Jungceylon Plastic Surgery Phuket

Jungceylon Plastic Surgery Phuket Phuket Phuket klinika 1

A Jungceylon Plastic Surgery Phuket kozmetikai sebészetre és hajpótlásra specializálódott. Az 1986-ban alapított, minősített klinika a thaiföldi Phuketben található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Jungceylon Plastic Surgery Phuket, Phuket, Thaiföld

A Jungceylon Plastic Surgery Phuket az esztétikai eljárások, valamint a helyreállító sebészet széles skáláját kínálja. Arcfelvarrás, szemfelvarrás, mellfelvarrás, mellnagyobbítás, zsírleszívás és hajátültetés mind elérhető ebben a klinikában.

Minimálisan invazív esztétikai kezeléseket is kínál, beleértve az arcimplantátumokat, bőrfeltöltő anyagokat, Botox injekciókat, kollagén- és zsírfeltöltő anyagokat. A klinika csapata elkötelezett amellett, hogy magas színvonalú, átfogó és személyre szabott ellátást nyújtson minden kozmetikai és esztétikai sebészeti páciensének.

Minden pácienssel melegséggel, gondoskodással és tisztelettel bánnak. A klinika célja, hogy minden páciensnek kényelmes, biztonságos és boldog szépészeti műtéti élményt nyújtson. A pácienseket egyénileg értékelik, hogy a lehető legjobb eredményt biztosítsák az igényeiknek megfelelően. A csapat mindig gondoskodik arról, hogy a betegek gyorsan és zökkenőmentesen gyógyuljanak.

A klinika a legmagasabb minőségű sebészeti és orvosi berendezésekkel biztosítja, hogy minden teljesen fertőtlenített és jól előkészített legyen. A Jungceylon Plasztikai Sebészeti Klinika pácienseit a konzultáció első napjától kezdve egészen a műtét utáni ellátásig végigkísérik.

A csapat részletesen elmagyarázza a műtéti eljárásokat és az esetleges szövődmények kockázatait, valamint megbeszélik a páciens korlátait és elvárásait. Gondos nyomon követés is biztosított a páciens fejlődésének nyomon követése és annak megerősítése érdekében, hogy az eredmények megfelelnek-e az elvárásoknak.


Klinika szakterülete :

Esztétikai sebészet
Szemöldökfelvarrás
Arc-nyak- és arcfelvarrás
Nyakfelvarrás
Orr implantátumok
Fülplasztika
Arcimplantátum
Arc feminizálása
Genioplasztika
Üreges arc – Bichectomia
Ajaknagyobbítás
Mellnagyobbítás
Mellfelvarrás
Mellkisebbítés
Gynecomastia
Zsírleszívás
Hasplasztika
Brachioplasztika
Combfelvarrás

Hajbeültetés
Hajbeültetés

Jungceylon Plastic Surgery Phuket kínál Önnek :

Ingyenes Wi-Fi
Idegenvezető
Parkolás


Város: Phuket – Ország: Thaiföld1986-ban alapították
Akkreditáció: Ismeretlen – Beszélt nyelv(ek): angol, thai

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️