Az emlő ptosis Tunéziában

ár mell ptosis 1
Írta Erika

A megereszkedett mellek miatt kevésbé érzi magát nőiesnek? Próbálkozott már különböző gyakorlatokkal, hogy feszesítse és megemelje a melleit, de eredménytelenül? Nos, mondjon búcsút a megereszkedett melleknek, mert mi megtervezzük Önnek a legjobb mellfelvarrást Tunéziában!

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai mellplasztikáról, és segít lefoglalni egy műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti a szakszerű orvosi tanácsadást.

A mellfelvarrás ára Tunéziában

A mellfelvarrás átlagos költsége Tunéziában 2100 euró. A beavatkozást általános érzéstelenítésben végzik, és 4 órán át tart. A kórházi tartózkodás időtartama 7 nap, a kórházi tartózkodás pedig 1 éjszaka. Az ár tartalmazza az altatást, a műtétet és a gyógyszeres kezelést. A végeredmény 5 hónapon belül látható.

EljárásÁr Tunézia
A mell ptózisa1900 €

Minden, amit a mell ptosisáról tudni kell Tunéziában

A masztopexia vagy a mell ptózisának gyógyítása egyszerűen egy mellfelvarrás. Ez az egyetlen megoldás a megereszkedett mellekre. Szépészeti műtétről van szó, így az eredmények gyorsak és mindenekelőtt tartósak.

A mellpotosis okai

A mellpotosisnak 3 típusa van:

  • Veleszületett ptosis (örökletes),
  • Szerzett ptosis,
  • És a társult ptosis.

A veleszületett ptosis örökletes, és bármely életkorban, akár serdülőkorban is megjelenhet. A szerzett ptózis viszont a leggyakoribb eset. Ez egy morfológiai változás, amely természetes okokból következik be, különösen :

  • Terhesség,
  • Szoptatás,
  • Az életkor hatásai,
  • Hormonális egyensúlyhiány,
  • De a súlygyarapodás vagy -csökkenés miatt is… Többek között.

A társuló ptosis az emlőterület megereszkedése, amely mindig más változással jár együtt. Vagy az emlőmirigy túlzott fejlődése (hipertrófia), vagy az ellenkezője (atrófia vagy hipotrófia).

A tudomány és a technológia folyamatos fejlődésének köszönhetően. Szerencsére ma már lehetőség van a bőrnek ezt a zavaró puffadtságát korrigálni!

Ki vetheti alá magát mellfelvarrásnak Tunéziában?

A mellfelvarrás egy olyan műtéti beavatkozás, amelynek célja a megereszkedett mellek korrekciója. A mellfelvarrás bármely nőnél elvégezhető, aki feszesebb, megemelt melleket szeretne.

Hogyan számolják ki a mellfelvarrás árát Tunéziában?

A tunéziai mellfelvarrás ára tartalmazza :

  • A ptosis mértékét,
  • A sebész és az altatóorvos díját,
  • A klinika költségei,
  • A műtét utáni látogatások költségei, és
  • A szállásköltségeket!

Mennyibe kerül a hasplasztika Tunéziában?

Egy hasplasztika átlagos költsége Tunéziában 1900 euró. A beavatkozást általános érzéstelenítésben végzik, és 1-2 órán át tart. Ez magában foglalja a kórházban töltött éjszakai tartózkodást. Ez az átlagos költség tartalmazza az altatást, a műtétet és az egyéb kapcsolódó költségeket, mint például a gyógyszereket és a támasztékot.

Eljárások a mellpótlásra Tunéziában

Koordinátorunk felveszi a kapcsolatot egyik sebészünkkel, hogy gondoskodjon Önről. Megkérheti, hogy küldjön fényképeket, hogy a szakember felmérhesse az Ön mellpotosióját.

A mell ptosis gyakran mellpótlással, más néven mellimplantátummal végzett mellnagyobbítással jár.

Ezt követően Whatsappon vagy e-mailben közli Önnel a plasztikai sebész előzetes diagnózisát és árajánlatot ad a műtéti útra vonatkozóan.

Hogyan működik a mellplasztika Tunéziában?

Elégedett az árajánlatunkkal? Készen áll a tunéziai műtétre, és új, feszesebb, fiatalosabbnak tűnő mellekkel tér vissza? Kezdjünk hozzá!

A mellplasztikai műtét Tunéziában és a világ bármely más pontjánmegemelt, kontúros melleket eredményezhet. Az alábbiakban megtudhatja, hogy miként fog megemelkedni a melle.

Utazási előkészületek

A-tól Z-ig megszervezzük a teljes utazását. Mindent elintézünk, ami a műtéttel kapcsolatos. Amit tudnia kell:

  • A retúrjegyek lefoglalása,
  • A szállás megszervezése,
  • Időpontok egyeztetése a műtét előtti és utáni konzultációkhoz,
  • Tolmács biztosítása,
  • És minden egyéb, a műtéttel kapcsolatos dolog.

Önnek csak asaját poggyászát kell cipelnie !

A tunéziai mellpótlás műtétje előtt

A műtét előtt a kezelőorvos műtét előtti vizsgálatot végez Önnek. Ennek a vizsgálatnak a célja az előzetes diagnózis megerősítése és az Ön felkészítése a műtétre.

A “D” nap

A mell ptosis gyógyítása általános érzéstelenítésben történik, és 1-3 óráig tart. Tájékoztatásul közöljük, hogy a műtét hossza a bőr feszülésének mértékétől függ.

Az esetleges ptosis helyreállítása érdekében. A beavatkozás során az areola és a mellbimbó újrapozícionálása, valamint az emlőmirigy fokozása történik bemetszésekkel. Ezen kívül a plasztikai sebész a mell ptózisának mértékétől függően korrigálja a megereszkedett bőrt. Jó tudni:

  • A nagyfokú ptosis,
  • Mérsékelt mértékű ptosis,
  • Vagy kis mértékű ptosis.

Kis, közepes vagy nagy ptosis… az elv ugyanaz marad. Az egyetlen különbség a bemetszések helye. Ráadásul a felesleges bőr eltávolítható a folyamat során, ha szükséges.

Nagy ptosis esetén a sebész az areola körül, függőlegesen lefelé haladva a mell ráncáig végez bemetszéseket, majd ezen a szinten további bemetszéseket ejt, de ezúttal vízszintesen. A seb egy fejjel lefelé fordított T alakú lesz.

Közepes ptosis esetén a sebész ugyanúgy jár el, mint a kis ptosis esetén. Azonban nem végez vízszintes bemetszést. Ebben az esetben csak egy függőleges heg marad. Kis ptosis esetén viszont a kezelőorvosnak csak az areola magasságában kell bemetszést ejtenie.

A tunéziai mellpótlás műtét után

A masztopexiát követően felszívódó öltéseket kap. Ezután egy speciális kötést kap a melle köré. És már másnap kimehet a szabadba!

A hegek finom és szinte láthatatlanok. Ami a fájdalmat illeti, némi feszülést érezhet. De ne aggódj, az orvosod fájdalomcsillapítót fog felírni, hogy enyhítse azokat.

A fájdalom mellett némi műtét utáni véraláfutás is jelentkezik majd, és ez teljesen normális. Ezek idővel el fognak tűnni!

Óvintézkedések a tunéziai mellplasztika után

Egy rövid egyhetes lábadozás elegendő ahhoz, hogy kipihenje magát, és folytassa a társasági életét.

Azonban tisztában kell lennie azzal, hogy amint elhagyja a klinikát, támasztó melltartót kell viselnie. Mégpedig egy hónapig! Ez elengedhetetlen a mellek alátámasztásához, és mellesleg a seb védelméhez.

Javasoljuk, hogy végezzen speciális masztopexiás gyakorlatokat, hogy ne érezze többé a mellkasában a feszülést. Az interneten számos forrás áll rendelkezésre.

Az első hónap előtt azonban ne sportoljon. És nem tanácsos napozásnak kitenni magát, amíg a seb be nem gyógyult.

A gyógyulási időszak akár egy évig is eltarthat! Ezután itt az ideje, hogy élvezze az új melleit, zúzódásoktól és rózsaszín hegektől mentesen.

Összefoglalva, a megereszkedett mellek nem csúnyák. Minden alaknak megvan a maga bája. De ha nehezen tudja elfogadni a testét, mi megszervezzük Önnek a mellfelvarrást, a lehető legjobb áron!

Mint látta, a mellfelvarrás költsége a tunéziai lábadozási tartózkodással együtt a fele az európai műtét árának!

Kérjen ingyenes, személyre szabott árajánlatot, és készüljön fel az új élet felé!


Gondot okoz a megfelelő klinika kiválasztása a legjobb áron? Ingyenes koordinátorunk segít Önnek abban, hogy a tunéziai műtét sikeres legyen. Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Erika

A nevem Erika. Több mint 10 év orvosi kutatás után úgy döntöttem, hogy 2018-tól a tudományos és orvosi írásnak szentelem magam. Különböző területekre kiterjedő szakértelmet alakítottam ki, mint például a kozmetikai, fogászati, bariátriai és szemészeti sebészet. Ez az új irány lehetővé teszi számomra, hogy megosszam tudásomat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️