Clinica Dental Gilabert

Clinica Dental Gilabert Alicante klinika 1

A Clinica Dental Gilabert fogászati ellátásra szakosodott. Az 1967-ben alapított, ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkező klinika a spanyolországi Alicantéban található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Clinica Dental Gilabert, Alicante, Spanyolország

A Clinica Dental Gilabert 30 éve működik, és szakértelmük az olyan alapvető dolgokra terjed ki, mint a vizsgálat, tisztítás és tömés, egészen a legfejlettebb koronákig, implantátumokig, hidakig, furnérokig, gyökérkezelésig és fogfehérítésig. Elkötelezettek amellett, hogy pácienseiknek a legbiztonságosabb és legmagasabb színvonalú ellátást nyújtsák, és a jelenleg elérhető legmodernebb technológiával vannak felszerelve.

Magas szintű szaktudásuk garantálja Önnek a magas színvonalú ellátást a diagnózistól a kezelésig. a Clinica Dental Gilabert neves, elkötelezett szakorvosokból álló csapattal rendelkezik, akik szívesen fogadják a helyi és nemzetközi pácienseket. Mivel a klinikán nyolc nyelven beszélnek, számíthat arra, hogy minden igényét megfelelően kielégítik.


A klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
Fogászati röntgen
Furnércsiszolás
Foghúzás
Fogtömés
Bölcsességfogak kihúzása
Gyökérkezelés
Fogkorona
Sinus graft
Fogászati burkolatok
Fogászati készülékek
Fogpótlás
Fogászati implantátumok
Kozmetikai fogászati konzultáció
Fogászati ellenőrzés
Fogászati konzultáció

Szolgáltatások

Ingyenes Wifi
Tolmácsolási szolgáltatások
Mozgáskorlátozottak számára akadálymentesített szobák
Internetes konzultáció
Fordítási szolgáltatások


Város: Alicante – Ország: Spanyolország – Alapítva: 1967
Akkreditáció: ISO 9001:2008 – Beszélt nyelvek: angol, francia, német, orosz, spanyol, orosz


Vélemények a Gilabert fogászati klinikáról

Sean Kelly
Sean Kelly
23:26 13 Dec 23
Nagyon ajánlom ezt a klinikát, Fernando kiváló munkát végzett az elülső fogaim kompozit ragasztásával, a kezelés fele annyiba került, mint Írországban. Gyönyörű tiszta és világos céllal épített létesítmény barátságos és segítőkész személyzettel.
Francesca McGarry
Francesca McGarry
14:23 29 Sep 23
Nekem ezt a fogorvost ajánlották, mivel az enyém nyugdíjas volt. Eddig 2 koronát szereltek fel és a legutóbbi időpontomon a fogfehérítésről kérdeztem. Szőkítést javasoltak, ezért időpontot kértem. Chloé fehérítette a fogaimat, semmi érzékenység – zseniális kiszolgálás és hozzáállás. Ajánlanám. Most, 2 héttel később megérkezett a fehérítő időpontom, Sandra újra fehérítette a fogaimat - professzionálisan és fájdalommentesen, és most újabb 3 árnyalattal világosabbak a fogaim. Nagyon boldog ügyfél - köszönöm.
Gabriella Barna
Gabriella Barna
06:26 17 Mar 24
Nagyon profik mindenben. Általában nagyon félünk a fogorvoshoz menni, de itt nem veszünk észre semmit. Elveszíti a félelmet, hogy legközelebb elmegy.Nagyon elégedett vagyok a munkával.Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a klinikára🙏✴️✴️✴️✴️✴️
garik k
garik k
09:04 10 Jan 24
Magam is fogorvos vagyok, és a spanyolországi La Zeniában nyaraltam. Hirtelen elkezdett fájni a fogam, és egy fogászati ​​klinikát kellett keresnem.Megtaláltam a Gilabert klinikát, és nagyon meglepett a gyors válasz. Azonnal kaptam időpontot még aznap. A klinika magas színvonalú, tökéletesen tiszta és rendkívül profi.Az összes személyzet nagyon jól beszélt angolul, nem volt nyelvi akadály. 2 nap múlva gyökérkezelésen voltam szakorvosnál.Csodálatos klinika, nagyon ajánlom.
Jessica Grindrod
Jessica Grindrod
15:30 19 Mar 24
Kiváló tapasztalat. 4 bölcsességfogat szedáció alatt távolítottak el, nagyon ideges voltam a beavatkozás miatt, ezért szedáció alatt csináltattam. A személyzet csodálatos, annyira barátságos és megkönnyítette az egész folyamatot az elejétől a végéig. Az utógondozás remek volt, kaptak gyógyszert és szájöblítést, hogy gyorsabban gyógyuljanak, és szükség esetén elérhetőek voltak a beavatkozásom utáni első este, és volt időpontom is, hogy minden szépen gyógyuljon. Mindig barátságos és mosolygós személyzet találkozott. 100% örömmel ajánlom.
Joseba
Joseba
14:21 30 Jun 23
Kiváló klinika. Ana és csapata csodálatos. Főleg Susan és Fernando, NAGYON!! . Kedvesség, professzionalizmus, emberséges bánásmód… Minden. Nagyon ajánlott.
Anthony Preston
Anthony Preston
09:45 09 May 23
Ana csodálatos, a kezelés, amit kaptam, kiváló volt, habozás nélkül ajánlom ezt a fogorvosi rendelőt, nagyon izgultam a neheztelő kezelésem miatt, de Ana megnyugtatott, pihentet, ezért igazán hálás vagyok .Köszönöm szépen 😊Deborah Preston küldte, a férjem fiókja segítségével
andreas fuhrmann
andreas fuhrmann
15:02 10 May 23
Nagyon hozzáértő személyes, csodálatos kiszolgálás! Nagyszerű munka!Nagyon szépen köszönjük!4 év óta ez az első fogorvos, aki igazán profi és európai színvonalú klinikával rendelkezik.Nagyon ajánlom
Gordon Johnstone
Gordon Johnstone
08:39 30 Jul 22
Nyaralás közben a feleségem súlyos fogfájást szenvedett. Megnéztük az értékeléseket, és a Gilabert Klinikát választottuk. Kivizsgálásra korán időpontot kértek, ami arra a következtetésre jutott, hogy gyökérkezelésre van szükség. Két órával később újabb időpontot egyeztettünk, de a klinika felhívott minket, és egy óra múlva láthattuk a feleségemet. A teljes kezelés fájdalommentesen zajlott, és jeleztük, hogy más tömésekre is szükség van, de szabadon elvégezhettük otthon. Örülünk a Gilabert klinikán szerzett tapasztalatoknak, ott minden munkát elvégeztünk, ami ugyanolyan gondossággal és odafigyeléssel járt. Végül kapott egy lakkot, amiről a feleségem azt állította, hogy még soha nem nyűgözte le ennyire. A feleségem két héttel a nyaralásunk előtt járt a saját fogorvosánál rendszeres kivizsgálásra, ezért úgy tűnik, az otthoni fogorvosát fogjuk váltani. A következő utazásunk alkalmával időpontot foglalunk a Gilabert Klinikára, hogy kivizsgáljuk. Az összes személyzet kedves ember és nagyon profi. A légkondicionálás a váróban számomra, szegény férjem, áldás volt
François Simon
François Simon
12:37 29 Aug 23
Több találkozó és semmi nem történik, kár, 185 euróról pivot-ra és koronára 450 euróra mentem csak hogy devitalizálni tudjak mellette és még 30 eurót a rádióért, kár, majd ítélje meg
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️