Unica Clinic

Unica Clinic Prága klinika 1

Az Unica Clinic a MAP / IVF-re specializálódott. A 2017-ben alapított, ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkező klinika Prágában, a Cseh Köztársaságban található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérjen árakat a külföldi műtétekre. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Unica Clinic, Prága, Csehország

A prágai UNICA IVF klinika a brünni klinika testvérklinikája. A prágai Unica Clinic elsősorban a prágai repülőtérre utazó nemzetközi betegekre összpontosít, és a termékenység, a szülészet és urológia, a nőgyógyászat és az embriológia szakterületeire specializálódott.

Az Unica IVF klinikán végzett kezelése magában foglalhatja az in vitro megtermékenyítést vagy a mesterséges megtermékenyítést. Ön választhatja a sperma és/vagy petesejt banki elhelyezését is. A személyzet teljes mértékben felkészült az Ön igényeinek kielégítésére, és mindent megtesznek azért, hogy az Ön útja sikeres legyen.

Három IVF-specialista, valamint egy reproduktív endokrinológus, egy urológus és egy genetikai specialista áll rendelkezésre. A csapat magasan képzett, és mind az egészségügyi szakemberek, mind a klinika a legmagasabb minőségi és biztonsági normákat tartja be.

A betegek túlnyomó többsége nagyon elégedett a műtét előtti és utáni folyamat során tapasztalt szakmaisággal és érzelmi támogatással.


A klinika szakterülete :

MAP / IVF
Spermafagyasztás
IMSI – Intracitoplazmatikus spermium injekció
MACS – immunmágneses sejtkiválasztás
Embrioszkóp
Embrióátültetés
PGD – preimplantációs diagnosztika
IVF – In vitro megtermékenyítés
Embriófagyasztás

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Járatfoglalás
Ingyenes Wifi
Szállodai foglalás
Nemzetközi újságok
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Orvosi akták átadása
Mozgáskorlátozottak számára hozzáférhető szobák
Internetes konzultáció
Privát szobák
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Prága – Ország: Csehország – Alapítva 2017-ben
Akkreditáció: ISO 9001:2008 – Beszélt nyelv(ek): angol, cseh, francia, horvát, olasz, lengyel, francia, lengyel, német, orosz, szerb, horvát, szerb, német


Vélemények az Unica klinikáról

Google Reviews Business: required attribute place_id is not defined

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️