabályozás
Fogászati korona
Sinus graft
Fogpótlás
Fogászati implantátum
Alineadent
Invisalign
All-on-4
All-on-6
Fogászati ellenőrzés

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Családi szállás
Repülőjegy foglalás
Ingyenes Wifi
Szálloda foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Mosoda
Idegenvezető
Taxi foglalás
Orvosi akták átadása
Orvosi utasbiztosítás
Mozgáskorlátozottak számára hozzáférhető szobák
Internetes konzultáció
Szobatelefon
Privát szobák
Rehabilitáció
Vallási létesítmények
Élelmezési óvintézkedések
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Alicante – Ország: Spanyolország – Alapítva: 2008
Akkreditáció: Ismeretlen – Beszélt nyelv(ek): arab, angol, francia, francia, olasz, lengyel, lengyel, orosz, spanyol


Vélemények a Clínica Dental Estels-ről

Pepa Caste
Pepa Caste
08:22 28 Sep 23
Csodálatos szakember és az összes személyzet nagyon barátságos. Nagyon elégedett vagyok és maximálisan ajánlom.
Leo Perez
Leo Perez
20:14 12 Sep 23
A figyelem nagyon ismerős, és nagyon jól érzi magát. Amikor bánnak veled, rájössz, hogy nagyszerű szakemberek felnőttek és gyermekek számára egyaránt.Nagyon ajánlott
Sonia Lopez
Sonia Lopez
10:16 20 Oct 23
Elmentem takarításra, Carla csinálta nekem, fantasztikus volt a kezelés és minden szuper volt, ott volt Judit is, egy gyakornokos lány, aki nagyon figyelmes volt.
Patricia Sánchez Fleming
Patricia Sánchez Fleming
10:44 09 Oct 23
Évek óta járok náluk, elkezdtem tisztogatni, majd láthatatlan fogszabályozást végeztem náluk. A kezelés nagyon jó az összes ott dolgozó szakembertől.
Juan Gonzalez Gambin
Juan Gonzalez Gambin
15:27 22 May 23
Ez egy olyan hely, amely tele van szakemberekkel, mint a fenyő teteje... a fogorvosaikkal és fogszabályzóikkal kedves és barátságos asszisztensek közül DR.Rafael egy jelenség, és egy görög szobrász szintjén ad rekonstrukciókat.Dr. Alicia megváltoztatta a mosolyomat az invisalign-szal, és most még magamon is nevetek...egyszóval egy olyan hely, ahol bízhatsz és nyugodt lehetsz.Nem játszol a fogaiddal, és itt ez nagyon világos
francisco jose terron lorente
francisco jose terron lorente
21:18 13 Sep 23
Kifogástalan munka és kiváló bánásmód az egész személyzet részéről. Néhány hónapja vagyok beteg, és nem is lehetnék boldogabb.
Blanca Bausa
Blanca Bausa
17:38 07 Nov 23
Legyen óvatos, ha Groupont vásárol, nem adnak időpontot két-három hónap előtt, mivel a biztosítóknál vagy a Grouponoknál várólistára teszik, és felhívnak, ha van szabad hely. Ha sietsz, azt a kupont ne vidd magaddal beváltani (szintén ha jól értem, a Grouponnal 5 perc alatt megtörténik a takarítás).
EVA RODRÍGUEZ LEON
EVA RODRÍGUEZ LEON
20:11 13 Oct 17
15 hónapja vagyok fogszabályozásnál. Sevillából költöztem.Elmentem, hogy folytassam velük a kezelést.Minden előzményem megvolt, mióta az előző fogszabályzóm gondoskodott arról, hogy elküldjem. Még csak meg sem nézett. Ha 2 percig látom a számat, az már azt mutatja, hogy még hat hónapig.A költségvetés, ami nagyon megdrágított.Nem keltettek bizalmat bennem.
Karla
Karla
15:41 03 Oct 22
Nem jöttek el, mert nem járultam hozzá, hogy a kuponomat a részvétel előtt adjam át, nyilván egy szolgáltatást kézhezvétel után fizetnek, azt mondták, hogy nem így csinálták, ha később, a vélemények láttán akarok igényelni nem tudtak segíteni, hogy kockáztassak. Nulla százalék ajánlott. Szerencse
Emilio Vera
Emilio Vera
17:29 27 Jun 21
Nagyon rossz tapasztalat. Elmentem kivizsgálásra, és úgy tűnt, az egyetlen érdeke, hogy fogszabályzóba helyezzen. Ezenkívül a félelemmel próbálnak meggyőzni, hogy viselje. Csináltak egy kétes szakmai színvonalú fogtisztítást is, mindössze 4 percig tartott, ami miatt elgondolkodom, hogy valóban szükségem van-e az említett tisztításra.Írja meg azt is, milyen véletlen, hogy a jelen áttekintésben szereplő Marta Conesa pontosan ugyanezt tartalmazza a klinika másik profiljában.
Paco Gómez
Paco Gómez
15:41 16 May 23
Katasztrofális tapasztalatom, ezer év után, mint kliens ezen a klinikán, az értékelésem nulla.Nem tudom, hány fogorvos és fogszabályzó lesz ezen a klinikán, de aki megérintett, az a legrosszabb, mint szakember, és még sok minden más is.Rossz bánásmód, despotizmus, arrogancia, durvaság, felsőbbrendűség és beképzeltség, nem beszélve a finomság hiányáról munka közben, minden látogatás alkalmával, amikor jónak látta...Szörnyű, tényleg...És szerencsére gyermekfogorvosnak nevezte magát, nem szívesen látnám ezt a hölgyet felnőttekkel dolgozni...
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️