Tummy Tuck Törökországban

hasplasztika díj pulyka 1
Írta Émilie

A Tummy Tuck vagy hasplasztika néven is ismert hasplasztika Törökországban egy olyan sebészeti eljárás, amelynek célja, hogy a felesleges bőr és zsír eltávolításával tónusos, feszes és lapos hasat hozzon létre.

A LegjobbKlinika.com tájékoztatja Önt a törökországi hasplasztikai műtétekről, és segít lefoglalni a műtétet a weboldalon képzett sebészeknél. Ez a tartalom kizárólag tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi szakember tanácsát.

A Tummy Tuck ára Törökországban

Egy Törökországban, Isztambulban végzett hasplasztikai műtét átlagos költsége 3400 €. Az Ön igényeitől függően az ár 3100 euró és 3700 euró között változhat. Ez az ár tartalmazza a szállodát, a taxit, a tolmácsot, a műtétet, a gyógyszereket és a kompressziós ruhát. Az isztambuli tartózkodás 7 napig tart, 1 éjszakás kórházi tartózkodással.

EljárásÁr Törökország
Tummy Tuck3400 €

Mi az a Tummy Tuck?

A hasplasztikai beavatkozás során eltávolítják a felesleges bőr és zsír egy részét, és feszesítik a hasfal izmait.

Az abdominoplasztika vagy hasplasztika néven is ismert hasplasztika Törökországban Isztambulban egy olyan sebészeti eljárás, amelynek célja, hogy a felesleges bőr és zsír eltávolításával tónusos, feszes és lapos hasat hozzon létre. Mind kozmetikai, mind orvosi előnyökkel jár, mivel képes a hasizmok megfeszítésére, a has kontúrjának helyreállítására, a testtartás javítására, a sérvek korrigálására és a vizeletinkontinencia csökkentésére.

A Tommy Tuck olyan személyek számára alkalmas, akik jelentős fogyás, öregedés vagy terhesség miatt szeretnék eltávolítani a felesleges bőrt. Azonban nem mindenkinél végezhető el a hasplasztika. Az isztambuli török sebész megtilthatja Önnek a beavatkozást, ha nagy súlyvesztést tervez, ha a jövőben teherbe szeretne esni, ha a testtömegindexe (BMI) meghaladja a 30-at, ha dohányzik, ha súlyos krónikus betegségben szenved, és ha már volt olyan hasi műtétje, amely hegeket hagyott maga után.

Azt kell megértenie, hogy a hasplasztika nem alternatívája a fogyásnak vagy a megfelelő testmozgásprogramnak. Bár az eredmények nagyrészt tartósak, a pozitív eredmény fenntartásához egészségesebb életmódra van szükség.

Továbbá ez a fajta kezelés nem azonos a zsírleszívással. A hasplasztika nagyszabású műtét, és nem mindenki alkalmas erre, aki alávetné magát neki. Általánosságban elmondható, hogy ez a konkrét kezelési típus mind a férfiak, mind a nők számára alkalmas, jó egészségi állapotban. Alkalmas olyan nők számára is, akiknek már több terhességük volt, valamint olyan férfiak és nők számára is, akik korábban elhízottak voltak, és még mindig van felesleges zsír és laza bőr a hasuk körül.

Ha Ön elhízott, azt tanácsolják, hogy halassza el a Tommy Tuck terveit:

  • Terhességen gondolkodik – ezt akkor érdemes megfontolnia, ha már befejezte a gyermekvállalást. A hasplasztika megfeszíti a függőleges izmokat, és a jövőbeli terhességek újra szétválaszthatják ezeket az izmokat.
  • Fogyást tervez – a hasplasztikát a fogyás után érdemes elvégeztetni.

A törökországi hasplasztikai beavatkozás előkészítése során konzultálnia kell török sebészével. Ezen a konzultáción meg fogják kérdezni Önt a kívánt eredményről és célokról. Ezenkívül a sebésze a következő lehetőségeket is meg fogja beszélni:

  • Részleges hasplasztika (mini-hasplasztika ) – ez azoknak szól, akiknek a köldök alatt zsírlerakódásaik vannak. Ez a fajta hasplasztika általában körülbelül két órát vesz igénybe, az esettől függően.
  • Teljes hasplasztika – Ennél az eljárástípusnál általában az egyik csípőcsonttól a másikig végeznek egy bemetszést, követve a bőr, a szövetek és az izmok kontúrját, ahogyan szükséges. A páciens köldökének áthelyezésére is szükség lesz; a pácienseknek néhány napig csöves vízelvezetést is kell tartaniuk a bőr alatt.

A műtét előtt a következőket kérhetik Öntől:

  • Két héttel a műtét előtt és két héttel a műtét után hagyja abba a dohányzást.
  • Étkezzen kiegyensúlyozott, teljes értékű ételeket.
  • A műtét előtt és után hagyjon abba bizonyos gyógyszerek szedését (vényköteles gyógyszerek, gyógynövénykészítmények és étrend-kiegészítők)

A törökországi hasplasztikai műtét 1-5 óra között tart. A műtét során általános érzéstelenítést is kap, ami azt jelenti, hogy a műtét alatt végig aludni fog.

Mennyi ideig kell maradnia a törökországi hasplasztikai műtét után?

A hasplasztika kiterjedésétől függően előfordulhat, hogy egy éjszakát a kórházban kell töltenie, vagy még aznap el kell hagynia a kórházat. Mivel azonban utóvizsgálatokon kell részt vennie, és hagynia kell, hogy a teste meggyógyuljon, a kórház elhagyása után legalább 7 napig Törökországban kell maradnia. A sebész az utóvizsgálatok során ellenőrzi általános egészségi állapotát, és eltávolítja a varratokat.

Mennyi a felépülési idő?

A törökországi hasplasztika utáni felépülési idő több tényezőtől függ, például az Ön általános egészségi állapotától, testsúlyától és életkorától. Általánosságban elmondható, hogy a műtétet követő két-három héten belül visszatérhet dolgozni (ha munkája nem igényel sok fizikai aktivitást) és könnyű testmozgást (például sétát) végezhet. Előfordulhat, hogy körülbelül 6-8 hetet kell várnia, mielőtt újra folytathatja szokásos tevékenységeit, beleértve az erőteljes tevékenységeket is. A teste azonban még néhány hónapig gyógyulni fog, ezért a legjobb, ha visszafogja magát, amíg a sebész meg nem engedi, hogy újra teljes mértékben aktívan tevékenykedhessen.

Műtét utáni ellátás Isztambulban

Sebésze részletes utókezelési utasításokat fog adni Önnek. Az esetleges szövődmények elkerülése érdekében fontos, hogy ezeket szorosan betartsa. Ezek az utasítások tartalmazhatnak korlátozásokat (például alkohol- és nikotintilalmat), könnyű testmozgást és egészséges étrendet. A sebésze azt is elmondja majd, hogyan találja meg az optimális nyugalmi pozíciót, hogy a felépülés alatt kényelmesen érezze magát. Fontos, hogy a műtét után folyamatosan mozogjon és végezzen könnyű testmozgást, hogy fenntartsa a vérkeringést és csökkentse a vérrögök kialakulásának kockázatát.

A hasplasztika eredményeinek megőrzése érdekében kiegyensúlyozottan kell táplálkoznia, és rendszeresen, legalább napi 30-60 percet kell mozognia. Az alkoholfogyasztást is korlátozni kell. A tartós eredményekhez elengedhetetlen, hogy fitt és egészséges maradjon.

A hasplasztika sikerességi aránya

A legtöbb hasplasztikai páciens pozitív eredményekről számol be. A műtét után csak az emberek körülbelül 3,1%-ánál jelentkeztek komplikációk. Bár a sikerességi arány magas, tisztában kell lennie azzal, hogy az eljárás bizonyos komplikációk kockázatával jár, beleértve az ödémát (folyadékgyülem a bőr alatt), a váratlan hegesedést, a rossz gyógyulást, a szövetkárosodást, a vérzést, a fertőzést, az érzéstelenítőre adott allergiás reakciót és a bőrérzet megváltozását. Ezért olyan fontos, hogy kövesse a sebész utólagos utasításait, mivel ez csökkenti a szövődmények kockázatát.

A hasplasztika alternatívái

Bár vannak olyan nem sebészeti lehetőségek, amelyek az ilyen típusú kezelési eljárás alternatívájaként szóba jöhetnek Isztambulban, vegye figyelembe, hogy ezek az alternatívák nem adják ugyanazt az eredményt, mint a hasplasztika. Ezek a nem sebészeti alternatívák csak korlátozott bőrfeszesítést és kis mértékű zsírcsökkentést eredményeznek.

CoolSculpting – Ennél az eljárásnál a zsírsejteket lefagyasztják, és végül a teste eltávolítja azokat. Az eredményeket általában néhány hét múlva látja, és a végső hatása általában három hónapon belül jelentkezik.

SculpSure – A CoolSculptinggal ellentétben a SculpSure lézersugárral pusztítja el a zsírsejtjeit. Az eljárás során a lézer segítségével addig melegíti a zsírsejteket, amíg azok visszafordíthatatlanul károsodnak. Miután a zsírsejtek károsodtak, azokat végül a szervezet nyirokrendszere el fogja söpörni. A CoolSculptinghez hasonlóan a teljes eredmény megjelenéséhez körülbelül három hónapra van szükség.

Vegye igénybe az INGYENES értékelést!

Kérésre és
az Ön részéről semmilyen kötelezettség nélkül.

100% ingyenes tanácsadás. Elemezzük az Ön helyzetét, igényeit és elvárásait. És megbecsüljük a szükséges költségvetést: Repülés + szálloda + taxi + kezelés.

A folyamat felett mindenkor teljes mértékben Ön rendelkezik. Teljes lelki nyugalom.

A szerzőről

Émilie

A nevem Emilie Gervais, és Isztambulban, Törökországban élek. Orvosi szakíró vagyok, széleskörű tudományos ismeretekkel és több mint 15 éves tapasztalattal a rákkutatás és a molekuláris biológia területén. Tapasztalatom van a kongresszusszervezésben és a projektmenedzsmentben. Képes vagyok komplex orvosi és tudományos koncepciókat közvetíteni a különböző médiumokon keresztül a legkülönfélébb közönségeknek, beleértve ezt a weboldalt, mint az írásaim fórumát.

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️