Art & Dent Klinika

Clinica Art Dent Valencia klinika 1

A Clinica Art & Dent fogászati ellátásra szakosodott. Az 1984-ben alapított, tanúsított klinika a spanyolországi Valenciában található. Tekintse meg a vásárlói értékeléseket, előtte/utána fotókat, és érdeklődjön a külföldi műtét áráról. Töltse ki az űrlapot egy ingyenes előzetes diagnózisért. Gyors válasz.

Clinica Art & Dent, Valencia, Spanyolország

Az Art & Dent fogászati klinika: Szaktudásuk kiterjed az olyan alapvető dolgokra, mint a vizsgálat, tisztítás és tömés, egészen a fejlettebb koronákig, implantátumokig, hidakig, furnérokig, gyökérkezelésig és fogfehérítésig.

A többi valenciai fogászati klinikával ellentétben nem franchise-rendszerben működnek, ami garantálja, hogy mindig ugyanaz az orvos kezeli Önt, és mindig személyre szabott kezelést kap.

Fontos hangsúlyozni, hogy a klinika sikerének kulcsa az emberi csapatban rejlik. Ők szenvedélyesen szeretik a munkájukat. Minden részletre a legnagyobb figyelmet fordítják.

Ez az oka annak, hogy a Clínica Art & Dent képes magas színvonalú, személyre szabott kezelést nyújtani ügyfeleinek, és biztosítja, hogy Valencia egyik legjobb fogászati klinikája legyen. az Art & Dent fogászati klinika, amely tapasztalt orvosokból álló csapatot egyesít, akik minden fogászati beavatkozást megfizethető áron kínálnak.


A klinika specialitása :

Fogászati ellátás
Foghúzás
Fogfehérítés
Fogászati burkolatok
Fogászati implantátumok
All-on-4
All-on-6
Kozmetikai fogászati konzultáció
Fogászati ellenőrzés
Fogászati konzultáció

Kínált szolgáltatások

Ingyenes Wifi


Város: Valencia – Ország: Spanyolország – Alapítás éve: 1984
Akkreditáció: Nincs megadva – Beszélt nyelv(ek): angol, spanyol


Vélemények a Clínica Dental Art & Dentről

Teresa Puigcerver Barquero
Teresa Puigcerver Barquero
13:15 31 Jan 24
Örülök az Art&Dent által fogászati ​​egészségem érdekében nyújtott személyes és professzionális kezelésnek.
Michael Cregg
Michael Cregg
10:41 19 Feb 24
Az art-dent rendkívül segítőkészek és barátságosak voltak, és pontosan azt csinálták, amit szerettem volna. Határozottan ajánlom őket
Polina Shkliaruk
Polina Shkliaruk
16:24 28 Sep 23
Csodálatos klinika. Az orvosok barátságosak. Az árak ésszerűek. Fájdalommentesen és nagyon gyorsan csinálnak mindent. Kezelték a fogszuvasodásukat, implantátumokat helyeztek be és fehérítést végeztek. Elégedett az eredménnyel
Tesa Arranz
Tesa Arranz
17:15 24 Oct 23
Nagyon elégedett vagyok a kezeléssel, a félelmetes csapattal és a tökéletes gépekkel. Végre találtam egy olyan klinikát, ami tetszett.
emanuele 2021
emanuele 2021
09:28 27 Apr 23
Jó reggelt csináltam egy fogmosást és nagyon jó volt, nagyon tiszta fogakkal és egy hollywoodi színész mosolyával jött ki, köszi a tanácsot
Vicente Bartual
Vicente Bartual
18:51 11 Apr 23
Jobban lehetetlen, én kezelem a beteget, és az Ön professzionalizmusa 100%-ban ajánlott.Menchi, Maria és orvosi csapatuk.Köszönök mindent.Egy ölelés 🤗
carmen m
carmen m
12:21 20 Jul 23
Elvettem a két szüleimet, mindketten el voltak ragadtatva, szuper barátságosak és ragaszkodóak voltak a munkákkal, amelyek nagyon jól végezték őket és nagyon kedvező áron.
Kamapua'a
Kamapua'a
18:01 13 Jul 23
Találkozó 11-re, csak egy órával később vettem részt. Azt mondták, van némi "késésük". A személyzet barátságos, csak a recepciós beszél angolul, ami ellentmond annak, amit más vélemények szerint az orvos is csinál. Nagyon nehéz kérdéseket feltenni, vagy elmagyarázni az eljárás során, hogy mi történik. Nem készült kamerás felvétel a száj belsejéről, mint más klinikákon, nincsenek előtte és utána képek, még azt sem mondták meg, hogy milyen fogat fogok javítani, csak elkezdett tenni valamit. Az általános figyelem a fogakra és az általuk nyújtott szolgáltatásokra semmiképpen nem szól, amiért fizetnek. Végül két orvos is ellátogatott hozzám, és még azt hittem, hogy bizonyos értelemben értem, a beszélgetések és a viccelődések egymás között a kezelés során nem jó.Összességében tehát határozottan nem ajánlom a Clinique-ot egyetlen külföldinek sem, és nem is fogok visszatérni.
José
José
09:16 25 Feb 23
Átverés megcsalás után, és ellopni a pénzét. Nem vagyok olyan ember, aki rossz véleményeket hagy. De ebben az esetben azt kell mondanom, hogy becsapva érzem magam.- Elmentem az értékelésekre, persze, nagy hiba.- Elmentem egy hirdetésre, ami azt írta, hogy gyerekeknek ingyenes vizsgálat és fluoridos takarítás.- Takarítással távoztam a fiamért 50 euróért- Ugyanebben a hirdetésben az áll, hogy takarítás 25 €- 390 eurós költségvetést adnak a fiamnak 2 fogszuvasodásra (akinek nincs fogszuvasodása) és a 2 tejfog 2 kezelésére, amelyek állítólag ásványianyag-mentesítettek.- Mondom neki, hogy nincsenek üregei, és a recepciós azt mondja: "Oké, ez összesen 170 euró"- Fizetés aznap €135, hiányzik €35 a következő ülésre- Másnap elküldik az e-mailemre a számlát, és megismétlik a 390 eurós számlát- Most kezdődik a pénzkitermelés- Kiderült, hogy most 390 euró, és tévedett, amikor azt mondta, hogy 170 euró- Azon a látogatáson 85 eurót vesznek el 10 percre, és lezárják a lyukakat a fogban és az agyarban- Ismétlem, a fiamnak nincs ürege- EZ AZÉRT VAN, HOGY NE MEGÁVERJÁL, MINT ÉN- Természetesen a fogorvos jó kislány, nagyon kedves a gyerekekhez, Daianának hívják, 10 a kezelésre.De nem tűröm, hogy ilyen durva módon becsapjanak.Soha nem fogok visszatérni erre a Klinikára, és a nyilvánosság feléjük nulla lesz. Soha nem fogok jól beszélni.Kár szomszédok lenni, és megtéveszteni a reklámokkal és az árakkal.
Next Reviews

Módosítás / Igénylés / Hiba jelentése?

‍👩‍⚕ KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ➡️