Clinica Dr. Pedro Antolin – Valencia

Clinica Dr. Pedro Antolin Valencia Valencia klinika 1

A Clinica Dr. Pedro Antolin – Valencia az esztétikai sebészetre specializálódott. Az 1980-ban alapított, az Amerikai Esztétikai Plasztikai Sebészeti Társaság által minősített klinika a spanyolországi Valenciában található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtétek áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Clinica Dr. Pedro Antolin, Valencia, Spanyolország

A Clinica Dr. Pedro Antolin – Valencia esztétikai, plasztikai és helyreállító sebészetre specializálódott. A sebészeti és nem sebészeti kozmetikai eljárások legátfogóbb választékára specializálódtak, és büszkén mondhatják, hogy a legjobb kezelésekhez, szabványokhoz és gyakorlatokhoz biztosítanak hozzáférést. Elkötelezettek amellett, hogy pácienseiknek a legbiztonságosabb és legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsák. A klinika népszerű választás a nemzetközi betegek körében, akik megfizethető, magas színvonalú kozmetikai beavatkozásokat keresnek, mint például arcfelvarrást, szemhéjplasztikát, orrplasztikát, mellplasztikát, vádliimplantátumokat, hasplasztikát, zsírleszívást, botoxot, mezoterápiát, fenékimplantátumokat, kopaszság orvoslását, áll- és arcplasztikát.

A klinika helyi és külföldi pácienseket egyaránt fogad, és jelentős számú szolgáltatást kínál nemzetközi pácienseinek, többek között online orvosokkal való konzultációt, utókezelést és rehabilitációt, orvosi vizsgálatok fordítását, concierge-szolgáltatást, helyi turisztikai tevékenységek foglalását; szállodai foglalási segítséget, repülőtéri transzferszolgáltatást, ingyenes WiFi-t, televíziót a privát szobákban, nemzetközi hívásokhoz rendelkezésre álló telefont és bébiszitter-szolgáltatást.


A klinika specialitása :

Esztétikai sebészet
Zsírleszívás
Szemhéjplasztika
Fülplasztika
Mellrekonstrukció
Gynecomastia
Orrplasztika
Mellimplantátumok
Mellfelvarrás
Mellkisebbítés
Cervico-arcfelvarrás
Nyakplasztika
Brachioplasztika
Testfelvarrás
Bőrfeltöltés
Ajaknagyobbítás
Plasztikai sebészeti konzultáció
Hegkezelés
Combfelvarrás
Hasplasztika

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Családi szállás
Ingyenes Wi-Fi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Internetes konzultáció
Szobatelefon
Privát szobák
Rehabilitáció
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Valencia – Ország: Spanyolország – Alapítva: 1980
Akkreditáció: The American Society for Aesthetic Plastic Surgery – Beszélt nyelvek: angol, francia, német, olasz, spanyol, francia, német, spanyol


Vélemények a Clinica Cirugia Estética Dr. Antolinról

claudia ramirez
claudia ramirez
21:22 14 Nov 22
Kicsit hosszú lesz a publikációm, de ha mellműtéten gondolkodik, és gumós mellei vannak, olvassa el ezt a megjegyzést, remélem, tapasztalataimmal tudok segíteni. 2018 óta több mint 20 orvost látogattam meg és konzultáltam online Chilében, Argentínában, Kolumbiában és Spanyolországban. Gumós mellem miatt nagyon féltem, hogy nem teljesülnek az elvárásaim, és a végén a helyzet orvoslása rosszabb legyen. Ebben az évben a keresésemnek határozottnak kellett lennie, és a legjobbakkal, ez így volt. Eljutottam a doktornőhöz, gugliztam és keresek egy helyreállító sebészeti szakértőt, és ha látod a megjegyzéseket, ne habozz időpontot egyeztetni. Lau és Mar elbűvölőek, és ők voltak a kiindulópontok, imádták, amikor válaszoltak. Megkérdeztem őket, hogy előre jelezhetik-e a kinevezésemet, és meg is tették, egy bájos lány. Aztán amikor találkoztam az orvossal, tudtam, hogy ő az igazi, a profizmusa, kedvessége, közelsége és őszintesége miatt. Úgy döntöttünk, hogy közösen megműtjük az ikertestvéremmel, ez az élet legjobb döntése, köszönöm Istennek és az univerzumnak, hogy az utunkba állították. Dr. Margarita (aneszteziológus) és a lányok, akik a műtét napján a műtőben voltak, segítettek a folyamat gördülékenyebbé tételében, és szívből köszönöm nekik, hogy korábban volt rossz tapasztalatom. Köszönöm dr, hogy megvalósítottad az álmomat, hogy mindig jelen voltál és azt a varázslatot, amit velünk csináltál. Biztosan téged és a csapatodat választalak újra, csodálatosak vagytok. Ha 100 csillagot adhatnék nekik, megtenném. Bárcsak több olyan orvos lenne, mint te, és ne csak az esztétikumnak szenteljék magukat, hanem a fejlődési rendellenességek kijavítására is. Köszönöm köszönöm köszönöm!!!
Frikitown
Frikitown
16:25 02 Sep 23
Nagyon profi csapat. Mindent megtesznek azért, hogy a legjobb ajánlatot és a legjobb eredményt érje el. Több éves tapasztalat támogatja őket.
victoria ramirez azocar
victoria ramirez azocar
14:12 29 Nov 22
Körülbelül egy hónapja ikertestvéremmel, miután sok éven át emlőrekonstrukciós szakembert kerestünk, elhatároztuk, hogy elvégzünk egy gumós emlőkorrekciós műtétet, és annak ellenére, hogy ez volt az első műtétem, az első perctől kezdve tudtam, hogy a legjobb kezekben. Pedro doktor kiváló szakember és nagyszerű ember, nagyon részletes és aggódik a pácienseiért. Ő adott a legjobb tanácsot a műtétünkkel kapcsolatban, ami szintén nem volt egyszerű, de a legjobb eredményeket értem el. Nagyon boldog és hálás vagyok az egész orvosi csapatnak és asszisztenseiknek, Laurának és Marnak, akik hihetetlenek, nagyon aggódnak minden kérdés megválaszolásáért, segítőkészek és készek segíteni a gyógyulási folyamat során 💓 még egyszer köszönöm szépen doktornőnek a segítséget teljesítem ezt az álmot. 100%-ig ajánlom, kellemes élmény volt a kezedben lenni.
Juani Lozano Guardiola
Juani Lozano Guardiola
16:59 31 Aug 23
Dr. Antolín rendelőjébe a Google értékelései révén kerültem...az első pillanattól kezdve olyan nyugalmat és magabiztosságot adott nekem, amire nem is gondoltam...tudtam, hogy ő a megfelelő személy a műtétemre. .Mindent elmagyarázott nekem, hogy mi fog történni...Bár még tart a felépülési folyamat, nagyon örülök annak, ahogy ez elhagyott... sokat javult az egészségi állapotom...Illetve köszönetet kell mondanunk az egész csapatnak, az aneszteziológustól és Laurától, aki mindig mindenben a csúcson volt… Remek profi csapat….100%-ban ajánlom, csakúgy, mint minden más beavatkozáshoz, igényhez, gondolkodás nélkül fordulnék hozzájuk.Szívből köszönöm az egész csapatnak.
MARIO ALBERTO ALBA RAMIREZ
MARIO ALBERTO ALBA RAMIREZ
21:12 31 Aug 23
Van egy családtagom, akit megműtöttek ennél az orvosnál, és még öt év után is fájnak a hegei, kiszivárog a köldöke, a műtétek miatt depressziója van, amiből nehezen tudott kilábalni, ő is azt hiszi és érzi, hogy rosszabb a szokásosnál. ami !!
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️