Clinica Margen

Clinica MARGen Granada klinika 1

A Clinica MARGen a MAP / IVF-re specializálódott. Az 1992-ben alapított, tanúsított klinika a spanyolországi Granadában található. Tekintse meg a vásárlói véleményeket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Clinica MARGen, Granada, Spanyolország

A Clinica Mar&Gen 1992-ben jött létre, és kizárólag az asszisztált reprodukciós kezeléssel és kutatással foglalkozik. A klinikát a Junta de Andalucía Egészségügyi Minisztérium engedélyezte és jóváhagyta, és szerepel az Egészségügyi és Fogyasztóvédelmi Minisztérium által engedélyezett reprodukciós központok nemzeti nyilvántartásában.

Az asszisztált reprodukció területén szerzett szakértelmük 1982-ben kezdődött, különböző kutatási programokat hozva létre a női és férfi meddőség különböző problémáinak tisztázására.

14 szakemberrel rendelkeznek, akik alapos ismeretekkel rendelkeznek mindenben, ami az asszisztált reprodukcióval kapcsolatos, és a legmodernebb kezelési technikákat alkalmazzák, így a MARGEN a magas színvonal és a professzionalizmus tekintetében nemzeti és nemzetközi viszonylatban is referencia-központnak számít, 2 teljesen felszerelt rendelővel és 3 irodával.

A hosszú utak és a hőmérséklet-változások elkerülése érdekében, amelyek károsak az ivarsejtekre és az embriókra, egy műtővel, egy elő-műtővel és egy biológiai laboratóriummal felszerelt helyiséggel is rendelkezik.


A klinika szakterülete :

MAP / IVF
Tüsző ultrahang
Spermogram
Termékenységi állapotfelmérés
Reprodukciós orvosi konzultáció
Retrográd ejakuláció kezelése
Spermafagyasztás
Spermium DNS-fragmentációs vizsgálat
Hormonális vizsgálat
Támogatott keltetés PMA
Herékből vett biopsziák kriokonzerválása
Mesterséges megtermékenyítés
Embriófagyasztás
Embrioszkóp
Spermagyűjtés
Oociták fagyasztása
IVF – In vitro megtermékenyítés
PGD – preimplantációs diagnosztika
IMSI – Intracitoplazmatikus spermiuminjekció
ICSI – Intracitoplazmatikus spermiuminjekció
Embrióátültetés
ROPA módszer
IVF konzultáció

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Tolmácsolási szolgáltatások
Internetes konzultáció


Város: Granada – Ország: Spanyolország – Alapítva: 1992
Akkreditáció: Ismeretlen – Beszélt nyelv(ek): angol, francia, olasz, spanyol, francia


Clinica MARGen áttekintése

Vanesa Martin Garcia
Vanesa Martin Garcia
08:31 14 Aug 18
Nagyon jól bánnak veled
Taiana Fernandez Jiménez
Taiana Fernandez Jiménez
15:09 07 Mar 18
Imádom a kezelést, az egész folyamatot, nem változtatnék rajta.
Javier Guzman
Javier Guzman
12:10 09 Jun 19
Nos, 5 kanyargós év után, amikor átmentünk a társadalombiztosításon és még két magánklinikán, szerencsénk volt, hogy nekünk ajánlották a Margen klinikát. Ez egy másik világ, olyan, mint a második otthonod, más szintű szakemberek, akiknek sikerült 7 hónapossá tenniük a feleségemet, és a világ legboldogabb emberévé tenni. Köszönjük a biztatást és a támogatást, mindig adósai leszünk.
Gema Ruz Fernandez
Gema Ruz Fernandez
15:09 06 Jun 23
A társadalombiztosításban nem volt lehetőség. És hála a Mar@Gen klinikának, az én kis csodám otthon van. Nagyon világos és profi kezelés. Örökké hálás.
Juan Jose Julian Rodriguez
Juan Jose Julian Rodriguez
15:42 27 May 19
Nem ajánlom, hogy a legjobb barátnőm elment, és minden megtakarítását és reményét beletetteElőször az obulusok nem nőttek, csak három nem törődött veleA második csak egy nagyon rossz minőségű voltTovábbra is beraktak közülük kettőt, tudván, hogy nemMinőségiek voltak, az egyik meg sem volt megtermékenyítve, vagyonokat fizettem második esély nélkül, a doktornő nem volt méltó hozzá, hogy válaszoljon rá, hogy nem terhes, szomorú hívás a recepcióról, gondolja sokat foglalkozik vele, amikor a klinika mellett dönt, óvatosan, Maite.
Mayte Puerta Hoces
Mayte Puerta Hoces
16:06 27 May 19
Helló, szép délutánt. Több hónap után le merem írni és elmondani, milyen szörnyű a klinika és néhány szakember, kezdve a recepcióssal, aki mindent sietve és nagyon csekély empátiával csinált. A kezelést akkor kezdtem el, amikor meglepetésemre a petékem nem úgy nőtt, ahogy kellett volna, és a maximális mennyiségű gyógyszert küldték. A szavaim az voltak, hogy ha nem így kell mennie, akkor inkább hagyom máskor, mintsem minden megtakarításomat olyan lehetőségre költsem, ami nem. Folyton ragaszkodtak, és folyamatosan küldték a hormonokat, hogy növekedjenek a tüszők, amikor látták, hogy nem nőnek, egy délután, miután reggel ott voltam a klinikán, felhívtak, hogy milyen kezelést kell követnem, és amikor elmeséltem mi volt?A másik meglepetésem az volt,hogy azt mondták,hogy aznap este növekedési hormont kell szednem,20 perccel a klinika bezárása után hívtak, és 35/40 percre lakom, képzelheti, hogy futottam az autópályán, mert a recepciós rám dobta a zajt. De ennek ellenére egy másik nap felhívott munka közben, hogy este 9-kor be kell szednem a másik hormont, ami nagyon fontos volt, és persze fel kell hívnom a családomat, hátha jön valaki. hozni nekem azt a hormont mert a munkahelyemen nem volt és a munkahelyemtől is 35/40 percre lakom autóval (és mindezt a recepciós így beszél) semmi empátia vagy ilyesmi. Kivesznek 4 tüszőt, 1 nem nő, 2 nem mutatja a megtermékenyítés jeleit és csak egy mondja, hogy megtermékenyült. 3-at tettek belém, még akkor is, ha tudták, hogy a 2 haszontalan. És ami még rontja a helyzetet, hogy értesítsen a terhesség elmaradásáról... felhív a recepcióról, hogy elmondja, és az orvos és az orvos sem tud a betegről (jelen esetben én), amikor ott hagyott egy legelőt és az összes megtakarításomat, hiszen egyetlen lehetőségért csak 1, amikor a többi klinikán minimum 2, hagyott nekem 5300 eurót és anélkül, hogy gyógyszert és vérvételt adott volna, amitől még 3000 euró volt. Tehát ez kevesebb, mint egy kis empátia, nem több, mint a pénzért, amit az ember hátrahagy. Mielőtt erre a klinikára megy, győződjön meg róla, és kérdezzen meg másokat. Minden jót.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️