R&H fogászati klinika

RH Clinica Dental Marbella klinika 1

Az R&H Clinica Dental a fogászati ellátásra szakosodott. A 2004-ben alapított, tanúsított klinika a spanyolországi Marbellában található. Nézze meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

R&H Clinica Dental, Marbella, Spanyolország

Az R&H Clinica Dental egy multispecialista fogászati klinika, amely számos fogorvosi lakosztállyal és minden szükséges felszereléssel rendelkezik, hogy minden lehetséges kezelési lehetőséget kínáljon, így Önnek nem kell utaznia.

Szaktudásuk az alapvizsgálatoktól, mint például a tisztítás és tömés, a legfejlettebb koronákig, implantátumokig, hidakig, furnérokig, gyökérkezelésig és fogfehérítésig terjed.

Az R&H Clinica Dental egyike az egyetlen olyan fogászati klinikáknak Marbellában, amely rendelkezik 3D-s arcröntgenkészülékkel a diagnózis felállításához. Ez növeli a biztonságot és a pontosságot minden kezelésnél, különösen a fogászati implantátumoknál és a szájsebészetnél. Ez az ágazatban a kiváló eredmények mércéje, és ők megtették a szükséges beruházást, hogy ezt a szolgáltatást kínálhassák pácienseiknek.

A csapat magasan képzett, az egészségügyi szakemberek és a klinika fenntartja a legmagasabb minőségi és biztonsági normákat, és minden fogászati eljárást megfizethető áron kínál, és szívesen látja a helyi és külföldi pácienseket.


A klinika szakterülete :

Fogászati ellátás
Fogtömés
Fogtisztítás
Foghúzás
Bölcsességfogak kihúzása
Gyökérkezelés
Fogfehérítés
Fogkorona
Fogászati burkolatok
Fogászati implantátum
Fogászati híd
Invisalign
All-on-4
Kozmetikai fogászati konzultáció
Fogászati ellenőrzés
Fogászati konzultációk

Kínált szolgáltatások

Ingyenes Wi-Fi
Tolmácsolási szolgáltatások
Idegenvezető
Taxi foglalás
Orvosi akták átadása
Internetes konzultáció
Szobatelefon
Rehabilitáció
Fordítási szolgáltatások


Város: Marbella – Ország: Spanyolország – Alapítva: 2004
Akkreditáció: Ismeretlen – Beszélt nyelv(ek): angol, francia, orosz, spanyol, orosz


Az R&H Clinica Dental értékelése

Katherine Sheeran
Katherine Sheeran
10:17 01 Oct 23
Nagyon ajánlom ezt a gyakorlatot. A higiéniai látogatásom valószínűleg a legjobb volt, amit valaha tapasztaltam. A higiénikus profi és barátságos volt. Egyáltalán nem éreztem kényelmetlenséget, és mindent elmagyaráztak nekem ezen a találkozón. A fogaim utána nagyon jól éreztem magam, nagyon tiszták és sokkal fehérebbnek tűntek.A praxisban rendkívül magas színvonalú ellátást nyújtanak a betegeknek. Szerettem a mennyezeten lévő tévét nézni, ahogy bánnak veled, és egy kellemes meleg törölközőt, ha a kezelés véget ért. Amikor legközelebb Marbellába megyek Írországból, újra fogok jelentkezni kezelésre.
Holly Nilson-Clay
Holly Nilson-Clay
11:59 26 Sep 23
Dr. Rebeca és csapata abszolút profik, és mindenki mindig nagyon barátságos. Különösen jók a két kisfiammal, akik most szeretnek fogorvoshoz járni. Boldogan tesszük meg az utat Esteponából, csak az ellátásért és kezelésért. Erősen ajánlott.
Stephen Walshe
Stephen Walshe
16:52 27 Nov 23
Marbellai nyaralásom alatt jártam erre a klinikára. Kiváló szolgáltatás. Núriához (higiénikus) volt az időpontom és Elenával (fogorvos) is találkoztam. Mindketten nagyon profik voltak, de nagyon barátságosak is, mindketten tökéletesen beszéltek angolul. Az összes recepciós nagyon barátságos volt és angolul beszélt. Megrendelésem után azonnal dicséretet kaptam a barátoktól és a családtól, hogy milyen fehérek a fogaim a tisztítás után! Sok gracia 🙂
Alfredo Perez
Alfredo Perez
14:18 20 Nov 23
Csak azt tudom mondani, hogy nincs olyan, mint Dr. Rebeca Daemi, nagyon félve érkeztem, ő megnyugtatott és figyelmes volt a kezelés során, megértő, türelmes velem (a félelem miatt nagyon nehézkes vagyok) egyszóval a 10-es profiként hihetetlen szájat hagyott. De nem csak az orvos, hanem az egész személyzet, attól a pillanattól kezdve, hogy belépsz a klinikára, úgy kezelnek, mintha egész életedben ismertek volna, támogatnak, az igazság az, hogy sosem gondoltam volna, hogy jót tudok beszélni egy fogorvosról. klinikán, de itt megnyertek engem. Tényleg, nagyon köszönöm az egész csapatnak.Alfonso AC
Marian Roman
Marian Roman
13:03 30 Oct 23
Nem tudok eleget mondani arról a kivételes törődésről, amit Nuriától kaptam. Nemcsak nagyon profi volt, hanem hihetetlenül figyelmes volt a kényelmemre és jólétemre. A tisztítás alapos volt, és a fogaim fantasztikusan néztek ki és éreztem magam. Nagyra értékelem elhivatottságát, és szívből ajánlom szolgáltatásait mindenkinek, aki csúcsminőségű fogászati ​​ellátásra vágyik.
Jessica Brogan
Jessica Brogan
20:57 18 May 23
Attól a pillanattól kezdve, hogy betér az R&H fogorvoshoz, pozitív élményben lesz része. Meleg fogadtatásban részesítik a recepciósok, akik személyesen üdvözölnek, és várakozás közben vízzel kínálják, nem pedig a váróteremre mutató kéz, amelyet más klinikákon fogadhat. Maga a klinika a tisztaság csúcsán van, olyan modern és erősen megvilágított. Örömömre szolgált, hogy Lucia megtisztította a fogaimat, aki olyan barátságos, profi volt, és gondoskodott arról, hogy mindig kényelmesen érezzem magam. Nagyon örülök a tapasztalatommal, és biztosan visszatérek!
Tara Killen
Tara Killen
11:53 15 Jul 23
Az R&H folyamatosan kiváló fogászati ​​szolgáltató volt a családom számára. A részletekre való odafigyelésük, a makulátlanul tiszta klinika és a meleg, hozzáértő személyzet együtt dolgoznak, hogy kivételes szolgáltatást hozzanak létre. Erősen ajánlott
david timmer
david timmer
17:30 15 Mar 23
Egy szóval: hihetetlen. Nagyon nehéz jó fogászati ​​klinikát találni Spanyolországban, mivel a legtöbbjük messze elmarad a többi nyugat-európai országtól. Az első ülésem után lenyűgözött a szolgáltatás színvonala, a személyzet minősége, valamint a magas színvonalú és új berendezések, amelyeket az egész klinikán használnak. Teljesen elképesztő, amit csinálnak, és mennyi időt fordítanak minden ügyfélre. Messze felülmúlta a várakozásaimat, de az eddigi életem tapasztalatait is. Eddig a legjobb klinika, ahol valaha voltam.Gyönyörű az a személyes érintés, amelyet a személyzet, de a vezetőség is ad. A családommal már több mint 2 éve boldog ügyfelek vagyunk. Bárcsak hamarabb megtalálnám őket.
maria postell
maria postell
13:01 29 Aug 23
Micsoda frissítő és csodálatos szakembercsoport! Azt kell mondanom, hogy egy kicsit félek (nagyon!) a fogorvosoktól, de az, ahogyan végezték a munkájukat, megnyugtatják a lelkemet. Professzionális, meleg és praktikus hozzáállásuk van. Nagyon ajánlom az R&H-t!
Anna
Anna
08:28 17 Jul 23
Köszönöm mindenkinek az R&H klinikán, hogy az idő szűkössége miatt vállalta a szükséges időpontokat!! Nagyon lenyűgözött a profi és barátságos kiszolgálás, Dr. Irene fantasztikus volt, és röntgenen is megmutatta a gyökérkezelésen elvégzett kész munkát, amit magas színvonalon végzett!!! ! Nagyon ajánlom az R&H Clinic-et minden szükséges fogászati ​​munkához; ők a legjobbak!
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️