Invisalign Törökországban

invisalign ár Törökország 1
Írta Laurence

Az Invisalign fogszabályozókat Törökországban a fogak közötti rendellenességek vagy helyzeti problémák esetén használják.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a törökországi invisalignról, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Mennyibe kerül az invisalign Törökországban?

Az invisalign Törökországban Isztambulban átlagosan 1800 euróba kerül. Az Ön igényeitől függően az ár 1 600 € és 2 000 € között változhat.

EljárásÁr Törökország
Invisalign1800 €

Invisalign Törökországban

Nem kell rengeteg pénzt költeni fogászati kezelésre Törökországban. Isztambul az ideális hely a magas színvonalú, megfizethető fogászati kezeléshez. A török orvosok világszerte ismertek a sikereikről.

Klinikánk azon kevés klinikák egyike, amelyek egyénileg kezelik és gondozzák a pácienseket. Nem fogadunk betegcsoportokat, és nem kezeljük őket csoportosan. Úgy gondoljuk, hogy ez csökkenti a kezelés minőségét és a betegek kényelmét.

Orvosaink tapasztalt, magas színvonalú szakemberek a saját szakterületükön. Mielőtt Törökországba érkezik, Nemzetközi Páciensek Osztálya és orvosaink mindent megtesznek azért, hogy pontosan meghatározzák az Ön kezelésének költségeit. Így klinikánkon nincs csalódás, nincs meglepetés!

Mi az az Invisalign?

Az Invisalign fogszabályozót Törökországban a fogak közötti rendellenességek vagy helyzeti problémák esetén alkalmazzák. A fogszabályozó lemezek napközben könnyen eltávolíthatók. Az Invisalign igazítók a fém fogszabályzó alternatíváját jelentik felnőttek számára. A fogszabályzó eltávolítása pozitív hatással van a mindennapi élet minőségére.

A fém fogszabályozót, amely gyakran a fogszabályzó választása volt, az évek során felváltotta az Invisalign. A törökországi Invisalign használatával a fém fogszabályozó összes előnyét élvezheti.

Az Invisalign fő előnye, hogy kívülről nem látható, mivel a lemezek átlátszóak. Különösen a fiatalabb páciensek nem biztos, hogy értékelik a fogszabályzó megjelenését. Ez a hátrány az Invisalign használatával eltűnik.

Milyen a kezelés folyamata?

A lemezek legyártása előtt klinikánkon digitális szkennelést végzünk az iTero Element 2 készülékkel (az Invisalign eredeti 3D szkennelő terméke). Fogszabályozó szakorvosunk meghatározza a kezeléshez szükséges időtartamot és a lemezek számát.

Szájon át méréseket végeznek, és ezeket továbbítják az Invisalign partnerlaboratóriumba. A fogak mozgását szimulációs technikával vizsgálják, és minden 0,5 mm-es mozgáshoz átlátszó lemezeket készítenek. Az Invisalign-kezelés befejezése után a drótokat a fogak belső oldalára rögzítik. Ezek a drótok azonban meglehetősen vékonyak és kicsik, és kívülről nem láthatók.

Milyen jellemzői vannak az Invisalignnak?

  • Az Invisalignt naponta 20 órán keresztül kell viselni. A kivehető lemezeknek köszönhetően nagyon könnyen használható a mindennapi életben.
  • Könnyen tisztítható. Az Invisalign napközben vízzel és fogkefével tisztítható.
  • Az Invisalignnak nincs negatív hatása a beszédre. Az első néhány napban szükség lehet egy megszokási folyamatra, de ezt követően a lemezek nem okoznak semmilyen kellemetlenséget.
  • Az evés és ivás nem okoz gondot. A lemezeket étkezés közben könnyen eltávolíthatja.
  • A lemezek előnye az is, hogy a fém fogszabályozókkal szemben nagyon fájdalommentesek.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Csak egyszer kell felkeresnie klinikánkat, hogy megkapja a kezelési tervet és a 3D digitális szkennelést. Ezután vagy mi szállítjuk a lemezeket az Ön országába, vagy Ön 2-3 napon belül átveszi a lemezeket klinikánkon, miután elkészültek.

Maga a kezelés időtartama a fogak szerkezetétől és helyzetétől függ. Szakorvosunk határozza meg a kezelés időtartamát, és a lemezeket ennek megfelelően készítjük el. Az azonban elmondható, hogy a kezelések 60%-a 3-12 hónapon belül befejeződik.

Miért kedvezőbbek az áraink, mint a helyi fogorvosoké?

Hadd biztosítsuk arról, hogy a legmagasabb minőségű fogászati anyagokat használjuk, amelyek azonosak vagy jobbak, mint az Ön helyi fogorvosa által használt anyagok. Ezenkívül minden országban más és más a megélhetési költség, mint azt Ön is tudja. Törökországban például a megélhetési költségek nagyon alacsonyak.

Ennek következtében az orvosok fizetése, a klinika költségei (bérleti díj és közüzemi díjak) és az adókulcsok is alacsonyabbak. Ez a helyzet előnyére válik betegeinknek, és megfizethető áron tudunk magas színvonalú kezelést nyújtani.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Laurence

A nevem Laurence Tung. Orvosi szakíró vagyok, aki több területen is rendelkezik tudományos ismeretekkel. A közelmúltban olyan terápiás területekkel foglalkoztam, mint a reumatológia és a hiperkoleszterinémia. Szaktudásom van továbbá a genomika, az epigenetika, a molekuláris biológia és a biokémia területén. Segítek ennek a weboldalnak az orvosi turizmusról szóló minőségi cikkek közzétételében.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️