Canadian Specialist Hospital

Canadian Specialist Hospital Dubai klinika skálázva 1

A Canadian Specialist Hospital kozmetikai sebészetre és MAP / IVF-re specializálódott. Az 1984-ben alapított, JCI akkreditált klinika az Egyesült Arab Emírségekben, Dubaiban található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat és kérje a külföldi műtétek árait. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Canadian Specialist Hospital, Dubai, Egyesült Arab Emírségek

A Canadian Specialist Hospital Dubai egyik legnagyobb magánkórháza, és a kórház, ahová olyan kis és közepes méretű egészségügyi központok beutalói fordulnak, amelyek nem rendelkeznek néhány speciális diagnosztikai és kezelési lehetőséggel.

Küldetése, hogy világszínvonalú, korszerű diagnosztikai, kezelési és rehabilitációs szolgáltatásokat nyújtson, valamint átfogó genetikai és terhesgondozási szolgáltatásokat, továbbá bizonyítékokon alapuló etikus egészségügyi ellátást biztosítson egy egészséges és boldog közösség érdekében. A kórház nemzetközi csapata büszke a külföldi betegek és szeretteik ellátására, hogy otthon érezhessék magukat.

A szolgáltatás az orvosi jelentés beérkezését követően azonnal megkezdődik, és továbbítják a megfelelő szakemberhez orvosi tanácsadás céljából. Ez lehetővé teszi, hogy a beteg és adott esetben a szponzor véleményt alkothasson a szükséges műtétről vagy kezelésről. Ha a beteg úgy dönt, hogy a kezelés céljából a dubaji Canadian Specialist Hospitalba utazik, a nemzetközi csapat minden szükséges intézkedést megtesz a beteg és hozzátartozói számára, beleértve a vízumot, a szállást, a konzultációt és/vagy a felvételt, valamint a szállítást (szükség szerint mentő vagy légi mentő).

Miután a beteget a kórházban fogadták, a szolgáltatások teljes skáláját nyújtják, beleértve a fordításokat és a tartózkodás során felmerülő mindennapi szükségleteket.


A klinika szakterülete :

Esztétikai sebészet
Ránckezelés
Üreges arc – Bichectomia
Zsírtranszfer
Szemöldökfelvarrás
Szemhéjplasztika
Cervico-arcfelvarrás
Szájékbimbó-plasztika
Zsírleszívás
Pénisznagyobbítás
Brachioplasztika
Arcimplantátum
Fülplasztika
Mellnagyobbítás
Mellimplantátumok
Orrplasztika
Visszerek kezelése
Mellfelvarrás
Combfelvarrás
Mellkisebbítés
Mellrekonstrukció
Fenékfelvarrás
Fenéknagyobbítás
Plasztikai sebészeti konzultáció
Hasplasztika

MAP / IVF
Tüsző ultrahang
Tubus katéterezés

Szolgáltatások

Repülőtéri transzfer
Dokumentumok legalizálása
Ingyenes Wi-Fi
Egészségbiztosítás
Szállodai foglalások
Mosodai szolgáltatás
Idegenvezető
Taxi foglalás
Orvosi akták átadása
Orvosi utasbiztosítás
Mozgáskorlátozottak számára akadálymentesített szobák
Parkolás
Gyógyszertár
Szobatelefon
Privát szobák
Felújítás
Vallási létesítmények
Étterem
Szobai széf
Élelmezési óvintézkedések
Fordítási szolgáltatások
TV a szobában


Város: Dubai – Ország: Egyesült Arab Emírségek1984-ben alapították
Akkreditáció: JCI akkreditáció – Beszélt nyelvek: arab, angol


Vélemények a Canadian Specialist Hospitalról

Thea Bandojo
Thea Bandojo
11:06 29 Jun 23
Gratulálok mindazoknak, akik ellenőriztek engem a sürgősségi osztálytól a CCU osztályig. A szolgáltatás a legjobb volt. Ezt meg kell tennem, mert igazán értékeltem, amit velem tettek. Olyan gyorsan cselekedtek, késedelem nélkül elvégezték a teszteket. Az orvosok és a nővérek ellenőrizni fogják, és megbizonyosodtak róla, hogy minden rendben lesz. Valójában alig több mint egy éjszaka alatt a szorongásból nyugodt lettem. Én csak lefeküdtem, és a kórházban mindenki tette a dolgát. Tegnap kijelentkeztem majdnem 2 napos náluk töltött nap után, és igazán éreztem az aggodalmat és az őszinteséget, hogy az egyetlen ismerő ember, aki időnként segíthet, az egyetlen gond az egészsége. Köszönjük a Canadian Specialist Hospitalnak! 🌻
varsha kishor
varsha kishor
07:34 26 Aug 23
Dr. Mayur Patel ortopédiai beavatkozáson esett át a babámon. Nagyon megkönnyebbültem, és lenyűgözött az általános tapasztalat. Az orvos és a kisegítő személyzet részletes magyarázata és gondoskodása nagyon kényelmessé tett minket az egész eljárás során. A szolgáltatás nagyon gyors és a személyzet nagyon barátságos.
Lubna Yusuf
Lubna Yusuf
11:17 09 Aug 23
Tegnap meglátogattam Dr. Sarah Alam endokrinológust. Rendkívül figyelmesnek és hozzáértőnek találtam. Nagyon türelmes volt velem, és meghallgatta, amit mondok. Nagy odafigyeléssel és együttérzéssel adott tanácsot a következő lépésekhez. Minden kérdésemre válaszolt, és egyáltalán nem sietett. Nagyon ajánlom, mert nagyon hozzáértő orvosnak találtam.
Enas Ash the Circle angle
Enas Ash the Circle angle
07:51 10 Aug 23
Előkelő kórházA kezelhetőség kiválóAz ápolószemélyzet szuper fantasztikusAz orvosi személyzet nagyon kiválóTíz éve szültem benne a fiamat, és visszatértem, hogy most a kisfiam is benne legyen.Dr. Rasha Rushdival átvizsgáltam, minden kérdésemre válaszolt, és képes volt sorsdöntő döntést hozni a születésem kapcsán, és ez volt a helyes döntés.Köszönjük a Kanadai Kórháznak❤️
Abu Hamzah Aws
Abu Hamzah Aws
13:11 02 May 23
Kiváló kórház tisztelt személyzettel és orvosokkalJó a betegellátásukCsak egy kis megjegyzés van, ha az arab nyelvet többet biztosítanakMinden nyelven létezik, de az arab nyelv kisebb számban van, vagy nincs többA beteg tartózkodása a kórházban kiváló és kényelmesEz egy olyan kórház, amelyben meg kell bízniKöszönjük ezt a kiváló szolgáltatást, valamint a páciensei iránti jó bánásmódot és törődést.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️