Jordan University Hospital

Jordan University Hospital Amman klinika 1

A Jordan University Hospital kozmetikai sebészetre és MAP / IVF-re specializálódott. Az 1994-ben alapított, minősített klinika Ammanban, Jordániában található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Jordan University Hospital, Amman, Jordánia

A Jordan University Hospital (JUH) a Jordán Hásimita Királyság vezető oktatókórháza. Vezető kórházként a JUH az első kórház az arab régióban, a második a Közel-Keleten és a tizennyolcadik a világon, amely megkapta a Joint Commission International (JCI) akkreditációját.

A JUH négy évtizedes fennállása során arra törekedett, hogy a jordániaiak, az arabok és a szomszédos országok polgárai számára a betegellátáson alapuló nemes üzenetet és világos jövőképet nyújtson. A JUH egyértelmű célokat tűzött ki az általános és szakorvosi ellátás biztosítására, a tudományos és orvosi kutatás előmozdítására, valamint a Jordán Egyetem és más jordániai és arab egyetemek egészségügyi karain tanuló diákok képzésére az orvostudomány, a fogászat, az ápolás, a gyógyszerészet, a rehabilitációs tudományok és más, az egészségügyhöz kapcsolódó területek területén. Ezenkívül a JUH technikai képzést és az orvosi és paramedicinális szakmákhoz szükséges képesítéseket kínál nemzeti és arab szinten.

Örömmel nyújtunk Önnek ezen a weboldalon keresztül tájékoztatást a kórházról, annak fejlődéséről, jövőképéről, küldetéséről, céljairól és a betegek és látogatók számára nyújtott szakorvosi szolgáltatásokról.

Ebben a tekintélyes egészségügyi intézményben gondoskodtunk arról, hogy minden részleg és egység a legmodernebb orvosi eszközökkel és berendezésekkel legyen ellátva. A JUH a sebészeti és orvosi kezelések sokaságának élére állt, beleértve az epilepszia sebészeti kezelését, az agydaganatok és agyi érrendszeri rendellenességek műtétjét, a cochleáris implantátumokat, a gyermekek veleszületett rendellenességeinek műtétjét, plasztikai sebészet, csontvelő-átültetés gyermekeknél és felnőtteknél, gasztrointesztinális kapszulás endoszkópia, laparoszkópos bariátriai sebészet és zsírleszívó eszközök, meddőségi kezelés és IVF, valamint a nagy kockázatú terhességek kezelése. A kórházban alvászavarokkal foglalkozó laboratóriumot és pszichiátriai osztályt is létrehoztak.

A JUH magában foglalja az összes főbb szakterületet, valamint az orvosi és klinikai alszakmákat, amelyek (64) különböző szakterületet tartalmaznak. Évente mintegy húszezer sebészeti műtétet is végez, emellett évente több mint félmillió beteget lát el. A kórház jelentős figyelmet fordított az arab és nem arab betegek számára az orvosi turizmus értékére, akik évente mintegy kilencezren vannak, több mint 25 nemzetiségből.

Tekintettel az egészségügyi ellátás iránti növekvő keresletre mind nemzeti, mind arab szinten, valamint arra, hogy a kórház hozzájárul a jordániai egészségügyi rendszer támogatásához az orvosi turizmus területén, létrehoztak egy új, magánlakosztályokat tartalmazó részleget. Ez (20) magánlakosztályból és (3) királyi lakosztályból áll, magas szintű orvosi és szállodai szolgáltatásokkal.

Felelősségünk és elkötelezettségünk, hogy a világ legjobb kórházai által kínált színvonalon a legjobb orvosi szolgáltatásokat nyújtsuk betegeinknek. Ezek az erőfeszítések azt eredményezték, hogy a kórház több nemzeti és globális akkreditációt kapott a minőségért és a kiváló szolgáltatásokért.

Legutóbb a JUH megkapta a Joint Commission International (JCI) akkreditációját, valamint a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet, a Hazard Analysis & Critical Control Points (HACCP) és az Egészségügyi Akkreditációs Tanács (HCAC) újraminősítését, amelyek mind megtisztelő kitüntetések és ösztönzőleg hatnak a kórházra, hogy tovább haladjon a kiválóság útján”.


Klinika szakterülete :

Esztétikai sebészet
Mellrekonstrukció
Fülplasztika
Orrplasztika
Hegkezelés
Hasplasztika

MAP / IVF
Mesterséges megtermékenyítés
Petesejtek fagyasztása
Embriófagyasztás
Termékenységi állapotfelmérés
Hormonvizsgálat
IVF – In vitro megtermékenyítés
IVF konzultáció
Reprodukciós orvosi konzultáció

A Jordan University Hospital kínál Önnek :

Családi szállás
Ingyenes Wi-Fi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Mosodai szolgáltatás
Orvosi akták átadása
Mozgáskorlátozottak számára akadálymentesített szobák
Internetes konzultáció
Autóparkoló
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Rehabilitáció
Élelmezési óvintézkedések
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Amman – Ország: Jordánia – Alapítva: 1994
Akkreditáció: Ismeretlen – Beszélt nyelv(ek): angol

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️