Dr Hussein Labib Dental Clinic

Dr Hussein Labib Dental Clinic Dubai klinika 1

Dr Hussein Labib Dental Clinic a fogászati ellátásra szakosodott. Az 1998-ban alapított, ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkező klinika az Egyesült Arab Emírségekben, Dubaiban található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Dr Hussein Labib Dental Clinic, Dubai, Egyesült Arab Emírségek

A Dr Hussein Labib Dental Clinic 1998-ban alakult, és a legmodernebb technológiát alkalmazó, korszerű fogászati kezelést kínál meleg és kényelmes környezetben. Ügyfeleiknek szinte bármilyen fogászati szolgáltatást nyújtanak, amire csak szükségük lehet.

A személyzet magasan képzett szakemberek csoportja, akik elkötelezettek amellett, hogy minden páciensüknek a legmagasabb színvonalú, fájdalommentes kezelést nyújtsanak.

A klinika modern és innovatív fogászati kezelések nyújtására irányuló küldetésének támogatása érdekében valamennyi egészségügyi szakember aktívan részt vesz szemináriumokon, konferenciákon és workshopokon szerte a világon, kiemelve a fogászat legújabb trendjeit.


A klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
Fogászati röntgen
Fogtömés
Foghúzás
Fogtisztítás
Koronarekonstrukció
Bölcsességfogak kihúzása
Foghúzás
Gyökérkezelés
Apikoektómia
Fogászati burkolatok
Fogfehérítés
Fogkorona
Fogászati implantátum
Csontbeültetés
Kozmetikai fogászati konzultáció
Fogászati ellenőrzés
Fogászati konzultáció

Szolgáltatások

Ingyenes Wi-Fi
Szobatelefon
TV a szobában


Város: Dubai – Ország: Egyesült Arab Emírségek1998-ban alapították
Akkreditáció: ISO 9001:2008 – Beszélt nyelv(ek): arab, angol, török


Vélemények a Dr. Hussein Labib fogászati klinikáról

Mona Khatab
Mona Khatab
22:59 19 Mar 24
Köszönöm Dr. Hussein Labib. Növeltem az önbizalmamat és a pszichológiai kényelem mértékét a kezeléssel, valamint az időpontok és a munka tiszteletben tartásával. Úgy akarja, Isten áldja meg. Sok problémám volt a fogaimmal. újra visszatért hozzám a lelkem.Hallgatom,ha Isten akarja,az együttműködését,a hely tisztaságát és minden iránti tiszteletét.Az őszinteség leírhatatlan.Isten gyarapítson és áldjon.Bizonyára ajánlom emberek. Minden az önnel való foglalkozáson múlik, mert láttam, hogy az eredmények valóban lenyűgözőek. Köszönöm ezt a szép munkát, minden fájdalom nélkül. Még ha bármi problémát is éreztél, válaszoltál az üzenetekre az éjszaka közepén. Ez persze először találkozom egy olyan tisztelt orvossal mint te.Őszintesége,tisztasága,lelki komfortérzete leírhatatlan.Köszönöm szépen a fáradságot.Jutalmazza meg az Isten.Minden jót 🥰
Nouman Khalid
Nouman Khalid
13:22 19 Jul 22
Nagyon kedves orvos, aki eligazít a bölcsességfog ügyében, és nagyon megnyugodtam a doktornő látogatása után.Bátran ajánlom bármilyen fogászati ​​kezelésre
Totty Fr
Totty Fr
12:00 01 Oct 23
Ez messze a legjobb fogászati ​​klinika az Egyesült Arab Emírségekben. Gyors, modern és megéri. Szeretnék köszönteni Dr. Hussient kemény munkájáért és odaadásáért. Nagyszerű munkát végzett, és gyengéd kezei vannak. Alig éreztem fájdalmat. Csodálatos orvos, csodálatos klinika. Mindenképpen ki kell próbálnod!
inas hussein
inas hussein
07:15 04 Nov 23
Szeretném megosztani tapasztalataimat mindenkivel, hogy bárki részesülhessen ebből a nagyszerű és megbízható munkábólDr. Hussein az egyik, ha nem a legjobb a városban, több mint 20 éve a háziorvosomŐ egy hivatásos diktátor, jó hírű profillal az én kicsi. Csodálatos volt a kölyök, egy perc alatt meggyőzte, és kérte, hogy távolítsák el a fogát, mi mindig elégedettek vagyunk az élményekkel, mindenekelőtt köszönöm doktornő és köszönjük a csapatot, szeretlek
Nasser Yousef
Nasser Yousef
16:50 01 Sep 23
Dr. Hussein Labib kiváló szavaival és kezelésével rendelkezik
Hala Abdelkhalek
Hala Abdelkhalek
17:33 18 Jul 23
A valaha létezett legjobb fogorvos! Mindig megyek. Majdnem 15 éve kezelnek ott. Dr. Hussien valóban egyedülálló. Nemcsak a fogorvosom, de kétségtelenül egy barátom, akire bármilyen ügyben rábízhatok. Ha bizonytalan vagy fél attól, hogy bármit megcsináljon a fogaival, Dr. Hussien a megfelelő út. Minden jót és sok sikert kívánok neki a jövőben!
Kalashnikov
Kalashnikov
12:02 14 Aug 23
Az elmúlt néhány évben fájdalmat éreztem a fogamban, ami az édes evés okozta. a klinika látogatása után és az első találkozás alkalmával megszűnt a fájdalom :D. Most már élvezhetem az édességeket anélkül, hogy aggódnék a fájdalom miatt.Nagyon szépen köszönöm.
Himaz
Himaz
16:17 12 Jul 23
Nemrég szerencsém volt ellátogatni a Dr Hussien Labib fogászati ​​klinikára, amely minden várakozásomat felülmúlta. Attól a pillanattól kezdve, hogy beléptem az ajtón, tudtam, hogy jó kezekben vagyok. Az általános élmény kiemelkedő volt, és gyönyörű mosollyal és a fogápolás iránti újonnan felfedezett elismeréssel távoztam.A klinika fejlett technológiát használt, és az ügyfélszolgálat kivételes volt. Nagyon ajánlom ezt a klinikát a kiváló fogászati ​​ellátáshoz, barátságos környezetben.
Sabeel Khan
Sabeel Khan
10:43 04 Sep 23
Nagyon profi fogászati ​​klinikaNagy DoktorA klinika a bevásárlóközpontban található, bőséges parkolóhely áll rendelkezésreKönnyű hozzáférésNagyszerű higiéniaProfi személyzet
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️