Dr Molnar Clinic

Dr Molnar Clinic Budapest klinika 1

A Dr Molnar Clinic a kozmetikai sebészetre specializálódott. Az 1971-ben alapított, minősített klinika Budapesten található. Nézze meg a vásárlói véleményeket, előtte/utána fotókat és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Dr Molnar Clinic, Budapest, Magyarország

Dr. Molnár Miklós szakvizsgával rendelkező sebész, aki esztétikai műtétekre specializálódott, a legmodernebb eljárásokkal, a természetes megjelenésre figyelve, brazil képzésre alapozva.

Dr. Molnár Molnár elkötelezett amellett, hogy pácienseinek kivételes orvosi ellátást nyújtson, miközben szakmai tudását a testkontúrozás, az arcfiatalítás és a férfi plasztikai sebészet minden területén kamatoztatja.

A klinikán végzett leggyakoribb beavatkozások közé tartozik a mellplasztika és a mellimplantátum, de Dr. Molnár és csapata minden plasztikai és szépészeti sebészeti beavatkozásban jártas. Jelenleg egy 30 tapasztalt munkatársból álló csapatot vezet egy nagy, modern klinikán Budapest központjában.

A klinika 7 konzultációs szobával, 2 műtővel és 15 betegággyal rendelkezik. Kiváló szolgáltatásairól, csúcstechnológiájáról, minősített plasztikai sebészéről és a műtét előtti és utáni magas színvonalú, személyre szabott ellátásról ismert.

Több beavatkozás egyidejű lefoglalása esetén kedvezmények vehetők igénybe, és ezek a kezelések gyakran egyetlen látogatással elvégezhetők. A legtöbb nemzetközi páciens, aki Dr. Molnarhoz fordul, részesül ezekből a kedvezményekből, amelyek akár 40%-osak is lehetnek a kezelések külön-külön történő foglalásához képest.


A klinika szakterülete:

Esztétikai sebészet
Bőrfeltöltés
Ránckezelés
Szemhéjplasztika
Fülplasztika
Labiaplastika
Genioplasztika
Zsírleszívás
Gynecomastia
Nyakplasztika
Orrplasztika
Brachioplasztika
Mellfelvarrás
Mellkisebbítés
Vádli implantátumok
Cervico-arcfelvarrás
Genioplasztika
Brazil felhúzás
Fenékfelvarrás
Combemelés
Mellimplantátumok
Fenék implantátumok
Szülés utáni műtét
Testfelvarrás
Plasztikai sebészeti konzultáció
Hasplasztika

A Dr Molnar Clinic kínálja Önnek :

Reptéri transzfer
Családi szállás
Ingyenes Wifi
Szállodai foglalás
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Orvosi akták átadása
Orvosi utasbiztosítás
Internetes konzultáció
Szobatelefon
Privát szobák
Rehabilitáció
Élelmezési óvintézkedések
Fordítási szolgáltatások
Szobai TV


Város: Budapest – Ország: Magyarország – Alapítva: 1971
Akkreditáció: Ismeretlen – Beszélt nyelv(ek): angol, francia, német, magyar, olasz, portugál, orosz, spanyol, olasz, német, orosz, spanyol

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️