A hasplasztika ára Tunéziában

hasplasztika tunézia 1 díj
Írta Erika

Minden, amit a tunéziai hasplasztikáról tudni kell! Mennyi az átlagos ár Tuniszban? Tippjeink a sikeres hasplasztikához Tunéziában.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a tunéziai hasplasztikáról, és segít lefoglalni a műtétet képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A hasplasztika ára Tunéziában

Tunézia városában a hasplasztikai műtét átlagos költsége 1700 euró. Az Ön igényeitől függően az ár 1500 és 1900 euró között változhat.

EljárásÁr Tunézia
Hasplasztika1700 €

Mi az a hasplasztika?

A fogyás, a terhesség és az öregedés csak néhány ok, ami miatt a bőr veszít rugalmasságából, és ez a has bőrének megereszkedéséhez vezethet. A hasplasztika Tunéziában, más néven hasplasztika, egy hatékony kozmetikai sebészeti eljárás, amely eltávolítja a felesleges bőrt és zsírt a feszesebb, laposabb has elérése érdekében.

A tunéziai hasplasztika leginkább azoknak ajánlott, akik már elérték a célsúlyukat, és nem hatékony fogyókúrás stratégia. Ha úgy gondolja, hogy a hasplasztika lehet a megfelelő választás az Ön számára, foglaljon időpontot tapasztalt orvosi csapatunkkal, hogy megbeszéljük egyéni igényeit és szakértői tanácsot kapjon.

Mi történik a hasplasztikai műtét során?

Sebésze egy bemetszést ejt a hasa alsó részén, általában a bikinivonal alatt. Ez lehetővé teszi számára, hogy eltávolítsa a felesleges bőrt vagy zsírt, és megfeszítse az izmokat, hogy feszesebb, laposabb megjelenést biztosítson. A teljes hasplasztika Tunéziában a köldök körül is igényel egy bemetszést a köldök áthelyezése érdekében.

Ezt a beavatkozást általános érzéstelenítésben végzik, és utána egy vagy két éjszakát kell kórházban töltenie.

Mire számíthatok a gyógyulási folyamat során?

Közvetlenül a hasplasztika után számítson némi fájdalomra és duzzanatra. Fontos, hogy adjon magának néhány hetet a pihenésre, gyógyulásra, és ügyeljen arra, hogy ne végezzen olyan fizikai megerőltetést, amely károsíthatja a varratokat vagy az új hasát.

Orvosi személyzetünk felkészíti Önt arra, hogy mi vár Önre, és gyógyszeres kezelést biztosít az esetleges kellemetlenségek kezelésére. Néhány hétbe telik, amíg a teste felépül, és a hasplasztika eredményei teljesen láthatóvá válnak.

A kórházban egy speciális kompressziós ruhát is biztosítanak Önnek, amelyet egy meghatározott ideig viselhet.

Mekkora lesz a heg?

A bemetszés helyén heg marad, de a sebész mindent megtesz annak érdekében, hogy az a bikinivonal alatt legyen, és ezért ne legyen azonnal látható, amikor Ön alsóneműt vagy fürdőruhát visel.

Idővel és megfelelő utánkövetéssel ez a heg elhalványul, és Ön visszatér a normál bőrtónusához.

Mi az a mini hasplasztika?

A mini hasplasztika csak egy bemetszést jelent a has alsó részén, hasonló helyzetben, mint amilyet császármetszés esetén ejtene. A köldök körül nincs bemetszés, mert azt nem kell elmozdítani. Ez lehetővé teszi, hogy a sebész megfeszítse a hasizmokat és eltávolítsa a bőrt csak a has alsó részéről.

A mini hasplasztika mellett döntsek?

A teljes hasplasztikával szemben akkor lehet alkalmas jelölt a mini hasplasztikára, ha a nem kívánt bőrfelesleg csak a has alsó felén, azaz a köldök alatt található.

A mini és a teljes hasplasztika jó jelöltjeinek egyaránt elégedettnek kell lenniük jelenlegi testsúlyukkal és jó fizikai egészségnek kell lenniük.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Erika

A nevem Erika. Több mint 10 év orvosi kutatás után úgy döntöttem, hogy 2018-tól a tudományos és orvosi írásnak szentelem magam. Különböző területekre kiterjedő szakértelmet alakítottam ki, mint például a kozmetikai, fogászati, bariátriai és szemészeti sebészet. Ez az új irány lehetővé teszi számomra, hogy megosszam tudásomat.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️