Cleveland Clinic Abu Dhabi

Cleveland Clinic Abu Dhabi Abu Dhabi klinika 1

A Cleveland Clinic Abu Dhabi a fogászati ellátásra és a kozmetikai sebészetre specializálódott. A 2015-ben alapított, JCI akkreditációval rendelkező klinika Abu Dhabiban, az Egyesült Arab Emírségekben található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérjen külföldi műtéti árakat. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Cleveland Clinic Abu Dhabi, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek

A Cleveland Clinic az amerikai székhelyű Cleveland Clinic ellátási modelljének egyedülálló és páratlan kiterjesztése, amelyet kifejezetten az Abu-Dzabiban élő lakosság komplex és kritikus ellátási igényeinek kielégítésére terveztek. A Cleveland Clinic Abu Dhabi öt kiválósági központtal rendelkezik a szív- és érrendszeri, a neurológiai, az emésztőrendszeri, a szem- és légzőszervi, valamint a kritikus ellátás területén.

A többi intézet a sebészeti és orvosi alszakmák, a sürgősségi orvostudomány, az aneszteziológia, a patológia és laboratóriumi orvostudomány, a képalkotás, valamint a minőség és betegbiztonság területén működik. A klinika 55 orvos- és sebész szakorvossal, korszerű berendezésekkel és világszínvonalú szolgáltatási színvonallal rendelkezik. A kórház 364 ággyal rendelkezik, amelyek öt klinikai emeleten, három diagnosztikai és kezelési szinten, valamint 13 emeleti intenzív és akut fekvőbeteg-ellátó egységben helyezkednek el.


A klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
Csontpótlás
Fogászati híd
Fogászati ellenőrzés
Fogkorona
Fogászati implantátumok
Fogászati konzultáció
Fogorvos
Inlay / Onlay fogpótlás
Gyökérkezelés
Gyökér gyalulás
Sinus grafting
Fogtisztítás
Fogfehérítés
Foghúzás
Fogtömés
Fogászati burkolatok
Bölcsességfogak kihúzása

Kozmetikai sebészet
Brachioplasztika
Testfelvarrás
Brazil arcfelvarrás
Mellimplantátumok
Mellfelvarrás
Mellrekonstrukció
Mellkisebbítés
Szemöldökfelvarrás
Fenék implantátumok
Bőrfeltöltés
Cervico-arcfelvarrás
Zsírleszívás
Gynecomastia
Nyakplasztika
Fülplasztika
Plasztikai sebészeti konzultáció
Orrplasztika
Hegkezelés
Combfelvarrás
Visszerek kezelése
Ránckezelés
Hasplasztika

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Családi szállás
Ingyenes Wi-Fi
Tolmácsolási szolgáltatások
Orvosi akták átadása
Mozgáskorlátozottak számára akadálymentesített szobák
Szobatelefon
Privát szobák
Rehabilitáció
Vallási létesítmények
Fordítási szolgáltatások
Szobai TV


Város: Abu Dhabi – Ország: Egyesült Arab Emírségek – Alapítva: 2015
Akkreditáció: JCI akkreditáció – Beszélt nyelvek: arab, angol


Vélemények a Cleveland Clinic Abu Dhabiról

Anthony Muscat
Anthony Muscat
10:59 25 Aug 23
A mai tapasztalatom a Cleavland klinikán nem volt más, mint kiváló. A három egymást követő találkozót, a labormunkát és a gyógyszertári átvételt hatékonyan, eredményesen és szakszerűen végezték el. A teljes idő a belépéstől a kilépésig 1,5 óra volt. Még soha életem során nem tapasztaltam ilyen minőségi szolgáltatást klinikán vagy kórházban. Köszönjük a Cleavland Clinic csapatának az 5 csillagos élményt. A Cleavland Clinic alkalmazás is naprakészen tartott a vizsgálati eredményeimmel és a jövőbeni tervezett látogatásommal.
Abhishek Singh
Abhishek Singh
02:38 22 Aug 23
A Cleveland Clinic Abu Dhabi egy világszínvonalú kórház, amely orvosi szolgáltatások széles skáláját kínálja. Ez egy közös vállalkozás a Cleveland Clinic, az Egyesült Államok egyik vezető kórháza és a Mubadala Development Company, egy állami tulajdonú Abu Dhabi befektetési társaság között. A kórház 2015-ben nyílt meg, és azóta az Egyesült Arab Emírségek egyik legrangosabb egészségügyi központjává vált.A kórház magasan képzett és tapasztalt orvosokból és ápolónőkből álló csapattal rendelkezik, akik elhivatottak, hogy a lehető legjobb ellátást nyújtsák pácienseiknek. Szolgáltatások széles skáláját kínálják, többek között:Szív- és érrendszeri ellátásA rák gondozásaIdegtudományokOrtopédiaEmésztőrendszer egészségeSzem ápolásLégúti ellátásNők egészségeA gyermekek egészségeÁtültetésA kórház a legkorszerűbb eszközökkel is fel van szerelve, többek között:364 ágyas fekvőbeteg kórház12 ágyas intenzív osztály10 ágyas kardiológiai osztály6 ágyas újszülött intenzív osztály24 órás sürgősségi osztályDiagnosztikai képalkotó központSebészeti központA kórházat dicsérték magas színvonalú ellátásáért, a betegbiztonság iránti elkötelezettségéért és az innovatív technológiák alkalmazásáért. Számos független szervezet a világ legjobb kórházai közé sorolta.Összességében nagyon ajánlom a Cleveland Clinic Abu Dhabi klinikát mindenkinek, aki magas színvonalú orvosi ellátást keres. Ez egy világszínvonalú kórház, elkötelezett szakemberekből álló csapattal, akik elkötelezettek amellett, hogy a lehető legjobb ellátást nyújtsák pácienseiknek.Íme néhány a Cleveland Clinic Abu Dhabi előnyei és hátrányai:Előnyök:Magas színvonalú ellátásTapasztalt és elkötelezett személyzetA legkorszerűbb létesítményekElkötelezettség a betegbiztonság mellettInnovatív technológiák alkalmazásaHátrányok:Drága lehetHosszú várakozási idő az időpontokraElőfordulhat, hogy bizonyos eljárásokra nem terjed ki a biztosításÖsszességében, ha minőségi orvosi ellátást keres Abu Dhabiban, nagyon ajánlom ezt a kórházat.
Thekra Faraj
Thekra Faraj
18:14 19 Jun 23
Csodálatos egészségügyi intézmény nagyszerű orvosokkal, akik a betegek ellátását tartják a legfontosabbnak, és nagyon profik és együttérzőek. Dr. Kamila a belgyógyászati ​​osztályon olyan volt számunkra, mint egy angyal, gondoskodott arról, hogy anyám minden egészségügyi problémáját megoldja, és nagyon kedves lélek… Dr. Batool a Vascular Institute-ban egy másik jó példa az elhivatott orvosra, aki szenvedélyesen és együttérzően is kezeli a betegeket. Az összes osztály, amivel foglalkoztam, rendkívül professzionális volt, mint például Dr. Maguy Chiha endokrinológus és Dr. Ali Wahla pulmonológus.Még egyszer köszönöm minden gondozónak 🙏
Shawa5y
Shawa5y
15:59 17 Jun 23
Meglátogattam a nagynénémet, megműtötték, a szobák szépek voltakA folyamat a látogatóknak egy kicsit eltartott a sorkivánságban várakozással, ha volt gyorsabb vagy könnyebb hozzáférési módParkolási lehetőség volt, nem volt probléma a parkoló megtalálásával, annak ellenére, hogy egy hétvégén mentünk, a klinika tiszta és szép volt, és egy bevásárlóközpont hangulatát adja, ami szép
Omar Ahmed
Omar Ahmed
11:37 05 Apr 23
A fogadtatás és a kommunikáció mindig kiváló. Kiváló nyomon követés, hogy időpontot foglaljon a pácienssel, még akkor is, ha távozik. És az egyszerű időpontfoglalás az alkalmazáson keresztül. A vizsgálatok eredményeinek és a röntgenfelvételek sebessége az alkalmazáson keresztül. Minden kórházi szolgáltatás kiváló. Köszönöm a csodálatos erőfeszítést. További sok sikert és szerencsét kívánok.
See All Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️