Invisalign Tunéziában

ár invisalign tunisie 1
Írta Manuella

Minden, amit az invisalignról tudni kell Tunéziában! Mennyi az átlagos ár Tunéziában? Tanácsaink a sikeres invisalignhoz Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt atunéziai Invisalignról, és segít lefoglalni egy műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

Az invisalign ára Tunéziában

Az invisalign ára Tunéziában Tuniszban átlagosan 2000 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1 600 € és 2 400 € között változhat.

EljárásÁr Tunézia
Invisalign2000 €

Mi az Invisalign?

Bár tudja, hogy a fogszabályozás milyen előnyökkel járhat az önbizalmára és a hosszú távú fogászati egészségére nézve, lehet, hogy zavarban van, ha a szája tele van fémmel.

A rögzített fém fogszabályozó alternatívája az Invisalign Tunéziában, de ez sokkal drágább lehet. Hogy pénzt takarítson meg, érdemes megtudnia, hogy lehetséges-e olcsón Invisalign fogszabályozót kapni.

Amit tudnia kell, mielőtt az Invisalign mellett dönt

Mielőtt döntene az Invisalign Tunéziában és a fém fogszabályozó között, feltétlenül meg kell ismernie a főbb különbségeket. Természetesen az egyik jelentős különbség, hogy az Invisalign igazító fogszabályozók átlátszóak, és mások számára gyakorlatilag észrevehetetlenek.

Ne feledje azonban, hogy egyes Invisalign pácienseknél a fogakon lévő zárójelekre van szükség, amelyek láthatóak lehetnek. Bár a fogszabályozók ezeket a kompozit fogszabályozókat az Ön fogainak színéhez igazodóan készítik, attól függően, hogy hol helyezik el őket a szájban, láthatóak lehetnek.

Az Invisalign további előnye, hogy kevesebb műtéti látogatást igényel. Az első látogatás során a fogszabályozó elmagyarázza Önnek, hogyan kell használni az Invisalignt, és több készlet átlátszó fogszabályozót ad Önnek, amelyeket meghatározott időpontokban Ön maga fog cserélni.

Bár ez előny, azt jelenti, hogy Önnek proaktívnak kell lennie, és biztosítania kell, hogy mindent megtesz a kezelés sikere érdekében.

Arról is gondoskodnia kell, hogy az Invisalign készüléket naponta 20-22 órán át viselje. Ez azt jelenti, hogy nem fog órákig szürcsölgetni a teáját, hosszasan ebédelni a barátaival, majd tévénézés közben élvezni kedvenc üveg borát.

Ha mindezeket a tevékenységeket egy nap alatt végzi, akkor valószínűleg 20 óránál kevesebb ideig fogja viselni az igazítóbetéteket, ami zavarni fogja a kezelését.

Az Invisalign fogszabályozó ára

Az Invisalign ára páciensenként változik, és olyan tényezőktől függ, mint a kezelés hossza és összetettsége. Az Invisalign pácienseknek több műanyag fogszabályozóra van szükségük, a kezelés minden egyes szakaszához egy-egyre, amelyek fokozatosan mozgatják a fogak helyzetét. Ha az Ön kezelése összetett, valószínűleg több tálcára lesz szüksége ahhoz, hogy fogai a kívánt pozícióba kerüljenek.

Ahhoz, hogy az Invisalign-kezelést az elejétől a végéig megtervezhessük, röntgenfelvételeket és felvételeket kell készíteni a szájáról. Ezeket a szkenneléseket ezután elküldik egy laboratóriumba, ahol 3D nyomtatással személyre szabott igazítókat készítenek.

A laboratórium költsége természetesen növeli a kezelés árát, különösen, ha nagyszámú igazítóra van szüksége.

Az Invisalign olcsó alternatívája

Ha az Invisalign ára túl magas az Ön költségvetéséhez képest, az Invisalignnak számos alternatívája létezik. Az egyik ilyen alternatíva a fém fogszabályozó, amely általában olcsóbb, mint a láthatatlan igazítók.

Ha pusztán a kinézete miatt retteg a fém fogszabályozótól, ne feledje, hogy soha nem volt még jobb alkalom a fogszabályozásra. A Covid miatt a legtöbben maszkkal takarják el a szájukat, így lehetetlen megállapítani, hogy valakinek fogszabályzója van-e vagy sem.

Ha nyilvánosan visel maszkot, lehet, hogy nem éri meg az Invisalignra költeni azt a rengeteg plusz pénzt, hiszen senki sem fogja észrevenni a fém fogszabályzót.

Ha az önfegyelem nem az Ön erőssége, akkor a fém fogszabályzó lehet a jobb választás az Ön számára, függetlenül az árától, mivel azt a nap 24 órájában viseli.

Nem kell számolgatnia, hogy hány órát viselte őket naponta, és nem kell aggódnia, hogy elveszíti őket. Ráadásul a fogszabályozó szakorvos havonta körülbelül egyszer fogadja Önt, hogy elvégezze a szükséges módosításokat a drótokon.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Manuella

A nevem Manuella Fiorentini. Tapasztalt marketingszakember vagyok az orvostechnikai eszközök és a gyógyszeripar területén. Több mint 7 éves tapasztalatommal kreatív és stratégiai szerepkörben dolgoztam marketingkampányok, termékbevezetések és nemzetközi konferenciák kidolgozásában.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️